Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17
Raspunsuri - Pagina 24
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Da, am inteles ca trebuie si nu in orice tip de hartie, ca asa ma aruncam pana-m kaufland si cumparat hartie de impachetat....dar mi-a zis barbati-miu ca cica ar trebui in hartie alba....de unde iau eu hartie alba??....ca am pachete destul de mari. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
Andra,scumpo , nu trebuie numai hartie alba ci poate fi si crem sau de culoare deschisa ca sa se vada adresa la care o trimiti etc .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
luminita2008 spune:
Buna ziua,
Noi ne-am pricopsit cu o Dermatita Atopica, astfel incat trebuie sa schimbam toata gama de cosmetice. Intrucat sunt genul care-si face provizii, mi-au ramas cateva cosmetice pentru bebelusi, pe care as dori sa le donez celor nevoiasi.
Am asa:
- Nivea Baby, Spuma de baie cremoasa pentru bebelusi, 500ml - 2 buc
- Crema hranitoare Nivea, gama 'Nutri Sensitive' pentru fata, maini si picioare - 1 buc
- Crema reparatoare Nivea pentru iritatii - 1 buc
- Lapte corp Nivea, din gama 'Nutri Sensitive', 200ml - 3 buc
- Ulei de corp Nivea Baby, 200ml - 2 buc
- Sampon&Spuma de baie Nivea Baby, 200ml - 2 buc
- Sampon extra-delicat, cu musetel Nivea Baby, 200ml - 1 buc
Plus, 2 cutii de lapte praf NAN3, (pentru bebei de la 10 la 12 luni), ramase dupa ce am trecut pe lapte Junior, de la 1 an.
Toate produsele sunt noi, sigilate, in garantie.
LauraNicole, DanielaC, va rog PM daca stiti pe cineva interesat.
Multumesc!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
LauraNicole spune:
Luminita,imi pare rau pentru problemele cu dermatita si bun venit la noi la topic .Daca vrei , uita-te pe prima pagina a topicului si pe cine alegi TU iti voi trimite adresa pe PM .
ancadragoman spune:
Luminita vreau eu pentru Patrik laptele si cate o cremuta daca fetele sunt deacord
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Luminita vreau eu pentru Patrik laptele si cate o cremuta daca fetele sunt deacord anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
Eu sunt de acord sa-i trimitem Ralucai pentru ala mic .
danielac spune:
citat din mesajul lui luminita2008 Buna ziua, Noi ne-am pricopsit cu o Dermatita Atopica, astfel incat trebuie sa schimbam toata gama de cosmetice. Intrucat sunt genul care-si face provizii, mi-au ramas cateva cosmetice pentru bebelusi, pe care as dori sa le donez celor nevoiasi. Am asa: - Nivea Baby, Spuma de baie cremoasa pentru bebelusi, 500ml - 2 buc - Crema hranitoare Nivea, gama 'Nutri Sensitive' pentru fata, maini si picioare - 1 buc - Crema reparatoare Nivea pentru iritatii - 1 buc - Lapte corp Nivea, din gama 'Nutri Sensitive', 200ml - 3 buc - Ulei de corp Nivea Baby, 200ml - 2 buc - Sampon&Spuma de baie Nivea Baby, 200ml - 2 buc - Sampon extra-delicat, cu musetel Nivea Baby, 200ml - 1 buc Plus, 2 cutii de lapte praf NAN3, (pentru bebei de la 10 la 12 luni), ramase dupa ce am trecut pe lapte Junior, de la 1 an. Toate produsele sunt noi, sigilate, in garantie. LauraNicole, DanielaC, va rog PM daca stiti pe cineva interesat. Multumesc! |
Luminita daca este posibil as dori sa imi trimiti mie, pentru nepotica unei doamne de langa mine, fara posibilitati materiale:
- Nivea Baby, Spuma de baie cremoasa pentru bebelusi, 500ml - 1 buc
- Crema reparatoare Nivea pentru iritatii - 1 buc
- Lapte corp Nivea, din gama 'Nutri Sensitive', 200ml - 1 buc
- Sampon extra-delicat, cu musetel Nivea Baby, 200ml - 1 buc
Restul le poti trimite Ralucai!
Sanatate multa copilasului tau! sa scapati cat mai repede de dermatita!
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
valenita spune:
Si noi folosim tot produse Nivea-daca mai ramane ceva bucuroasa as primi si eu pentru fetita mea( in special crema pentru iritatii si laptele de corp)
Multumesc!
danielac spune:
citat din mesajul lui valenita Si noi folosim tot produse Nivea-daca mai ramane ceva bucuroasa as primi si eu pentru fetita mea( in special crema pentru iritatii si laptele de corp) Multumesc! |
te stim de undeva?
ai mai fost la umanitare?
ai citit regulile de pe prima pagina?
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
luminita2008 spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Bun, Anca, am vazut ca fetele sunt de acord, te rog deci trimite-mi adresa ta pe PM, sau hai sa vb ca vad ca esti din Bucuresti si poate ne intalnim sa-ti dau produsele. Da' spune-mi numai exact ce crema, ca nu-s toate creme, unele sunt sampoane sau ulei pentru corp.
Si esti de acord sa-ti dau din cele din care am mai multe buc? Ca sa pot sa-i dau si Danielei, ca uite ea vroia crema pentru iritati si n-am decat una din asta...
DanielaC, notat ce vrei, la fel, trimite-mi detalii de contact pe PM.
(am doi baieti, gemeni)
valenita, pana nu am ok-ul fetelor, sorry, nu misc un deget...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
ancadragoman spune:
Luminita da-mi din cele din care ai mai multe si laptele ,adresa ti-o da Laura.Iti da direct adresa Ralucai
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE