*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (361)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am zis ca se anunta o zi agitata, asa a fost .Deci taras am venit la voi ca sa va povestesc ultima boacana a lui Dudelle, care azi mi-a mancat sufletul si ficatii
Din lipsa de ingrediente si de apa la robinet (ApaNova la noi in cartier se intrece cu Renelul in absente ), cina lui Dudelle a fost pe baza de cutiute preambalate cu continut de budincute aromate. Pun asadar copilul in scaun, aduc doua cutiute si lingurita , desfac una si incepe copilul sa se dea cu capul de scaun si sa tipe si sa se zbata de ziceai ca l-am oravit. "Aia aia aia aia" si i-am dat lui sa tina o cutiuta in timp ce din cealalta ii dadeam de zor. Nemultumit dom'le in continuare, tot cu nervi si tot cu spume, tragea de capacul cutiei pe care o tinea in mana si urla cat il tineau plamanii. Ca sa taca, m-am dus si i-am adus mai multe cutiute ca sa aiba stoc , m-am gandit ca poate se teme ca nu-i ajunge ce are de mancat Si incepe sa arunce cu ele prin sufragerie si sa faca in continuare ca toate alea. Va dau cuvantul meu de onoare ca m-am speriat ingrozitor si am "dat adunarea" ca deja ma panicasem. Pana s-a adunat familia el nu stiu cum dar a reusit sa desfaca capacul cutiutei pe care o avea in mana si numai ce-l vad ca-mi insfaca lingurita. CE VROIA EL SA FACA Apoi s-a linistit si a impartit zambete in lumina camerelor de luat vederi si a aplauzelor generale ! Sa vedeti ca-mi zice si vreo doua la un moment dat!

Si in incheiere
La Multi Ani Stefan vienezul, sa cresti mare si sanatos , sa ramai frumos si istet foc cum esti ! Nicoleta, sa-ti traiasca flacaul !
Tonul la cantec: Wie schon das du , geboren bist....

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bravo Vladut! Vezi ma Mimo ce baiat ai? cum stie ce are de facut..

La multi ani Stefan!
sa iti traiasca flacaul Nicoleta!

si 6+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

E mortal Dudellu! Alta, aia, aia Suuuper haios! si ce frumos papa Ii era foame copilului, ma

La multi ani Stefan vienezul, sa fii sanatos, cuminte! frumos si destept nu mai zic, ca eeee
Nico, 8 anisori??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc mult pentru urari! Sunteti niste dragute!

Eu stau si ma intreb cum a trecut timpul... Bubu, nu, 7 implineste. Este nascut in 2003... Acum 7 ani pe vremea asta eram in salonul de nasteri, dilatatie 1 si un pic... spre dimineata se intetisera contractiile, dar dilatatia era micuta... la 5 a venit doctorul - inainte doctorul de garda mi-a dilatat manual colul... adica mi l-a rupt... la ora 5 medicul meu mi-a facut dilatare manuala 10, simteam ca lesin de durere (ce fraiera sa cred asta cu dilatarea...)... apoi injectia cu xilina care a anulat ORICE durere, nu mai simteam nicio contractie, am nascut ajutata de indicatiile medicului, la 5.30 a plans Stefan!! S-a nascut cu circulara de cordon. A primit 7 si mi l-au aratat pe fuga, in drum spre oxigen, se grabeau ca sa fie totul ok... Am incercat sa il vad dupa-amiaza si era sa lesin pe drum... m-am intors in salon... 7 zile am avut o semi-pareza de vezica tratata cu dosu de catre medic (a trebuit sa cotizez iar, celebrul patron!!)... am indurat cele mai cumplite dureri... asta mi-a afectat si lactatia... DAR am cel mai destept si mai frumos copil mai mare, sunt asa de mandra de el ca se descurca aici! Ca este vesel, plin de viata si vede lucrurile intr-o perpetua conexiune! Oau, sunt mama de copil mare!!
Ce vremuri... Am ramas insarcinata cu cateva saptamani inainte de sesiunea finala si licenta... stateam intr-o garsoniera, in chirie. Ne-am mutat in apartamentul nostru in Ajun de Craciun. Si noi tot asa, fara ajutor! Doar noi 2! Si lucrurile s-au legat incet-incet, iata-ne aici si cine stie ce ne ofera viata in continuare! Sanatosi sa fim si sa avem dragoste si intelegere! Celelalte sunt amanunte!

Si ma luai cu vorba si era sa va las cu burta goala... ma duc sa pregatesc ceva, sa aveti dimineata frumoasa!

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Nico, ce frumos!!!

Eu am servit acum, ca mi-e o foameeee
Mai bine ma duc la nani...maine poate iar nu aud ceasul

Mergi la inceput

Va las si eu la cafeluta pozici cu baietii, de la frizer si de la zapada :)
http://family.webshots.com/photo/2663773020102227597bBNcyC
De-aici in colo!
Enjoy!

NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Neata!
Ia cafeaua neamule!

La Multi Ani , Stefan!
Sa cresti mare, sanatos, voios, voinic!
Nico, sa-ti traiasca baiatul cel mare! Si cel mic, ovors!

Pe mine m-au trezut ai mei la 4 si mi-a sariit somnul!
Imi beau cafeaua acasa si apoi plec la gara.

Mergi la inceput

M-am foarte bine dispus de dimineata cu Vladut care E BAIAT MARE, totusi si mananca superb!
si e din ce in ce mai frumos!

Si cu tunsulicii Bubulinei!
steful cum danseaza este nemaipomenit!
e bun de pus la rana copilul asta!

Zilele trecute cand am vazut-o pe Anuscha lui Sovi am decis ca mai vreau o fetita!
Nu stiu daca in viata asta voi mai putea.....

Mergi la inceput

Despre mine.....mergem inainte!
Ma pregatesc sa intineresc!

Mergi la inceput