Cu dragoste din Iasi (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabrielaG

Multumim de cafelutza...delicioasa...
Acinorev...bine ai revenit...chiar mi se parea cunoscut nick-ul...si felicitari pentru copilasii mari. Cum e cu copil in clasa a 6-a?

Pupici si o zi frumoasa,

Gabriela si baietii

PS. Maine va invit la Casa Studentilor la Targ de Hand Made...voi fi acolo cu martisoare si felicitari superbe.

Miine adica vineri? E deschis si in we sau numaivineri?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neata!
am venit si eu la cafelutza pe la voi...

pisigri.. mi-am bagat si eu un pic nasucul in blogul tau...imi place ce frumos scrii !
sa-ti traiasca Pisilincasanatoasa !

numai bine tuturor si o zi frumoasa!

avem pozici noi cu fete mari

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Targul e numai maine, sambata 13 februarie intre 11 si 17, la Casa studentilor.

Pupici,
Gabriela

Edit. Pisigri, scuze, dar am fost ferm convinsa ca e vineri, nu sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Andra!
La multi ani, Ioana!

Eu va ofer o fierbinte si aromata si ma duc la treburi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna, fetele. Eu mai rarut pe aici ca e dificil cu timpul liber avand 2 copii acasa.
Am si eu o intrebare: stie cineva care mai sunt tarifele pt operatia de polipi pt copii?
Am fost cu Andrei la dr. Cristian si tb operat dar inainte de a ma interna vreau sa stiu daca e buna ca medic si care sunt costurile totale ale acestei interventii.
Va multumesc si sa stiti ca va citesc aproape zilnic.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ionika , bine ai revenit printre noi...Ce fac piticii?
Nu stiu nimic despre dr. Cristian, imi pare rau.
Herra, tu pe unde mai esti de nu mai intri deloc?

Pupici,
Gabriela si baietii

Edit: Matei a primit ca tema de la scoala sa mearga in wk-end cu parintii la film...cred c-o sa mergem la Era sa vedem din filmele propuse de Gabi(acvi)...multumim mult sunt foarte binevenite informatiile...tot de la tine am aflat si de ;profesorul trasnit care i-a cucerit pe baietii mei.
Sotul voia sa ma mergem la "Avatar" credeti ca-i ok pt 7 si 11 ani...ma gandeam sa nu fie prea violent..astept pareri de la cine a fost, mersi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Gabi eu cred ca poti duce copiii la Avatar, numai sa va luati locuri pe ultimul rand. Mie mi-a placut ... m-as mai duce odata.

Legat de dr Cristian ... nu ma provocati.
Ionik ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Gabriela, noi am vazut avatar cu copii cu tot (au cite 5-6 ani) fete si un baiat - nici unul nu s-a speriat...si au parut incantati. vi-l recomand....e mai mult poveste spre desene animate, decit film Sf (parerea mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Nu trebuie internare pentru operatia de polipi. Si noi l/am operat pe baiat cand avea 4 ani, dar am intrat la ora 8 in spital(CFR) si am iesit la 13, operati si bine-merci...

Multa sanatate!
Ioana.

Pisigri, incerc sa/ti trimit un PM.

EDIT, ca ti-am trimis un e-mail!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse intra in contul lui Alex!va multumesc!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput