Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 4
Lia73 spune:
nu mai stiu daca am povestit cum a fost cu termometrul..dar va povestesc iar deci: imi luam TB in fiecare dim ...pe 12 nov nu mai merge termometrul digital ( mi-am luat si yo d'ala dehhh asha ziceau fetele de pe forum sa fac si yo ca ele) imi sun sotul disperata si-i zic sa cumperi baterie la termometr ca nu mai merge si YO MAINE DIM AM NEVOIE DE EEEEEL ( nervoasa) vine sotul schimba bateria...nic mort nu mai mergea....binenteles nervi ca nu e in stare sa ia un termometru bun ca pe cel mai ieftin l-a luat bla bla bla....a doua zi dim trea sa-mi iau Tb am luat-o cu cel vechi care contine mercur 37.1...hmmmmmmm zic yo ..urmatoarea zi 37.1 deci e clar ( ii zic yo sotului) nici asta nu merge totul e stricat in casa asta ...te rog sa-i iei temp sa vad daca merge saracu de el face ce-i zice nebuna, avea 36.3...si uite asha ne-am certat pana pe 23 nov cand trea sa-mi vina si nu mi-a venit...
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Liiiaaaaa,asta este povestea paunitzei "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
da cora este povestea ei si imi amintesc cu drag ce nervoasa eram pe sotul meu ca nu e in stare sa ia un termometru bun
paunita
Arianna11 spune:
Bai da ce ritm aveti la palavrageala....abia am ajuns si eu acasa,rupta de foame..noroc cu sotul care a pregatit paste....ma duc sa pap si ma vb
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
da cora este povestea ei si imi amintesc cu drag ce nervoasa eram pe sotul meu ca nu e in stare sa ia un termometru bun +13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Bai da ce ritm aveti la palavrageala....abia am ajuns si eu acasa,rupta de foame..noroc cu sotul care a pregatit paste....ma duc sa pap si ma vb |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Lia73 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
CHIAR CA DA CORA
paunita
trutzi spune:
Doamne ajuta! sa facem treaba luna asta
citat din mesajul lui Lia73 m-am dus sa-mi iau graficul ca sa iti zic exact...trea sa incep sa ovulez pe 5 noiembrie pana pe 11 si la mine ovulatia a inceput pe 13...asta stiu deoarce mi-am luat TB..si de pe 13 a inceput sa-mi creasca TB si nu a mai scazut....asha ca cat cuprinde +13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Bai da ce ritm aveti la palavrageala....abia am ajuns si eu acasa,rupta de foame..noroc cu sotul care a pregatit paste....ma duc sa pap si ma vb |
pofta mareeeeeeeeeee sa papi si ptr mine
paunita