Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 12
Ilinca_M. spune:
Haoleu, chatonelo, pai e mult mai simplu sa alaptezi decat sa intarci...Io nu suport sa ma mulg. Io consider ca Phipholina va fi fetitza mare cand nu va mai avea nevoie nici de tzitzi dar nici de biberon. Nu vreau sa inlocuiesc tzitzi cu bibi nici de-a dracului, adica e mai bun ce fabrica altii decat ce fabric io? Eu cred ca de pe la un an jumate-doi nici nu le mai trebuie musai nici lapte praf nici de vaca, isi pot lua Ca din alte surse. Eu cel putin dupa intarcare (dupa 2 ani) nu mi-a placut laptele veci, cred ca beam o cana la 3 ani. Abia acum cand bag disociatul mai beau lapte (si cand eram gravida ma fortzam, "ca asa trebe").
Aaa, petrean, ca m-ai intrebat de tzontzo: habar n-am, se organizeaza acolo zile de nastere? Cum, cu ce? Inca nu m-am gandit deloc cum o sa-i serbez un an, drept e ca mai avem 3 luni bune...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 novus - eu ii dau doar sub forma de mbs(mamaliga-branza-smantana) de maxim 2x pe sapt cam 40gr 25 martie 2009 |
MBS zici ? super tare !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Cat iese din 250ml lapte/zi (nu am cantarit, cat iese, pe-aia i-o dau). Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Eu ii dau din comert si de aceea intreb
Cam o lingurita doua pe zi e suficient ?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Pt Grecia, novus am uitat sa intreb ceva important: 1. pana cand se dau banii? 2. pretul de cca 850 de euro/2 adulti inseamna de fapt per familie-camera? Poti afla exact pt mine? eu + vero, 12 ani + tudor 9 ani + bb3? 3. stie cineva, pur estimativ, cam cati km sunt din bucuresti pana acolo, si banuiesc ca se orinde si 1 noapte? 4. toti veniti cu masinile, e cineva care se gandeste la avion, e aeroport prin apropiere? |
1.Ca sa beneficiem de reducere pt early booking, pana la 31.03.10
2. deja am cerut
3.nu stiu
4. noi cu auto
5.
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Nu am timp sa scriu mult ca tre sa merg cu Manole la injectii, dar nu pot sa nu scriu, ca mi-a urcat tensiunea pediatra (sau pediatru, ce-o fi fost) ginerelui meu Ian. Dedicatzie de la usa cortului: sa-i f..t in orificiul bucal pe toti doctorii care nu se rezuma la meseria lor ci au impresia ca-s burdusiti de talente pedagogice si-si permit sa dea sfaturi privitoare la "educatie" (auzi, sa lasi copilul sa urle inchis (nici pe Manole nu-l inchid, si de stiu ca-mi pisha toata gresia!!!) si tu sa pui televizorul la maxim- sa nu suferi de "mila puiului", vai ce usor iti speli constiintza, dai sonorul la maximum). Bai, astia unde si-au facut stagiatura, la Auschwitz?! Si cum plm pun ei diagnosticul "rasfatzat": cu stetoscopul? Asta e menirea lor de pediatri, sa puna etichete copiilor, nu sa-i verifice de boli si daca-s bine dezvoltati etc? Adica in 10 minute de consult, ei, acesti Leonardo Da Vinci ai medicinei, isi dau seama ca bebelusul e "rasfatzat"?! Sper sa nu existe mame atat de denaturate si de proaste/rele/natange care sa puna in aplicare un asemenea "sfat"! In plm, nu cred ca-i musai sa ne reproducem chiar toti oamenii de pe planeta; care n-au rabdare/iubire/empatie, la ce se mai reproduc?! Sa fie si ei in randul lumii. M-am racorit ca prea multe de genul asta am citit in ultimul timp )"nu tineti bebelusii in brate ca-i "stricati"/ lasati-i sa urle/planga singuri ca intr-o saptamana scapati de toate relele: dorm, mananca, tac, zac ca legumele= bebelusul perfect! etc) |
Subscriu in totalitate la cele spuse !!!
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, am ramas ultima fara Mosh Craciun?...Si-s ultima care alapteaza " ca pe vremuri", tot la 3 ore zi si noapte?...In legatura cu asta tre sa pun niste intrebari fetelor care alapteaza, dar nu chiar amu ca m-am lungit. |
Fara mos poate esti ultima dar la alaptat noaptea ma bag si eu pe lista si Olishka sigur !!
novus spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Salutare si La Multi Ani! Multa sanatate si tot ce e mai bun pentru voi si copiii nostri frumosi! Sunt inca... pe-aici! :D Felicitari bebeilor care vad ca merg si sunt tot mai independenti. Bris a mea are 9 luni si un pic... Pana acum: - mergem sustinute de manuta. repede chiar :) - in premergator e Speedy Gonzalez :D - in 4 labute merge cam din decembrie - acum stim sa facem podul de jos si ii place sa se uite printre picioare (cu capul in jos) la ce are in fata - 3 luni m-a chinuit cu culcatul la 1 noaptea si trezitul la 12 ziua si DEODATA!!!! se culca de 2 saptamanai la maxim 9pm si la 8am e in picioare - zice mama, tata, nana, apa FOARTE clar si restul gangurelilor de rigoare... - ii place sa interactioneze cu copii, ii plac mult cainile dar... ii e f frica de pisici :D - cu mancatul.... cand cum! uneori ma intreb din ce traieste. are vreo 7 kg jumate si 74cm. In rest... eu sunt ok. Tratamentul merge bine, munca... e ok si sotul pare a fi departe de criza de middle life Nu stiu daca mai are sens sa va spun ca nu e saptamana sa nu ma gandesc de cateva ori pe zi la voi si la bebei. Mi-e tare dor sa povestim Pupici Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Ce bine ca mai dai pe aici !! Ti-ai schimbat nr de tel ? am sunat pe cel din lista, era inchis, am lasat mesaj
Multi !!!
Gaza22 spune:
Salut !!
Nu stiu daca voua v-a fost dor de mine dar mie mi-a fost tare dor de voi. Am reusit aseara sa citesc capitolul trecut si sa recuperez si cele cateva pagini din acesta. Va scriu repede ca dupaceea nu mai apuc si revin mai pe seara cu poze si muuulte povesti. Promit. Imi pare tare rau ca nu am timp sa recuperez tot ce-am pierdut dar desi a trecut aproape o luna vreau sa-i raspund Ilincai mami tau era profund intiparita in mintea mea de cand eram gravi si tu ne povesteai ce bunatati iti gatea si eu salivam pt ca in Georgia nu gaseam de niciunele dar cand a ales-o pe Gaza mea ca preferata ei din "surpiza" Ancai mi-a intrat la suflet asa ca un pupic mare pt mama ta din partea mea si inca unul pt Manole.Pisigri mulumesc pt informatia cu medicii veterinati din pacate fost prea tarziu.
In alta ordine de idei si noi ne incardam cam ca toti bebeii la dorinta de a fi mai mereu cu mama. Se plictiseste repede de orice jucarie asa ca eu nu prea mai pot sa o las jos pe paturica si sa-mi fac de lucru , vre-o idee de jucarii interesante care sa nu necesite si prezenta parintelui?. Am si eu dilema cu premergatorul pt ca merge bine sustinuta de manute dar ma rupe de spate si vrea mereu sa se plimbe asa ca nu mai am timp sa fac nimic de aceea i-as lua premergator dar in acelas timp ma gandesc ca poate totusi e prea tarziu. Voi ce ziceti? Acum doua saptamani avea 8,600 Kg, mancam binisor spunem mama foarte clar si vorbim mult pe limba ei, facem pa si bravo, dansam mereu chiar si la reclame, avem 6 dintisori si radem cu gura pana la urechi cand tati ne tine in brate si mami alearga dupa noi, are gesturi tandre si de afectiune fata de noi si e o finuta. Gata ca mi-am laudat destul "cioara". Stiu ca poate nu vi se pare mult fata de bebeii vostri dar noua ne umple sufletul. Si inca o intrebare de final cum faceti voi de apucati intr-o saptamana sa dati atatea feluri variate de mancare adica de doua ori pe sapt gabenus, o zi ficatel, de doua ori pe saptamana peste, pui, curcan, vita, mbs, ca la mine saptamana are doar 7 zile? Le combinati la o singura masa? , ati ajuns sa dati doua feluri la masa de pranz sau faceti masa de seara mai consistenta? Ca la noi masa de seara e iaurtel sau cereale cu lapte.
Hai ca se vede ca nu-s vorbita. Pup si revin mai pe seara in speranta ca nu m-ati uitat.
Edit: semnatura
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Fara mos poate esti ultima dar la alaptat noaptea ma bag si eu pe lista si Olishka sigur !! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Fara Mos sunt si eu si la capitolul alaptat de vreo saptamana ...alaptez doar de 2 ori/noapte
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
petrean spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Haoleu, chatonelo, pai e mult mai simplu sa alaptezi decat sa intarci...Io nu suport sa ma mulg. Io consider ca Phipholina va fi fetitza mare cand nu va mai avea nevoie nici de tzitzi dar nici de biberon. Nu vreau sa inlocuiesc tzitzi cu bibi nici de-a dracului, adica e mai bun ce fabrica altii decat ce fabric io? Eu cred ca de pe la un an jumate-doi nici nu le mai trebuie musai nici lapte praf nici de vaca, isi pot lua Ca din alte surse. Eu cel putin dupa intarcare (dupa 2 ani) nu mi-a placut laptele veci, cred ca beam o cana la 3 ani. Abia acum cand bag disociatul mai beau lapte (si cand eram gravida ma fortzam, "ca asa trebe"). Aaa, petrean, ca m-ai intrebat de tzontzo: habar n-am, se organizeaza acolo zile de nastere? Cum, cu ce? Inca nu m-am gandit deloc cum o sa-i serbez un an, drept e ca mai avem 3 luni bune... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni |
ilinca..e super acolo..ca au loc de joaca..
www tzontzo.ro ei fac totul..acum e fain daca ai copii..ca daca nu..nu are sens sa mergi acum la 1 anisor acolo
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006