Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 10
Ayla21 spune:
Ah, Bogdana, sa nu crezi ca dupa 3 ani gata, e totul pe roze. Cred ca adevaratele crize vin dupa...5 ani(?).
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Monnvas spune:
Tufete, io nu pricep alt lucru: de ce trebuie copilul sa faca ce-i spun? Amu io n-as avea inima ca prietena Georgianei ( bine ai revenit, vazut poze cu Brisuca umblareata) sa il las sa bage un cactus in gura. Adica as incerca sa-l feresc de chestiile care produc suferinta. Dar la celelalte... Sa se descurce. Unul dintre copiii pe care ii iubesc eu mult, al unor prieteni, mi se pare superreusit pt ca a invatat sa negocieze. Daca tat-sau vrea sa se uite la stiri si el la desene, lasa fiecare de la el: 10 minute desene, dupa care vine si-i aduce singur lu' tat-sau telecomanda, nu e nevoie sa i se spuna "Time's up".
Io i-am mai impus restrictii, la prize, la cabluri, la aplecat in scaun (de-aia am ajuns azi sa-l hranesc in tricileta) si singura chestie care, recunosc, e pt comoditatea mea: nu-l las sa bage mainile in mancare fiindca o arunca pe jos si tre' sa-i fac alta.
Pe de alta parte, ma gandesc ca o sa invete singur de la viata ca nu le poti avea pe toate. O sa se dea singur cu capul de pragul de sus la un moment dat, nu cred ca e cazul sa-l dau eu. Si daca la un moment dat se pune-n fund si urla ca vrea aia si eu nu-i pot lua aia, asta e, io-mi fac datoria sa-i explic, e optiunea lui daca mai urla sau nu. Ca oricum nu-l vad la 18 ani punandu-se in kur si urland ca o vrea pe fata aia, musaaiiiiii!
Ilinca, despre aruncatul jucariilor, nu stiu daca ai vazut urmatorul filmulet:
http://www.youtube.com/watch?v=5QqQz1KMhGc (scuzati freza nefrezata)
Inca ma mai amuz, numai sa nu arunce cu mancare.
Azi vorbeam cu mama la tel, mi-a luat tel si mi l-a aruncat dupa pat. Am tras patul, am scos tel si... mama inca nu inchisese
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Apropo de experimentat... Avea tata o surubelnita de-aia care masoara tensiunea. Si eu, vazand ca masura tata ceva la prize si se aprindea beculetul, happy sa o bag si eu in priza. Tata zice "nu o baga, ca face scurt". Am furat-o, am bagat-o-n priza si a facut poc!, a iesit fum, au sarit niste sigurante... Iar eu m-am potolit
Maria, lungeste-te mai des. blonduta dansatoare.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Ah, Bogdana, sa nu crezi ca dupa 3 ani gata, e totul pe roze. Cred ca adevaratele crize vin dupa...5 ani(?). www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Alma |
asta incercam eu sa spun..ca "vin altele"...eu stiu ce ma asteapta...din experienta altora..si in invatate...vazute, auzitenu ma culc pe o ureche
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
Monica, distractie la partypoate mai vb si noi..ca mi-e dor...
Maria..vazut pitica umblareata, dansatoare..eu prima
Monica tu stii bine..ce gandesc eu despre datul in plasament.si crescutul copiilor...si daca voi manca coji de copac..copiii..nu mi-i dau..pt nimic in lume
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
aris26 spune:
greu va prinde omul si pe voi si pe fi-miu lafel
georgiana....ce ma bucur ca ai scris...acum cateva zile intrebam de tine pe aici
maria - hei..lume noua
bravo fetelorasa da
vad ca ati dat-o in subiecte delicate,cam greu sa intervin.am un laptop cam defect si un copil de fugarit prin casa
dyanna - nu stiu ce s-a inteles din postul meu subliniat de anca, dar eu cand am zis ca nu mi-am propus sa fiu "mama" in primul rand ci "eu" nu m-am gandit nici o secunda ca cele doua concepte nu se includ unul pe altul. eu sunt formata din eu sotia, eu mama, eu prietena, eu partenerul de afaceri, eu shefa, eu fica, eu sora....hohooo cate eu-ri sunt EU
cat despre "nu" eu sunt de parere ca trebuie sa existe, nu f des si doar pt ceeste important(si,da,in categoria asta intra televizorul prietenilor)
oricum fetelor, sa speram ca o sa gasim cea mai buna metoda sa ne creshtem si educam copii, pt ca in mod clar nu clar nu exista reteta universal valabila
25 martie 2009
Bianca2503 spune:
neata,
Am raspuns cu drag si spor la multa lume si cand am ajuns la pagina 10 am vazut ca mesajele mele nu au aparut pentru ca nu eram logata. Putin blonda.
Nu mai stiu ce am scris si cui dar o sa spun ca ma regasesc foarte bine in postarile Ilincai. A descris si detaliat foarte bine ceea ce simt si ce vroiam si eu sa spun.
Am vazut si lume noua, poze cu Luana, filme cu Casia, parca si pe Alexandros si nu mai stiu pentru ca vreo 2 zile doar am citit si nu am scris nimic pentru ca trrebuie sa sprijin pe cineva.
Suntem cand la calculator amadoi cand plecam sa vedem ce mai face cuptorul, apoi sa tragem de rufe. Trebuie sa auzim ce mai e si pe la radio asa ca ne jucam la butoane, aerul conditionat nu trebuie lasat in pace.
Avem activitati intense. Va pup si maik intru eu pe aici sa va verific.
Ilinca_M. spune:
Tre sa scriu inceet...zornaie tastatura ca naiba si Sophia doarme in spatele meu.
Ghiciti ce a facut Manu la intoarcere de la vet, pe drum, in masina? Daaa, ditamai voma pe bancheta, dupa ce am fost ieri la spalatorie.Dar mi-am propus sa raman zen, am ras a paguba si am condus tinandu-mi respiratia. A primt si un siropel pt. incontinentza urinara (40 lei) sa vedem daca va avea efect!!
Georgiana, asa shocata am fost ca ai aparut ca mi-a fost teama ca de zic ceva se rupe vraja si iar dispari. Sa stii ca tanti aia nu e AP, o fi citit si ea 3 randuri si se crede AP, n-a inteles nimic, sa lasi bebe sa pape cactusi si sa bage mana-n foc n-are nici in clin nici in maneca cu AP (asa credeam si eu pana m-am ambitionat sa citesc mai multe, ca AP= fara reguli. Nu-i asa). Plus ca daca fetitza era crescuta in spirit AP n-ar fi zis veci ca bebelsa "e rea".
Maria K, floare rara, mai ceva ca Georgiana! Mi-a fost dor de tine si de blondina Casia!
Chatonel, cu jucariile vorbeam la modu' general, stiu ca n-ai zis nimic de ele(de aruncat). Tot vroiam sa te intreb: cum ai intzarcat, brusc sau treptat? Ai luat ceva medicamente?
Si acum pt. toate tufetele care alapteaza:am citit ca ati zis ca unele alaptati aproape numai dimineata si seara; cum ati facut trecerea la asa rar? Eu de ex. alaptez cand cu un san cand cu altul, deci unuia-i vine randul cam la 6-7 ore. Eeeei, daca trec mai bine de 7 ore, stangul (care din start a fost mai productiv) face figuri: se angorjaza, apar shantzuletze tari, galme...ca-n primele luni. Stiu ca si Olshka avea problema asta, vroia sa bage o masa noua dar faceau figuri sanii; ai reusit sa treci peste?
Cred ca Sophiphi are cel mai saracacios meniu...Nu cred ca mai e vreun bebe sa nu fi mancat carne...poate fetele lui Ilies Clara...chiar, Clara: pe unde esti?!
MONNVAS, clar ca l-am vazut pe Chiscutza! De fiecare data ma minunezce seamanacu tine...mai zice tac'su cae blond?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
sirimie spune:
Oau, am citit si eu despre AP si ca daca e AP nu poti sa le zici ca nu e voie ca incep sa plinga..
Pai cind or fi mari tot asa, nu poti sa le zici ca nu e voie? La cite prostii pot face, trebuie sa incerce ca sa isi dea seama ca nu e bine pentru ei?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Dodo-pui spune:
am acces iar la DC..cei drept dupa 2 zile de stat pe capul celor ce-mi iau banii pe net.
Joi ajungem in B...si ma incearca doua sentimente:
-unul de grija,dr,diagnostice,copii,
-de bucurie si curiozitate cu cine oare ma/ne vom intalni
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!