Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 11
violab spune:
Va pup pe amindoua. Of nu mai am rabdare. Mi-am luat un test de sarcina dar mi-e frica sa-l fac prea devreme. As vrea sa stiu. Ori da ori ba ca sa-mi organizez si eu viata.
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violab Va pup pe amindoua. Of nu mai am rabdare. Mi-am luat un test de sarcina dar mi-e frica sa-l fac prea devreme. As vrea sa stiu. Ori da ori ba ca sa-mi organizez si eu viata. |
EEEEIII...trezirea,ce inseamna asta,dai cu bita-n balta pe ultima suta de metri? Ai asteptat atita pina acum,nu mai mori 3 zile,hai fii cumintica,e mai bine decit sa fii dezamagita
Arianna11 spune:
Cora ia un pic de atitudine...fa prezenta ca asa poate mai intra cineva....unde-s restul fetelor?
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Bai lasati fotbalul,treceti la prestat |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Cora ia un pic de atitudine...fa prezenta ca asa poate mai intra cineva....unde-s restul fetelor? |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Sorry n-am fost atenta ,imi pare rau
violab spune:
Eu sunt prezenta. Astept sa-mi vina elevele la meditatie. Spatamina trecuta am anulat tot asa ca am de recuperat acum.
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui violab Eu sunt prezenta. Astept sa-mi vina elevele la meditatie. Spatamina trecuta am anulat tot asa ca am de recuperat acum. |
La ce dai meditatii? cumva engleza?
violab spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
La ce dai meditatii? cumva engleza? |
Da. Dar de unde stii?
Arianna11 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui violab
Da. Dar de unde stii? |
Ca italienii sunt varza la engleza...