Bravo GRATIANA, Lia, Ashera! Puful 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Multumim pentru urari.

Astazi am ajuns si noi acasa si incercam sa ne adaptam. Bebe e cumintel si papacios . Am nascut pe 21 in noaptea in care va intrebam cum sunt contractiile de travaliu.

Felicitari noilor mamici !!!!

Elena 40+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cristies, functioneaza leaganul ala cu vibratii?
eu incerc cu suzeta, dar nu o ia, se stramba de zici ca e kk. acum realizez ce bine a fost ca ana a supt degetul. se linistea.
ema are o perioada aiurea rau de agitatie, de pe la 4 dupa amiaza pana pe la 6-7. exact cand vine ana de la scoala. nu stiu ce ma supara mai rau: ca plnage ema de nu stiu ce sa-i fac sau ca o vede/aude ana si isi pune mainile la urechi sau ii zice sa mai taca

eu as incerca ORICE o linistestete. sirop, suzi, orice. stiu ca e o perioada trecatoare, asa ca orice ne trece puntea e bun.

sunt cam obo, asa ca ma opresc, sa nu scriu tampenii.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Pentru fetele tehnicute daca vreti sa completati si la noi: nastere naturala pe 21.01, 3220 gr, 50 cm, apgar 8, 40 saptamani, dr. Dragoi, si data mea de nastere e 9.05.1983.

Multumim

Elena 40+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

eu incerc cu suzeta, dar nu o ia, se stramba de zici ca e kk. acum realizez ce bine a fost ca ana a supt degetul. se linistea.
ema are o perioada aiurea rau de agitatie, de pe la 4 dupa amiaza pana pe la 6-7. exact cand vine ana de la scoala. nu stiu ce ma supara mai rau: ca plnage ema de nu stiu ce sa-i fac sau ca o vede/aude ana si isi pune mainile la urechi sau ii zice sa mai taca

eu as incerca ORICE o linistestete. sirop, suzi, orice. stiu ca e o perioada trecatoare, asa ca orice ne trece puntea e bun.

poze

povestea noastra

stai linistita ca tu nu esti asa...sa cazi in butoi akm...ce vrei e si ea mica...si Ana la fel...deh,explica-i ca asa era si ea knd era mica

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Am schimbat si semnatura .

Elena de printisor Iustin Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Nik0le, asteptam vestile oricand sunt gata sa vina. Nu-ti face griji de decenta! si ma bucur ca ai mai intrat se ne povestesti.

Cris.mario, super burtica!. Multumim ca te-ai gandit la mine. Cand o sa fii tu zombie o s-o rog pe mama sa nu se mai gandeasca la mine (eu sper ca pana atunci sa-mi intru in ritm) si sa se gandeasca la tine.

Cris.dogarel, Cris.mario, Gratiana, multumim de vesti.

Am vazut ca intreba Lorex de oxitocina si ma bag si eu in seama, am vazut aseara la stiri ca a murit o gravidutza din Galati pentru ca in loc de oxitocina i-a dat un alt medicament, din pacate nu i-am retinut numele, care provoaca contractii foarte puternice ale uterului... Aveti mare grija!

Decenuela, Ana_g, ce povestiti voi acolo sunt simptomele de la kk la Alexis. Simptomele de la colici se bazeaza pe plans, nu-l potoleste nimic in primele 20 de minute si abia apoi incet incet se calmeaza.In timpul ala intr-adevar se strange si se inroseste, dar plansul e de baza...
Acuma... eu nu zic sa ma credeti, dar decat sa dati medicamente aiurea mai bine intrebati medicul.

Micky_mica, si tu Brutus cu paturica? Ce-i faci sa n-o mai bage in gurita? I-ai dat suzeta?

A, a intrebat Oani daca alaptez doar, da, nu i-am dat supliment deloc de cand am venit de la spital (ca acolo ii dadeau asistentele din inertie). Si cica Ana Culcer recomanda cat alaptezi sa nu-i dai nici suzeta, asa ca nici d-asta n-avem.

Mariucasara si eu am auzit de copii care au avut suzeta pentru multe scopuri - durerile de gingii cand ies dintii cica sunt cele mai rele... Eu i-as da suzeta intr-un singur moment: cand il schimb. Mi se pare ca vrea sa-l auda si mama de la 150 de km...

Gratiana si Tomaca, tonight is the night! Nu va obositi sa lasati totul luna acasa ca mai rau o sa va enervati cand veniti daca nu gasiti la fel. S-aveti nasteri usoare si sa va reveniti rapid. Si in caracterul site-ului cate 10 motate de caciula!

HAI GRATIANA!!!!

HAI TOMACA!!!!

Onitza, nu te mai speria cu ecografia. Mai ai putin...

Mai vroiam sa zic ceva... dar am uitat.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

poze

povestea noastra

Da si nu prea. Daca il pui cand stii ca incepe circul nu functioneaza, daca il pui cand are crizele de plans functioneaza. Deci doar cauza - efect, ca preventie nu.

Eu mi-am facut curaj si i-am dat Sab Simplex - am citit pe net ca e de trei ori mai putin concentrat decat Infacolul. Efectele se vor vedea intr-o saptamana. Va tin la curent.

Ce ma ingrijoreaza, durerile de colici sunt nimic fata de dinti... adica oh my ce ne asteapta...

Am uitat sa zic si eu cu sotul si copilul. Bebe doarme cu noi in camera, noaptea eu il iau in sufragerie sa-i dau sa pape si sa-l schimb dar tati ne ajuta daca nu vrea sa adoarma sau daca nu-mi ajung mainile.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

cristies ms de complimente ... sper sa nu fie nevoie,dar oricum ms frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Am schimbat si semnatura .

Elena de printisor Iustin Gabriel

bn ati revenit !!
asteptam poze si povestea nasterii...frumi semnatura

Mergi la inceput

ma retrag .Va pup .Noapte buna!

Mergi la inceput