Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico23

la mine raman hainute in afara de ce trimit andreei ram de fetita de la 0 la 6 luni mai am cateva jucarioare pe aici mai am bonissan si revin cu , completarea dupa ce ma mai uit pe aici
Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa
http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana#5385714137459469058

Nico deci la tine trec asa:

Nico23- haine 0-6 luni, jucarii, Bonissan

Selene e ok!

ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Eu ce am avut am trimis Nicoletei.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joklk

Eu ce am avut am trimis Nicoletei.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

modific in lista!

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Va anunt ca pe lista neagra de pe prima pagina a topicului a reintrat si mariutza_mea alias ramona... cine doreste explicatii de ce le va primi in particular!

Pana atunci acest user este informat ca aici, in acest topic, nu va mai intra deloc, cine doreste sa "lucreze" cu ea in continuare, este rugat, sa o faca in alta parte!

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
si cuiva din Petrila care ne-a trimis hainutze pentru Isabella(nu stiu cine este...dar dupa DC este)caci pe forumuri nu cred... ca n-am postata adresa

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Ionik, cum e copilasul tau pentru care vrei paltalonii? Am o pereche de blugi noi dar sunt pentru cineva slab (sunt ai lui Glad al meu dar sunt noi si nu i-a purtat niciodata). Astept raspuns si sapt viitoare am sa-i trimit daca e ok. Laura, Daniela, astept confirmare si adresa ei daca e ok!!!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Cata nesimtire e pe lumea asta...
nu mai pot sa suport deja...

in timp ce de aici primeste de 2 ani si ceva, colete cu de toate, aceasta femeie ii fraiereste si pe altii, cerand ca si cum niciodata nu ar fi primit nimic si impresionand pana la lacrimi audienta:

mesaj postat pe un forum, in august 2009, de ramona

"numele meu este Ramona. am doua fetite de 8luni respectiv 2ani si 5luni.noi 3 suntem o familie fericita desi tati a ales alt drum acum mai bine de un an de zile, si cu toate ca sunt foarte multe neajunsuri. am trecut in ultimul an de zile prin foarte multe incercari.am "schimbat" 3 chirii iar acum locuim in iasi.ne am mutat aici in speranta oportunitatilor pe care le ofera un oras mare.locuim cu chirie la o grasoniera in pacurari.am fost evacuate acum 2luni(inainte de venirea in iasi) pt ca acumulasem f multe datorii, aprox 18mil chirie si facturi pe 2luni.a trebuit sa o luam aproape de la zero. am avut noroc ca am apucat si am dus calculatorul si cateva lucruri la o vecina. acum rugamintea mea este..daca ne poate ajuta cineva(preferabil din iasi pt a evita orice suspiciune) cu lucruri atat pt fetite(hainute, incaltaminte, pampersi, sau lapte-ii dau si de vaca asa ca nu conteaza de care lapte) cat si pt casa(de la vesela la lenjerii, chiar si consumabile) si un premergator(asa as putea sa mai scap de griji cu cea mica). o alta rugaminte pe care o am este daca stie cineva o fundatie care sa mi poata primi fetele in regim de cresa/gradinita astfel incat sa ma pot angaja. am apelat la cateva asociatii insa la care am reusit sa merg pana acum nu ma pot ajuta.am o lista cu mai multe adrse insa cum nu cunosc iasi ul caut destul de mult pana sa ajung la adresa respectiva. ce mi-ar fi si de mai mare folos ar fi o masina de spalat(nu neaparat automata) pt ca spal la mana si mi-e destul de greu sau un cuptor daca are cineva sa pot face painita(noi avem un aragaz cu 2 ochiuri fara cuptor-din dotarea garsonierei). un pat mai vechi poate are cineva(cel de aici este groaznic, eu dorm la margine si aproape cad, este tip canapea extensibil si nu are picioare deci e ff lasat la margine). stiu ca sunt cam multe cerinte dar le-am scris nu in speranta de a le "rezolva " pe toate insa in speranta ca macar cateva din ele. as vrea sa rog pe cineva din iasi sa vina la mine acasa ca sa poata confirma situatia in care suntem, pt ca nu vreau sa formez o parere gresita. va multumesc si sper sa ma puteti ajuta cu ceva."

[size=2]mai vreti? (acelasi mesaj postat pe 4 forumuri diferite, si cine oare ii sare in aparare si conforma veridicitatea celor spuen de ea?...nimeni alta decat MALTA.....[/size=2]

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=23416&mode=threaded&pid=758936

http://www.cerseste.ro/account/2342/

incredibil cat a putut sa ne minta:

Author gazutza29 Comment Time Jan 25th 2010
Cerseste.ro Moderator
cautam sa inchiriem apartament doua camere decomandat, mobilat minim partial, utilat, preferabil fara garantie, preferabil zona linistita.
putem oferi maxim 220 euro/luna
vom locui 3 adulti si 2 copii.

imi doresc un aspirator functional. imi este f greu cu doi copii mici, mai ales fetita de 2 ani care face dezastru in casa, sa matur tot timpul. stam cu chirie si este mocheta peste tot, asa ca e f greu sa scot firimituri si mizeriile din mocheta cu matura. nu imi permit sa cumpar un aspirator, asa ca va rog pe cei care au posibilitatea si au un aspirator si nu mai au ce face cu el, m-ar scuti de foarte multa munca. multumesc

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Chiar nu inteleg de ce trebuie sa dam socoteala pe PM sau email cuiva care nu este administrator sau moderator al acestui forum de ce am hotarat sa punem un nume sau nu pe lista neagra !De vreme ce persoana respectiva se afla acolo inseamna ca avem dovezi iar cersetorii de profesie nu au fost niciodata bine-veniti la acest topic .Va rog sa nu uitati ca la acest topic sunt doar doi administratori ( ma refer la administratorii topicului nu forumului ) si acestia sunt :LauraNicole si DanielaC .Orice hotarare trebuie sa vina din partea lor si nu a altor persoane indiferent cat de active sunt persoanele respective ! Va reamintim ca nu suntem platite pentru ceea ce facem ,nu obtinem foloase materiale ba chiar cheltuim timp,nervi si bani pe care nu ni-i da nimeni inapoi ! Consideram ca topicul are deja cati administratori are nevoie iar discutiile inutile nu isi au rostul !Nu ni se ridica statuie si nici nu ne apar coloane de multumiri publicate in ziare dar nici nu mai acceptam sa fim calcate in picioare sau sa ni se reproseze de ce facem cand facem cu cine o facem !Daca LauraNicole sau DanielaC lipsesc cateva zile asta nu inseamna ca se duce forumul de rapa fara noi si trebuie sa luati atitudine si nu cred ca moare careva ca nu a primit sau dat ceva timp de cateva zile !Sau trebuie sa ne scoatem certificate medicale sa ne motivam in fata voastra de ce lipsim ?
Cand luam hotararea sa adaugam pe cineva pe lista neagra si sa o excludem de la acest topic inseamna ca avem motive intemeiate !Suntem persoane mature iar razbunarile/antipatiile/simpatiile personale nu-si au rostul !
Sper ca ne-am facut intelese PENTRU ULTIMA DATA!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Cu multa placere Dodo_pui sper sa-i fie bune. trebuiau sa ajunga muuuuult mai devreme dar din pacate nu s-a putut.

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

pai mandra mea are 25-26 de kg si cam 124 de cm inaltime.acuma nu stiu cum sa o cataloghez..
un pic grasutza?

Mergi la inceput