Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns basandicaion spune:

buna ziua,tuturor mamicilor si nu numai.numele meu este camelia, sunt mamica a 2 fetite de 1,6 luni si respectiv 7ani copii sunt bolnavi amandoi ,cea mica are astm bronsic si cea mare un ficat foarte mare an urma unei probe de sange facuta recent.de aproximativ 3 luni de zile,sotul meu este somer,si situatia noastr este foarte gra. singurul nostru venit an familie se conpune din alocatia fetitelor si ajutorul de somaj.suntem plini de datorii,la lumina ,cablu tel ,provident,de unde am luat bani cu anprumut pentru a plati o factura care venise cu recalculare.mancarea de zi cu zi o luam pe caiet, adica pe datorie, de la un magazin din vecinatate,unde si acolo avem de dat banuti. va spun sincer si cu sufletul deschis,caci deseori eu si sotul meu ne anflamanzim pentru a pastra hrana fetitelor. suntem anpietriti, si cu sufletele sfasiate deoarece copiilor le lipsesc foarte multe lucruri, iar noi deabia reusim sa facem fata cu foarte mari efortui de a le asigura cat de cat papica.va rog din tot sufletul meu de mamica sa ma credeti ca tot ceea ce vam scis an aceste randuri , este adevarul si saracia lucie an care am ajuns sa traim. an speranta caci careva dintre dumneavoastra, care sunteti parinti si stiti ce anseamna grijile si supararile ,durere unui parinte cand asi vede copii chinuiti, las aici un nr. de tel fix poate veti dori sa ne antindeti o mana de ajutor constand an hainute, jucarii, medicamente, alimente si tot ceea ce considerati dumneavoastr , ca near pute fi de folos pentru copilasi. cu deosebit respect camelia basandica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui basandicaion

buna ziua,tuturor mamicilor si nu numai.numele meu este camelia, sunt mamica a 2 fetite de 1,6 luni si respectiv 7ani copii sunt bolnavi amandoi ,cea mica are astm bronsic si cea mare un ficat foarte mare an urma unei probe de sange facuta recent.de aproximativ 3 luni de zile,sotul meu este somer,si situatia noastr este foarte gra. singurul nostru venit an familie se conpune din alocatia fetitelor si ajutorul de somaj.suntem plini de datorii,la lumina ,cablu tel ,provident,de unde am luat bani cu anprumut pentru a plati o factura care venise cu recalculare.mancarea de zi cu zi o luam pe caiet, adica pe datorie, de la un magazin din vecinatate,unde si acolo avem de dat banuti. va spun sincer si cu sufletul deschis,caci deseori eu si sotul meu ne anflamanzim pentru a pastra hrana fetitelor. suntem anpietriti, si cu sufletele sfasiate deoarece copiilor le lipsesc foarte multe lucruri, iar noi deabia reusim sa facem fata cu foarte mari efortui de a le asigura cat de cat papica.va rog din tot sufletul meu de mamica sa ma credeti ca tot ceea ce vam scis an aceste randuri , este adevarul si saracia lucie an care am ajuns sa traim. an speranta caci careva dintre dumneavoastra, care sunteti parinti si stiti ce anseamna grijile si supararile ,durere unui parinte cand asi vede copii chinuiti, las aici un nr. de tel fix poate veti dori sa ne antindeti o mana de ajutor constand an hainute, jucarii, medicamente, alimente si tot ceea ce considerati dumneavoastr , ca near pute fi de folos pentru copilasi. cu deosebit respect camelia basandica

Camelia, te rog sa iei legatura, pe PM, cu danielac si LauraNicole, pentru a fi luata in evidenta, ca sa se respecte regulamentul! Transmite-le fetelor adresa ta postala completa, numarul de telefon, precum si datele fetelor tale - nume, prenume, data nasterii, greutate, inaltime, cat poarta la incaltaminte! Chiar si documentele medicale, din care sa reiasa starea de sanatate a lor, asa cum ai prezentat-o tu, sunt de folos!

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

eu nu am posibilitate sa scanez acte, caci nu am cu ce.daca este de folos, voi trimite postal, .multumesc pentru sugestie.am trimis si moderatoarelor.acum eu nu stiu ce sa zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Intreb si eu ca prostul acum desi cred ca am inteles bine ce a scris Camelia, dar vreau sa scap si eu de hainitele pe care le tot adun. Fetita cea mica are 1 an si sase luni sau o luna si ceva?

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

da asa este fetita mea cea mica are 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

da asa este fetita mea cea micuta are 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Neli ra am trimis aseara pachetul prin posta .

Criss de Alessia si Andrada

Multumim mult,mult de tot , Crissandrada,il asteptam si anuntam cand il vom ridica de la posta.
Va pupam , sa aveti o zi faina !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioarabraila spune:

Am si eu de oferit o cutie milupa hn.(cutia este desfacuta dar e luata din ea doar 3 cupe) baietelui meu nu i a placut cine o doreste o ofer cu mare drag,mai am de donat cateva hainute 1.5,2 ani,nu sunt noi,dar sunt in stare buna,le am primit si eu si vreau sa le ofer mai departe unui copil care sa se bucure de ele,asa cum ne am bucurat si le am purtat noi.

Mergi la inceput

buna!poate ai citit anuntul meu de mai sus. noua neaar fi foarte de folos lapticul si acele lucrusoare, daca doresti sa ne antinzi o mana de ajutor, an aceste clipe grele ale noastre , noi am aprecia foarte mult, deorece chiar avem nevoie de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Am pus la posta coletul pentru Dodo. Sper sa ajunga repede si sa ii fie de folos.

Mergi la inceput