Bobocei de sept-oct 2008 (250)
Raspunsuri - Pagina 13
iepurila spune:
Sara buna. Spalat pe cap cu agitatie si maraiala. Uscat par sta cumintica dar se plictiseste repede. Taiat unghiute-doar in somn. Nici nu am incercat altfel. Plus preferat-da are un urs fara de care nu adoarme. Il strange de gat si chiuie de bucurie, il musca, il smotoceste, vai steaua lui. Fereasca dzeu sa ramanem fara ursu asta. Adormit- la noi in pat, bea lapteld si daca nu adoarme in timp ce bea incepe foiala, calaritul ursului sus amintit, topaiala, uitatul in carti, etc, pana adoarme. Apoi o mut in patutul ei. Pup si noapte linistita va doresc
anamona spune:
seara buna!
eu iara sunt in urma cu cititul
andy-galro: imi pare nespus e rau ca Andrei a facut spasmul hohotului de plan...cred ca v-ati speriat rau....aveti idee ce i l-a provocat la cresa? nu i-au dat atentie educatoarele?
Nocom spune:
Buna seara,
Daria nu are un plus sau o alta jucarie preferata cu care doarme, ea adorme f repede doar cu suzeta in gura. Matei insa a avut si inca mai are un elefant de plus (roz
) si era ingrozitor iarna cand il spalam ca nu vroia sa doarma fara el, iar daca cumva adormea se trezea noaptea si-l cauta. Asa ca am cautat in tot Bucurestiul inca unul la fel sa-l avem de schimb, si sa il dam alternativ ca sa se uzeze in mod egal dar n-am mai gasit.... Asa ca daca aveti un plus preferat, eu va sfatuiesc sa mai cumparati unul si sa il dati o saptamana unul, o saptamana altul... din motivele enumerate mai sus.
Mai complicat a fost la gradinita, caci era singurul copil care avea jucaria cu el la nani si copiii ii furau elefantul si se jucau cu el si el a suferit si nu a mai vrut sa-l duca cu el la gradi. I-am luat atunci un donald de plus, pentru ca era obisnuit sa doarma cu ceva in brate, dar nu mai suferea cand i-l luau copiii...
Dariei ii curg mucii bine, acuma seara a avut o repriza de plans in hohote dupa ce toata ziua a fost fff agitata, si a plans pana a vomat!
Acuma nici nu stiu daca sa pun toata treaba pe seama vaccinului, caci si azi noapte a avut nasul infundat si a fost maraici si fff agitata de la cei 2 canini care au inceput sa sparga usor-usor.... Cred ca este o combinatie intre cele 2 sau mai degraba doar de la dinti....
Acum abia a dormit printre suspine, ma duc si eu repejor langa ea, sa o supraveghez. Din fericire nu a mai facut febra, macar atat! Of of.......
Noapte buna tuturor!
babytza spune:
spalat ,uscat la par : sta cumintel nu ii place clatitul foarte tare, dar o fac repede si ii trece supararea
apoi dupa baita, il imbracam si il lasa tati pe jos in baie si vine el langa mine si sta sa il usuc cu feonul
Laureta ma bucur ca au iesit analizele bine 

piolica nu am observat sa aiba preferinta pentru vreo jucarie. Are o maimutica in pat, dar nu cred ca ar plange dupa ea daca as lua-o de acolo... pup mamica 

nocom tin pumnii sa nu aveti deloc reactii 

Chiar eram curioasa cum sunt C cold, noi inca nu am apelat la ele. Pentru Tina ca e mai mare le-am luat si pe cele "sniflle'n sneezes" si am mai luat si "Complete flu care 4 kids" . Ma bucur ca sunt bune !! 
Lumi pupici pe degetelele implicate in accidente 

Mai eu ori am inebunit, ori nu mai vad bine.
Anamona , te rog zi-mi si mie ca eu nu resuesc sa gasesc postul lui andy g ....ce a patit puiul ? 
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Din cate stiu eu si sper sa fie asa
, Andy_galro a fost cu Andrei la dr si bobocul e bine
Babytza nasol cu birocratia asta
Crina nu are un plus preferat...mai nou tot ia in brate un catel si il iubeste...e cam cat ea de mare
da' pufos si usor
, dar in anumite momente nu mereu
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Eu am incercat sa-l pedepsesc pe Teo cu time out la colt, nu sta, pleaca pur si simplu si nu am cum sa-l tin fizic la colt. Am incercat odata sa-l duc singur in dormitor, a iesit pe usa fara nicio problema, dar pana sa-i dea prin cap sa iasa a urlat cum nu l-am vazut vreodata plangand. Si toata treaba a durat sub un minut, iar urletele poate si jumatate de ora pana l-am impacat de tot. |
in toate cartile astea ce s-au recomandat pe aici, scrie ca metoda time-out nu functioneaza asa de sine statator: orice copil normal nu va sta la colt decat daca stie ca in caz contrar alternativa va fi mult mai naspa.....
a nu se interpreta ca sunt de acord cu aceste metode....eu sper ca nu va fi nevoie de pedepse, ca vom reusi cu vorba buna si cu multa rabdare.
baby_boy spune:
Nocom multa sanatate Dariei.
Eu i-am dat azi lui Raducu 2 pastilute de raceala de la Hylands. Nu stiu daca au avut efect..a mai avut mucisori..dar a fost tare bine bispus toata dupa-amiaza.
Noi nu avem plusuri preferate pentru ca noi o avem pe tzitzi![]()
O noapte linistita la toata bobocimea
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Asa si voiam sa intreb: 1.Cum usucati voi copii pe cap??..la noi e circ ca nu vrea cu uscatorul si atunci o tinem cumva fortat. 2.Cum ii culcati seara??Noi n-am trecut de faza:pus in patutz,apoi in brate,apoi in pat,foit ,intors de 100 de ori,pus in patutz si iar brate...totul dureaza o ora si ![]() |
1. Cu foenul in fata oglinzii:) trebuie sa vada cat e de frumoasa
2. la tzitzi :)
anamona spune:
legat de plusuri, T nu are vreo preferinta - ii plac toate in egala masura, mai face vreo pasiune pt o anumita jucarie dar e pur trecatoare, vine alta zi cu alta preferinta.....
legat de iesitul afara, T a iesit la joaca cate 60 - 90 minute in fiecare zi - ii place la nebunie, nu simte absolut deloc frigul si face nazuri daca vrem sa o bagam in casa inainte de vreme :) -
anamona spune:
babytza - uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=147681&REPLY_ID=5574841
andy_galro - sper sa nu te superi ca am revenit pe acest subiect, dar postarea ta chiar m-a ingrijorat, de cand am citit ma tot intreb care sunt circumstantele care duc la declansarea acestui simptom, daca se poate face ceva pentru a evita aparitia lui.
va doresc multa sanatate si sa nu mai apara probleme de acest gen pe viitor.