Bobocei de sept-oct 2008 (250)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Iepurila da e tare frig la voi.
Cu tiramisu nu stiu ce sa zic eu am facut sapt trecuta dupa reteta lu Nusha si a iesit super bun si crema statea beton si nu am pus gelatina in ea doar am batut albusele cu frisca pana am vazut stele verzi ca asa a zis Nusha.Oricum a avut mare succes tiramisu iar sotu deja intreaba cand mai fac.
Asa ca multumesc Nusha pt reteta

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

In alta ordine de idei numai ce au plecat cei care mi-au montat mobila e ok sunt multumita dar mi-au facut o mizerie acu ma gandesc cu ce o sa curat.Eu la bucatarie am mocheta din perete in perete si nu stiu cu ce sa o curat am aspirat-o de am inebunit dar raman urmele de pe papuci.Stiti cu ceva cu ce as putea sa curat mocheta fara sa trebuiasca sa o schimb???

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele am citit un pic din urma si nici nu stiu cu ce sa incep....in primul rand am fost la dr. si se pare ca este o alergie , se pare ca ar fi de la pulmex-ul care i l-am dat pe piele.....mama ei de alergie, cel mai nasol acum este ca nu stiu de la e a facut exact ca sa stiu de ce sa ma feresc....iar faza cu alergia nu se mosteneste????......nici eu nici taica-su nu suntem alergici la nimic

dya da, cu o carpa umeda si putin detergent sau o perie si cu putin biocarpet.....sigur iese ...sa te bucuri de ea, cat te-a costat si ce dimensiuni are???

pio ma bucur ca sunte-ti mai bine, cunosc reactia despre care vb.eu sunt sigura ca atunci cand incepe sa isi reia activitatea cu care era obisnuita, nu va mai avea astfel de reactii....banuiesc ca si plictiseala si neluand nici o gura de aer o irita, si de aici si reactii adverse ......Elsa si pe mami, sa aiba putere sa treaca peste asta, cu bine

giuli ce se mai aude cu cerecelusi mei, de la coliere??? s-ar putea sambata sa ajung prin plaza....se poate rezolva ceva pina atunci??? si mai pune-ne si noua poze cu ce ai mai mesterit..

lumi multumim ca te-ai gandit la noi ....sper, ca hunii sa nu mai faca nici o reactie de la vaccin...nu mai sta ingrijorata..

Revin ca mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat ...ce minte scurta am...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, imi pare rau de alergie. asta se poate mosteni sau se poate dobandi, so... sanatate multa, sa va reveniti repede!

baby_boy, ai un copilut istet foc, sa-ti traiasca!

dya, incearca cu Biocarpet, desi nu stiu cat de ok e pentru Andrei.

iepurila

mei, hunii mei sunt ascultatori, cum bine zicea ange, dar in niciun caz cuminti. iar la chestia asta 'strica' si faptul ca sunt doi si nazbatiile, dar si accidentele, se tin lant. sambata a fost ziua lor, a accidentelor, Robi mi-a cazut in cap, norocu' a fost ca a cazut pe o perna, s-a lasat cu o vanataie in obraz. Apoi Edi i-a prins un deget la un sertar, iar el i-a prins lui Edi doua degete la usa de la dormitor. toate degetele implicate in accident s-au invinetit si julit. seara a culminat cu o criza de dinti la Edi, de nici baie n-am putut sa-i fac... am fost de-a dretul epuizata dupa ziua aia, nici voce nu mai aveam.
sunt cu ochii pe ei ca pe butelie, dar degeaba. am noroc ca sunt ascultatori, altfel ar fi jale... da' eu sper sa le tina D-zeu obiceiul asta. macar atat.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi cu muci...a terminat Andy si a inceput Alexia..C plus Cold se ia numai de la farmacii homeopate,sau orice farmacie???

Dya pozee cu mobila please

Pedepse: la Andy nu a mers nimik,decat vorbitul frumos,explicatul...orice altceva:colt,izolat..etc,a atras alte crize si mai si.Si acum ca are aproape 8 ani,tot vorbitul frumos are trecere.Problema e ca nu am eu destula rabdare si mai urlu si apoi imi dau seama ca nu trebuia ,da degeaba ca apoi e ff incapatanat.

Catina i-am dat lu Andy,cu Alexia n-am incercat inca.E buna intr-adevar.

Piolica super ca ati scapat..referitor la comportament eu zic ca e doar o etapa,cu Andy n-am inteles,da acum cu Alexia incerc sa-mi autoeduc rabdarea si propriul comportament.

Giuli frumos iedutzul

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Asa si voiam sa intreb:

1.Cum usucati voi copii pe cap??..la noi e circ ca nu vrea cu uscatorul si atunci o tinem cumva fortat.

2.Cum ii culcati seara??Noi n-am trecut de faza:pus in patutz,apoi in brate,apoi in pat,foit ,intors de 100 de ori,pus in patutz si iar brate...totul dureaza o ora si

Kllemi imi pare rau de alergie

Cristina bravoo lu' Raducuu

Lumi tin pumnii sa nu raciti

Ange sper sa ramaneti numa in faza de raceala si sa-si faca efectul medicamentele.

iepurila

Claudinna bravoo ptr Razvanel

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Bucataria e asta:
http://www. dedeman.ro /ro/bucatarie-alpina-calvados-26-m/C-37-100-7468/produs.html
Doar ca ii lipseste modulul acela cu polite din mijloc asa am vrut si aici de unde am luat noi se vinde pe module orice mobila.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Andy.p

Noi ne uscam cu prosopul..il sterg de cateva ori si gata..dar cred ca in curand nu mai merge..deja creste mare parul si se carlionteaza.
Eu nu vreau sa-l tund. Pe la 2 ani.

Seara il pun in pat , ma bag langa el, suge lapticul de culcare si apoi se intoarce intr-o parte cu funduletul la mine si gata
Cand n-o mai fii tzitzi ..om mai vedea.

Lumi E normal sa mai faca si nazbatii ca doar sunt copii.La voi se mai si antreneaza
Al meu sot nu intelege asta..de parca el a fost ingeras cand era mic

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Tocmai am terminat de facut chiftelutze din piept de pui la cuptor, sunt excelente.Pt cine vrea sa bage un ochi...Karinei i-au placut tare, ea care nu papa carne de fel.
http://edithfrincu.blogspot.com/2008/11/chiftelute-de-pui-la-cuptor.html

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Laura cu uscatul noi o rezolvam cu masina de tunsil tinem tuns scurt(de fapt nici nu o sa ii las parul prea mare spre disperarea sotului mie nu imi plac baietii cu plete) si nu mai e nevoie de uscator dar voi sunteti fetite.
De ceva vreme Andrei nu mai vrea sa il spele pe cap de abia asteapta baita dar sa nu il spele pe cap

Diana

Mergi la inceput