Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 6
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Fetele ,multumesc...am mincat paste amatriciana....cu sunculita(panceta),sos de rosii,ustutoi,un pic de ceapa si parmegiano(brinza ),uitati va trimit si voua o portie |
ooooooo multumim multumim...parca mai trea nitica sare
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui Lia73 baaaaaaaaaaaai sunt suparata pe voi ...nu ati ma i evaluat si voi subiectul +13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Bai nu te supara ca se supara si paunitza..uite am evaluat eu acum
trutzi spune:
Sper sa ai gura aurita
citat din mesajul lui cora79 Trutzi,cred ca din acest concediu ti se trage "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
ooooooo multumim multumim...parca mai trea nitica sare +13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Mai faci si mofturi,hai?
Lia73 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Arianna11
Mai faci si mofturi,hai? |
nu yooooooooooooooooo, asta mica
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
trutzi spune:
Mor de pofta
Mai vreu o portie
citat din mesajul lui Arianna11 Fetele ,multumesc...am mincat paste amatriciana....cu sunculita(panceta),sos de rosii,ustutoi,un pic de ceapa si parmegiano(brinza ),uitati va trimit si voua o portie |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 na ca sa va saturati si uite va las si sare si piper dupa gust |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
violab spune:
Pai bine domne..Merge omul la o zi de nastere si voi iar va destrabalati. Paste si faze de-astea. Pai e corect?
Lia tine-o tot asa si sigur o puneti de un daca nu mai multi.
tuturor fetelor.