Cu dragoste din Iasi (92)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
GabrielaG spune:
Ne vedem la 15 la Carrefour, la "Profesorul trasnit"?
Pupici,
Gabriela si baietii in vacanta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
GabrielaG spune:
Am venit de la "profesorul transnit"...la inceput am vazut doi pustani....din care unul picta pe fata si nu parea promitator...dar cand a inceput a fost SSSUUUUPPPEEERRRR.... a reusit, de fapt au reusit impreuna sa-i capteze pe copii, sa se implice si ei activi in ce ex[plicau si faceau. A fost grozav...si mai ales ne-am rezavut cu acvi si copii, Oana cu Stefan si Laura cu Iancu. A mai fost cineva si nu ne-am recunoscut?...
Oricum am inteles ca va fi si saptamana viitoare...dar n-am rewusit sa aflu daca vor fi aceleasi experimente sau vor face altele...Sigur mergem si saptamana viitoare daca suntem in Iasi.
Pupici si duminica placuta...si mai ales vacanta placuta la puiuti. Si bineinteles multa sanatate la toata lumea...si pe mine parca ma doare gatul un pic...sper sa nu racesc.
Gabriela si baietii in vacanta
iulia-stefy spune:
Carmen, dar si voi ce ati mai tras... Multa sanatate lui Alex
Gabi, ionitza, Iasmin, multa sanatate.
Deci si noi suntem pe tratament, de noaptea ce trecu. La 1.20 tusea de nu stia ce e cu ea... tuse iritativa desigur. Facem aerosoli, sirop de gat si spray pentru nas... Febra crescu doar cu doua-trei liniute peste normal... Eu sunt zombie de oboseala...
Iasmin08 spune:
Seara buna !
Tare mi-ar fi placut sa vin si eu astazi la ''profesorul trasnit''. Dar daca mai e si saptamana viitoare cum zice Gabriela, apoi ne inscriem si noi.
De dimineata flacaul meu m-a trezit ca are pofta de clatite. Am mers in bucatarie si pana nu am scapat o clatita pe aragaz (invartita impreuna) tot degeaba. Bine ca a fost ultima. Tare repede s-au mai terminat, mai ales cu dulceata de capsuni (ca pelteaua, se stie, nu face bine decat la mamici).
Tot nu am reusit sa il fac sa citeasca portia pe ziua de azi. Acuma sta cu morcovu in guritza si se uita pe Prima la Alba ca zapada.
Ionitza nici eu nu am incercat inca tuica
, da azi tare imi venea ca am avut o migrena de zile mari
. A fost super dulce Andreea cu ''relatia serioasa''. Mai vrem, mai vrem!!! Deci iti cunoesti deja ginerele, ha?
Lacramioara, multumesc pentru urari. Multa sanatate micutei tale. De la ce e tusea asta? Un rest de raceala?
Carmen? Cum mai e cu Alex? Si-a revenit?
Gea, pana la urma ce avea Catinca, rosu in gatutz?
Multa sanatate tuturor puiutilor si mamicilor
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cgeea/cgeea.jpg)
cgeea spune:
Iasmin, multumesc de intrebare. Cati e bine, desi medicul a zis ca e probabil oreion . Initial a zis ca-s inflamati ganglionii din cauza eruptiei molarilor, dar cand i-a verificat, a zis ca nu-s aia care trebuie...
. Deja e asa de 4 zile, dar n-are nici un alt simptom, n-are febra, nici varsaturi, si nici prea umflata nu-i. Mergem maine la control...
sotul meu
iulia-stefy spune:
Se pare ca desi in week-end nu a avut febra, astazi are... Nici n-am plecat bine de acasa si suna telefonul... 38.9.... ce fac? Ma intorc? Mai stau?.... Sotul are examen de la 14.00... pana atunci sta el cu ea... si apoi vedem... probabil ca plec eu acasa... Nici nu vreau sa ma gandesc.... Dupa toate discutiile de aseara.... Tusea e la ea acasa.... Mergem inainte....
Va ofer o fierbinte si .... ma duc....
Iasmin, nu stiu de la ce e tusea....
Iasmin08 spune:
Buna dimineata tuturor mamicilor si piticilor din Iasi!
Se pare ca anul acesta, faptul ca iarna a fost extrem de grea si-a spus cuvantul.
Imi amintesc de iernile grele ale copilariei mele, cand veneam acasa si mami nu era inca venita de la servici, casa era parca mai pustie si mai rece cu fiecare zi. Mancarea era sloi pe aragaz, iar eu la varsta lu' fii-mio aveam grija de un fratior de 3 anisori. Ca mami si tati lucrau cateodata si duminica pentru ''propasirea comunismului'' si pentru ''realizarile peste plan''. Cum om fi rezistat noi in zilele acelea, cand nimeni nu statea sa ne verifice la teme, sa ne schimbe de haine, sa ne hraneasca? Tin minte ca daca tuseam sau faceam ceva febra, mama ne tragea un polidin in fund si cam asta era...Oare de ce puii nostri se imbolnavesc asa de des, asa de mult?
Multa, multa, multa sanatate puiutilor.
O saptamana superba va doresc, fara febra, mucisori si tremurat langa patul puiului.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cgeea Iasmin, multumesc de intrebare. Cati e bine, desi medicul a zis ca e probabil oreion ![]() Gea, mami de Catinca-Ruxandra |
Atunci vrem si noi sa va facem o vizita!
Numai 5 minute cat sa luam o sacosa de virusi de oreion... Pleeease
l_carmen2003 spune:
Bine v-am gasit...
Alex e bine, de fapt de vineri seara febra a cedat si e ok. Nu stiu ce a fost, pur si simplu a avut febra mare miercuri si vienri si atat! Bine ca a trecut!
Nu mai are nici rosu in gat nic nu tuseste nu are nimic.
Ieri s-a simtit bine si l-am dus la engleza fiindca a avut test de capitol si a dat intradevar cel mai greu test de pana acum. Mai au un capitol si termina materia si incep recapitularile.
A luat punctajul cel mai mare, la spelling a facut maxim dar la testul de vocabular gresit la o fraza pe care nu a citit-o cu atentie... sunt mandra de el si i-am si spus si mi-a raspuns: 'la ce te asteptai de la mine? Nu asa trebuia sa fac?' Am inghitit cam greu asta fiindca acum o luna mi-a spus ca merge la engleza pentru mine nu ca i-ar placea.
Si totusi acum am impresia ca ii place.
Daca ar fi sa il las sa aleaga ce ar vrea sa faca ar alege sa faca matematica si sa citeasca. Noi ne luptam sa il facem sa ii placa sportul de asat face tenis si patinaj. La dans nu mai vrea sa mearga fiindca fetita care ii placea lui s-a retras si nu mai vrea cu partenera cea noua, fiindca e mai inalta decat el si ii spune 'pustiulica'. Asa ca a renuntat pe moment.
Iasmin, asa e poate atunci lucrurile erau luate mai in usor... poate asa ne place sa ne amintim... adeavrul e ca nu erau nici asemenea virusi cultivati! si nic atata poluare etc... Ca frig era si parinti ocupati aveam cu totii!
GabrielaG spune:
Fetele...va salut repejor ca plec cu copiii intr-o minivacanta la munte.
Va dorim sanatate multa la pitici si mamici si tatici, desigur.
Carmen felicitari pt Alex!
Ieri am ajuns la tg. de hand made de la Casa Studentilor, am vazut lucruri dragutze si am cunoscut-o si pe Ionitza. Are o fetita superba, vorbareata, frumoasa si foarte deschisa. Ionitza...felicitari pentru pustoaica e o scumpa...mi-a placut la nebunie...imi venea s-o iau acasa. Mi-au placut mult tablouasele dar cel mai mult diademele pentru fete(pacat ca n-am )si posetutele.
Pupici si o saptamana frumoasa si de asemeni o vacanta placuta tuturor copiilor.
Gabriela si baietii