Cu dragoste din Iasi (92)
Raspunsuri - Pagina 4
iulia-stefy spune:
Am auzit si eu discutii despre un medic homeopat bun in Tatarasi, aveti ceva detalii?
iulia-stefy spune:
Azi sunt -17 grade.... Deja e mai bine....
Va ofer o fierbinte si va doresc o zi usoara.
Stefy a scos doua servetele sa-si stearga nasul si eu o intreb de ce doua, ca doar nu ai doua nasuri la care ea imi zice..... "ca am doua din astea la nas" si-mi arata narile....
GabrielaG spune:
Multumim de cafea , Lacramioara...delicioasa...Deja revenim la temperaturi normale cu minus 17, nu...fata de minus 28 cat era zilele trecute...
Eu sambata sper sa ne vedem la Felicia la FUN SCIENCE, da?
Pupici si o zi superba,
Gabriela si baietii
ionitza spune:
bai, eu nu stiu ce am ca mi se pare tot groaznic de frig, si ieri pe drumul spre casa, de la servici, mi s-a parut mai frig decit dimineata...
Poate treceti duminica si pe la targ! sunt multe fete din iasi ce fac lucrusoare minunate! Era la targul trecut o fata care croseta din sarma argintata niste bratari si coliere absolut superbe!!!
GabrielaG spune:
Ioana, dar nu-i maine targul?...ca eu asa am ramas cu impresia...
Adi, targul e la Casa studentilor...abia astept sa merg sa vad minunatii hand made.
Ioana...vezi sa nu racesti....vitaminizeaza-te si ai grija de tine.
Fetelor, poate ne vedem sambata la Carrefour la Fun Science si duminica la targ.
Pupici si o zi minunata,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
E un targ hand made...cu lucruri sau lucrari create si lucrate de cei ce expun...banuiesc ca vor fi tablouri, bijuterii, posete, hainute...cine stie...n-am vazut decat reclame...dar musai vreau sa merg.
Ioana, mai trimite-mi o data link-ul....multumesc .
Kiss, multumesc mult pt nr de telefon.
Pupici,
Gabriela si baietii care au intrat in vacantaaaaaaaaaaaa!!!!
Iasmin08 spune:
Salutari de pe calorifer!
Ma gandeam aseara ca vreau si eu sa merg la chestia cu Fun science pentru puiul meu. Si imi tot imaginam daca va voi putea recunoaste (mamicile de pe DC care merg).
Astazi insa dupa ce m-am trezit radeam de altceva. Ii spuneam ieri Adrianei sa aiba grija si iata, tocmai eu am racit la burtica. Nici nu-i de mirare ca ieri mi se parea atat de frig..
Cand m-au vazut azi la servici, nu stiau cum sa ma trimita mai repede acasa. Cum am ajuns->directia pat. Acu' am reusit sa ma dau jos si am venit o fuga sa vad ce mai faceti. Deci e targ, va sa zica. Sambata? Sper sa trag si eu o fuga - ma droghez bine si vin. Asteptati-ma, nu incepeti fara mine
PS VACANTAAAAAAAAAAAAAAAA
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori