Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Mariutza,daca vrei sa afli ce dovezi avem , du-te pe Bam Bum si citeste ce se scrie acolo despre tine si postarile respective nu sunt de anul trecut ci din ianuarie-februarie 2010.Sau de pe Cerseste sau de pe orice alt forum pe care te-ai inscris pentru ca te-ai inscris pe TOATE forumurile pentru copii posibile si pe toate doar ceri ceri si iar ceri .Sa nu mai zic de faptul ca desi este absolut interzis , ai indraznit sa trimiti mesaje private in care CEREAI , ai indraznit sa ceri lapte la subiectul cu medicamentele si desi schimbarile de PM si de EMAIL intre cel ce cere si cel care ofera este interzis si ti-a atras Daniela atentia ca stim ce faci,te-a durut in 14 si ai continuat sa ceri .Esti prezenta ca marutza_mea,maria_daria,gazutza29 .Pe unde ai trecut ai iscat scandaluri iar detectivismul tau in privinta altor persoane chiar ne lasa rece .Daca ar fi fost vorba de informatii primite de la o persoana care si-a vazut intotdeauna de treaba ei , as mai fi zis dar asa,chiar ne lasa rece .
Iti uram tot norocul din lume pentru copiiii pe care-i ai si sper ca pentru ele sa-ti vina mintea la cap si sa intelegi ca din cersetorie virtuala nu ii poti face sa fie mandri de tine .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

laura, Daniela, voi nu primiti PM-uri? Am incercat si nu se poate...
In fine...o sa raman totusi aici, la "umanitare"....noaptea e un sfetnic bun.
Pot sa-i trimit ionikai niste lucruri? Mai este cineva caruia pot sa-i trimit?
Am primit un mesaj pe yahoo de la cineva, ce fac? Ii trimit, sau o rog sa scrie aici?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Am primit un mesaj pe yahoo de la cineva, ce fac? Ii trimit, sau o rog sa scrie aici?

Andra,ba primim si ti-am raspuns .Daca nu , scrie-mi la nickysweet4u @ yahoo . com .Fara spatii intre ele (am scris asa sa nu-mi fie pescuita adresa de motoare de pescuit .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Persoanei care ti-a scris pe yahoo sa-i s[ui sa faca bine sa scrie aici .S-ar putea sa fie din categoria aia a cersetorilor de profesie .Pup! By the way , ai primit mailul meu?

Mergi la inceput

Da, Laura, acum l-am citit

Deci revin: dat fiind ca nu stiu cui sa trimit acele lucruri si vreau sa ajut mai multa lume, cei care sunt interesati sa scrie aici. Deocamdata, o am pe ionik, careia ii voi trimite cateva lucruri.

Mai am 2 biberoane avent de 125 ml, cu tetine 1 si 2, daca nu are nimeni nevoie de ele,o sa le pun la bazar.

persoanei careia mi-a scris mail, o sa-i raspund sa scrie aici.

Mergi la inceput

Incaltaminte am asa:
- ghetute negre piele cu toc si bot ascutit -1 pereche,
- o pereche pantofi cu toc, negri, cu bot rotund,
- o pereche pantofi sport, negri, piele intoarsa,
- papuci de vara din blugi, sport
- doua perechi papucei de vara cu un toc mic, unii verzi(sunt din material tip esarfa) si ceilalti alb cu negru;
- o pereche papuci de vara, sport, alb cu negru.

Daca nu mai e nimeni interesat de ele, o sa i le trimit pe toate ionikai. Candva saptamana viitoare, in functie de timp si de cum gasesc cutii in care sa le pun.

Mai era cineva care mi-a trimis mail. Daca nu-mi scrie aici, imi pare rau, dar nu-i pot trimite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

sarut mana ca te-ai gandit la mine. daca fetele vor fi de acord iti vor trimite ele adresa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Alex andra bine ai venit alaturi de noi!
Ti-a trimis Laura adresa lui Ionik??? daca vrei ii poti trimite ei tot ce ai, daca ramane ceva imi spui si trecem in lista!

Mariutza, Ramona, Gazutza sau cum ti-oi mai spune.....silent please...deja tupeul tau a depasit orice limita... nu a zis nimeni ca nu existi, ca nu ai avut nevoie de ajutor... numai ca tu ai depasit limita bunului simt... ai cerut peste tot pe unde ai putut, ai primit foarte multe in acelasi timp, ai cerut fara oprire... la asta ne refeream in primul rand... si culmea exact acum pleci in Italia...(apropo merge si Alex?) ... drum bun si cale batuta... in privinta ajutorarii aici nu e nevoie sa intrii sa donezi, incearca pe alte forumuri...daca te mai primeste cineva... pentru ca peste tot pe unde ai trecut ai lasat jale in urma...

ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra vreau eu biberoanele pentru Patrik daca sunt fetele de acord

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ancadragoman, ce lapte bea Patrik?

Mergi la inceput