Bobocei de sept-oct 2008 (250)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neatza!
babytza ajuta te rog o mami chioara cu link-ul unde putem sa comandam produsele Hylands....please
anamona starea asta nu i s-a produs la cresa....probabil nu mai tineti minte dar acum cateva luni a intrat la un momemt dat Giulianna si a spus ca s-a speriat de Edi ca a facut o "criza" din asta....si atunci eu am spus ca ma confrunt cu Andrei cu asa ceva de la 7 luni dar probabil ca nu mi s-a citit postul...aici am scris atunci.nu este o boala, nu afecteaza nici un organ, m-am documemtat foarte mult pe tema asta...in general se declanseaza la copiii hiperactivi, cu foarte multa personalitate si care devin frustrati atunci cand nu li se da ce vor ei sau daca li se ia din mana.....Andrei este ffffff activ, cu ffff multa personalitate si chiar cu ceva nervi......dar asa face cu toata lumea cu care sta: parinti, bunici, educatoare...deci nu se poate spune ca ceva sau cineva ii induce aceasta stare....in fine ...nu ma mai lungesc....daca dati un search pe google o sa gasiti foarte multe info despre asta inclusiv ca 60% dintre copii fac asa.....acum ii dau Magne B6 si apoi o sa facem un tratament cu Tanakan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

Clau multu de cafeaam nevoie

Andy.p si noi am avut o noapte identica cu a voastra

Spuneti-mi si mie voi cum tratati mucii curgatori?

Eu o sa-i bag un oscillo acum..dar altceva nu stiu ce sa-i dau

Si pe mine ma intereseaza daca vedeti avionul winnie pe undeva

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

Clau multam de cafea

Laura offf, sper sa va faceti bine repede , multa sanatate va dorim

Cristina eu o aspir bine in nas, ii pun colargol cate o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi, plus homeopate sau eferalgan si nurofen si multa sanatate

Noi am avut o noapte buna, mucii mai curge ceva insa nu prea tare, acum misuna p-aci si fura tot ce se poate , a umblat in sertarul lui sor'mea de scoala...deh...am o problema totusi...dimineata nu mai pot pleca din pat pentru ca se trezeste automat, reusesc sa fac cativa pasi si atat...back to bed

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
daca vreau si eu ceva pastilute pt sedat cupilu' cum fac?:( ca io stau la cucu bau, in pitesti.
la noi fulguie usor, deci cred ca s-a mai incalzit.
citesc din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy g eu am citit atunci ce ati scris si am citit si articolul despre crizele astea de plans, insa am crezut ca e ceva nou acum si ca s-a intamplat ceva mai nasol.
Uite link www.betterlife.com/brand.asp?brand_id=263" target="_blank">aici

Alina au mai comandat la prima tura mamici din alte orase. Pai e simplu, depui banutii in contul meu , dupa ce iti spun suma ta, apoi cand vin pastilutele ti le trimit eu prin posta sau curier , asta imi spui tu cum preferi

Va rog mult sa nu uitati dupa ce va treceti in tabel sa verificati si pe linia de jos la numarul total de cutiute daca s-a modificat , sa nu iasa iar lipsa de cutiute . Ca mai face figuri programul , nu modifica singur suma totala si la prima tura au iesit 2 cutiute lipsa din cauza asta. Daca vedeti ca nu a modificat singur, modificati voi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

andy.p, baby boy din pacate si noaptea noastra a fost exact ca a voastra. A avut multi muci, a plans mult, s-a agitat mult, nu putea respira, a si vomat o data.... intr-un cuvant GROAZNIC!! Ieri sufla singurica nasul, nu cu multa forta dar oricum ieseau bine mucii, astazi parca a uitat complet, ii pun servetelu la nas si sta, nu face nimic!! Parca are amnezie, nu stiu ce-i cu ea...

Balele din curg ii curg garla, nu mai sta fara suzeta nici ziua, desi ea nu o purta decat noaptea si atunci ff putin...ce sa mai, mai am un pic si intru EU in butoi.....

De parca asta nu era de ajuns, Matei a inceput sa stranute iar pe mine ma doare tare in gat.. sa mai zic????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ati vb de spalat la par, uscat... fii'miu e fenomen, nu zice nik nici la dusul pe ochi, nici la feon. ta'su ii face baitza si cind il limpezeste ii pune direct dusul in cap de la ceafa, el cumva cu capul aplecat in fata. iar feonul a ramas dragostea lui de la bblushenie incoa'.
l-am vazut pe Edi cu mamica lui ce mare a crescut!!!
Clau, este fenomenal Razvi. cate stie, e f precoce. sunt cu ochii in 4 dupa avion
Dya, sa folosesti sanatoasa bucataria!
Laura, Nocom, Cristina multa sanatate puiutilor!
Roxi, faci tu asta?!!! esti f buna, la suflet hai ca am glumit, atunci ma bag si eu, da' unde citesc despre pastilute?
si noi toti 4 suntem cam muciosi, unii mai putin, altii mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Angela noi greu rau cu aspiratul..si nici nu prea a iesit nimic.
Nu sunt muci multi dar sunt.

Nocomimi pare rau..noaptea voastra a fost mai horror ca a noastra. Nu s-a vazut nici o ameliorare de la homeopate?
I-am dat si eu ieri 2 pastilute de raceala..o sa-i mai dau astazi..pe langa oscilo.
Mai bag seara un nurofen sa fie si pt dintisori la culcare.

Sper sa treaca repede.
Acum a papat tot castronelul ce cereale in care i-am pus si o lingurita de miere

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Asta e filmul care l-am vazut azi noapte, merita vazut:

http://www.cinemagia.ro/filme/law-abiding-citizen-33586/

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna ziua fetele...am trecut si noi sa va salutam..o zi buna sa aveti...

Noi..ne-am reparat calculatorul..ce bine e...la mamici si pitici!

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput