Bravo GRATIANA, Lia, Ashera! Puful 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

andrelina ... cum ai ramas fara gaze? doamne fereste sa inghete bb patriot!

scot niste agitate pentru fetele de maine:

HAI, GRATIANA!

HAI,TOMACA!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Vreau sa e intreb pe proaspetele mamici la cat timp au facut prima baita? Teoretic, dupa caderea buricului?
Si voi cum il culcai pe bbe, doar in pozitie supina asa cum e indicat sau il mai intoarceti pe parti?

38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cristies, merci si pupici gargaritzei.

Lorex, merci

Despre noi ce sa povestim.... Bebe Arthur e in perioada colicoasa si plange noaptea. De doua nopti nu prea doarme si eu sunt mai mult zombii ca nu reusesc sa dorm ziua. Sambata noaptea s-a trezit la 1 si s-a mai culcat la 5.15 Mie mi se inchideau ochii cu el in brate si el nici o sansa sa doarma. Se linisteaste cand e in brate sau la tzatzi si daca ar fi dupa el ar sta asa toata noaptea.
Adoarme la el in patut si dupa ce se trezeste pt primul supt nu mai vrea sa doarma la el asa ca il tin in pat langa mine cu perna de alaptat intr-o parte ca sa nu se intoarca.
Vad ca si Alexis de Cristies plange la schimbat-imbracat, asa face si Arthur, parca zici ca il tai asa plange. Nu-i place cand isi murdareste pampersul dar nu-i place sa-l schimbi. Dar dupa ce e curat parca e alta viata.

Hai ca va mai scriu ca acum s-a trezit stapanul.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Am intrat sa las si eu niste agitate pt fetele ce vor deveni maine mamici. Nastere usoara va doresc si bebei frumosi si sanatosi!

CURAJ GRATIANA, VINE PRINTESA MICA!

CURAJ TOMACA, VINE BEBE !

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Danyelana, sa va traiasca printisorul, este un bebel superb!

Ma bag si eu in patutz ca ma cam doare spatele si bebitza se impinge asa tare ca nu mai pot sta pe scaun.

Noapte buna!

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

scoatem si noi niste agitate pt

Gratiana si Tomaca

Gratiana...vroiam sa te intreb...am inteles bine...maine nasti natural? daca da ti-a explicat medicul ca ar face un gen de inductie?
sau de unde stie el ca maine ....am inteles ca e colul deschis....dar de dilatatie, membrane ti-a zis ceva?

38+

Daca mai apuc ziua de maine fara contractii si apa rupta s-ar putea sa imi faca inductie. Oricum buburuza e deja angajata spre iesire si colul e f deschis.

39 sapt. si 2 zile Amaris-Stefania
AMR: AZI!!!!!!!!! Maine nasc!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

ANALESSYA cum a iesit prajitura?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara mamici si burtici!

Felicitari Ashera!
Felicitari Alexutzza!

Spunea cineva (cred ca mariucasara sau cris.d)ceva despre un cocktail minune, bun de baut in timpul travaliului....apa, miere, lamaie...ceva de genul. Se poate sa mai spuneti exact ce contine?

Mirela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

scoatem si noi niste agitate pt

Gratiana si Tomaca

Gratiana...vroiam sa te intreb...am inteles bine...maine nasti natural? daca da ti-a explicat medicul ca ar face un gen de inductie?
sau de unde stie el ca maine ....am inteles ca e colul deschis....dar de dilatatie, membrane ti-a zis ceva?

38+

Daca mai apuc ziua de maine fara contractii si apa rupta s-ar putea sa imi faca inductie. Oricum buburuza e deja angajata spre iesire si colul e f deschis.

poze

merci mult de raspuns....acum mergi sa te odihnesti....e ultima seara in postura de graviduta....maine vei fi mai mult ca sigur mamica....

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Ceva vesti despre Alecsa si bebe Yanis???Tati sau nasica ne mai pot spune ceva? bebe ia in greutate? mamica ce face? cum se simte?
Sanatate multa si Doamne Ajuta!
38+

Mergi la inceput