Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 9
cora79 spune:
Salutareeeee,fetelor
Lorinnnnnn,bine ai revenit,ne-am facut griji pentru tine
Nike,imi imaginez ca este greu,dar te rog sa fii optimista,vei reusi,uite niste pupicei de relaxare
Lia
Babi,buna ciorbita de cocos,eu am de gaina si astazi mai fac o tocanita
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
Buna ziua la fete si un dulce....
Lori bine ai revenit la noi
Bai gravidoaselor..gata cu supararile,aveti grija de voi si de bbei
Astept si eu cu nerabdare primavara...cica e cea mai buna perioada de facut copii...Doamne ajuta
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Buna ziua la fete si un dulce.... Lori bine ai revenit la noi Bai gravidoaselor..gata cu supararile,aveti grija de voi si de bbei Astept si eu cu nerabdare primavara...cica e cea mai buna perioada de facut copii...Doamne ajuta |
Toamna am facut FIV si nu am reusit,dar si primavara trecuta am facut IA si iarasi nu am reusit,poate ramanem natural la primavara
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cora79
Toamna am facut FIV si nu am reusit,dar si primavara trecuta am facut IA si iarasi nu am reusit,poate ramanem natural la primavara "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Fa ceva cu gura aia a ta ca sa fie pocita si sa se indeplineasca,fiecare vorba imi da sperante ,te sper sa ne fie ascultate rugaciunile
jesia spune:
helou helou ce-mi vad ochii a revenit lorin ...iubita imi pare rau pentru perioada nasoala prin care ai trecut dar tot raul spre bine, ia sa vezi cum apare un samburel acolo unde trebui ca sa te inveseleasca
vio avem si laptic nu-i problema avem di tati
Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
fetelor, multumesc de re-primire
incercam sa intram in normal, motiv pentru care in cateva minute o tai sa-mi iau printesa de la gradinita.
dupa-amiaza placuta !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
Dragaica spune:
Neata si de la ine la o cana de laptic.
Noi suntem bine, maine avem prima intalnire cu obstetricianul, sunt curioasa cum o sa decurga. Nu ave noutati, bebei sunt bine, nu stiu daca v-am spus c-am fost saptamana trecuta si i-am vazut, dadeau din manute si picioruse. Eu trec prin tot felu de stari, cred ca hormonii sunt de vina, am devenit irascibila, nimic nu-mi convine, nu stiu cat o sa mai reziste bietul sot.
Il trimit in bucatarie sa-mi pregateasca cate ceva de mancare cand imi aduce ii zic ca nu mai vreau normal ca o ia saracul om razna, am noroc de el ca-i foarte calm de fel.
Intr-un cuvant sunt o gravida dificila
Gata m-am vaicarit destul.
Pup la fete cucuiete.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 10+
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Neata si de la ine la o cana de laptic. Noi suntem bine, maine avem prima intalnire cu obstetricianul, sunt curioasa cum o sa decurga. Nu ave noutati, bebei sunt bine, nu stiu daca v-am spus c-am fost saptamana trecuta si i-am vazut, dadeau din manute si picioruse. Eu trec prin tot felu de stari, cred ca hormonii sunt de vina, am devenit irascibila, nimic nu-mi convine, nu stiu cat o sa mai reziste bietul sot. Il trimit in bucatarie sa-mi pregateasca cate ceva de mancare cand imi aduce ii zic ca nu mai vreau normal ca o ia saracul om razna, am noroc de el ca-i foarte calm de fel. Intr-un cuvant sunt o gravida dificila Gata m-am vaicarit destul. Pup la fete cucuiete. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 10+ |
cora79 spune:
Uuuuuuu,v-au inghetat limbile din cauza gerului?