Cu dragoste din Iasi (92)
Raspunsuri - Pagina 12
GabrielaG spune:
Da Ary...acum mi-am adus aminte de baraka...erau niste gelule pe baza de chimen...m-au ajutat si pe mine la un moment dat intr-un an cu o tuse de care nu mai scapam, dar in al doilea an nu a mai mers. Nu mai retin daca e pt tusea plin a sau uscata.
Ieri am fost din nou la Carrefour la profesorul trasnit, dar au fost experimentele de saptamana trecuta.
Pupici si o duminica frumoasa,
Gabriela si baietii
Iasmin08 spune:
LA MULTI ANI, IOANA!!!!
Sa iti dea Doamne Doamne sanatate multa si ani multi, sa te bucuri impreuna cu sotul tau de printesa voastra mica si frumoasa. Sa ti se implineasca toate visele si tot binele din lume.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte. Noi suntem mai bine, inca mai avem tratament, dar febra s-a dus, ne-a mai ramas tusea.... Azi termina aerosolii si diseara mergem la control sa vedem ce zice medicul. Bine ca are cu cine sta acasa, ca daca nu venea mama.... nu stiu ce faceam, asa lovite amandoua....
La multi ani, Ioana!
GabrielaG spune:
Multumim de cafelutza...am savurat-o de dimineata.
La multi ani Ioana! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
Azi a inceput scoala, ca de obicei: Matei nerabdator sa se intal;neasca cu colegii, Otto cu lacrimi in ochi ca nu-i place la scoala si o uraste...si vrea sa stea acasa...ufffffffff...
Cam asa incepe saptamana mea, insa voua va doresc o saptamana minunata,
Gabriela si baietii
buli spune:
la multi ani, vecinica
btw, Matei mi-a dat indicatii sa o chem si pe Maria la ziua lui din nov, dar eu am uitat -
stii ca s-au conversat ei la un mom dat asta toamna
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
La multi ani, Ana Maria!
Va ofer o fierbinte.... si va doresc o zi usoara.
Ma doare capul ingrozitor... Tusesc de zice sotul ca suntem la TBC.... Si Stefy mai tuseste, dar parca nu chiar asa de tare, insa are muci.... urati si multi...
l_carmen2003 spune:
Ioana - cu intarziere dar cu drag! Sa fiisanatoasa si iubita!
Ana Maria cu tot ce va doriti si numai bine!
Sanatate multa si numai bine.
l_carmen2003 spune:
.
Eu am confectionat una bucata scrisoare de la Mos Craciun in care i-am trasat lui Alex niste reguli, pe capitole, altfel va fi sters de pe lista lui.
Asa mi-e de drag!!! Le-a luat in serios si aseara desi a dormit la pranz s-a chinuit sa adoarma. Oricum la ora 21 era in pat si pana la 22,40 a si adormit - am castigat o ora totusi. Se chinuia efectiv sa adoarma!
Celelalte reguli, cu minimum impus de fructe si legume pe zi - cam incepuse sa faca pass la mancat fructe - s-a reglat din mers...
Profit cat mai tine cu Mosii astia.
pisigri spune:
Buna seara !
Cu scuzele de rigoare ca desi ieseanca, am "rasarit" asa tirziu pe aici, fac o scurta prezentare:
Pisigri, mami de Pisilinca de acusi-un-an.
Nu stiu ce mai contine formularul de inscriere (copie dupa CI care sa ateste adresa de Iasi? :))) dar ofer repede ce date cereti
Am o maaare rugaminte (ca de fapt asa am ajuns la capitolul asta): in toamna trebuie sa ma intorc la servici...si trebuie sa duc Pisilinca la cresa.
Lacramioara stiu ca zicea intr-o vreme de o cresa de care a fost multumita; adevarul e ca ce am gasit eu pe net primesc copii de macar 2 ani, insa nu am cum sa stau acasa pina atunci din pacate, si nici nu prea am incredere sa aduc bona, mai ales ca nu cunosc nici una.
Am vazut ca voi cam aveti copilasi marisori....dar poate ma puteti ajuta cu ceva indicii.
Multumesc !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)