Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17
Raspunsuri - Pagina 16
alex_andra spune:
nico, cat are fetita ta?
daca nu-ti trimite nimeni adresa andreei, ti-o dau eu, daca nu se supara moderatorii
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
LauraNicole spune:
Andra,i-am trimis eu adresa .
By the way , vreau sa va spun ca am avut perfecta dreptate in privinta Cameliei Basandica .Dupa ce a fost luata la suturi de pe toate forumurile unde a postat si-a schimbat id-ul si posteaza sub numele fiicei ,adica Antonia .Deci aceasta individa NU ARE acordul nostru la acest topic .Cine decide sa-i trimita ceva o face pe propia spinare,noi nu ne asumam raspunderea .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Nico23 spune:
alexandra fetita mea are 6 luni am primit adresa MultumescMamica Fericita de Pitica Plangacioasa
http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana#5385714137459469058
alex_andra spune:
Sa-ti traiasca nico
cred ca mai am cateva lucrusoare de vara pentru 9-10 luni cat o sa aiba ea atunci. o sa mai sortez lucrurile din dulapul ei si te anunt
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Neli_ra spune:
Salut,
Vreau sa va spun ca am de dat niste medicamente specifice pt perioada sarcinii, gynipral, cred ca si papaverina, utrogestan,nu mai stiu exact, dar daca le vrea cineva, va rog sa anuntati,sa verific si sa postez exact ce anume am,pe aici in oras printre cunoscuti am tot intrebat, dar nu are nevoie nimeni de ele. Gynipralul este sub forma injectabila, se face doar sub supraveghere medicala, intraspitalicesc.
Va pup, bye.
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
joklk spune:
Nico sper ca lucrusoarele vor pleca maine. Azi nu am ajuns la posta.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Neli_ra Salut, Vreau sa va spun ca am de dat niste medicamente specifice pt perioada sarcinii, gynipral, cred ca si papaverina, utrogestan,nu mai stiu exact, dar daca le vrea cineva, va rog sa anuntati,sa verific si sa postez exact ce anume am,pe aici in oras printre cunoscuti am tot intrebat, dar nu are nevoie nimeni de ele. Gynipralul este sub forma injectabila, se face doar sub supraveghere medicala, intraspitalicesc. Va pup, bye. Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Uite scrie AICI poate are nevoie cineva!
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
danielac spune:
Va salut cu drag, am lipsit cateva zile pentru ca am avut ceva probleme personale si nu am ajuns in fata calculatorului ...
Am citit tot ce s-a scris aici si sunt din nou dezamagita de evolutia lucrurilor, desi ar fi trebuit sa mearga totul frumos...
REPET: daca apare un caz nou si eu sau Laura lipsim cateva zile, asta nu inseamana ca cine a cerut "crapa" daca nu primeste acordul nostru in acel moment...
Aviz fetelor care activeaza la acest topic in mod frecvent!
Nu mai credeti atata pe oricine apare si cere urgent ceva si vai, nu raspund moderatoarele desi le-am trimis PM.... ce sa facem???
Asa cum a scris si Laura mai sus, nici eu nici ea nu am primit nici macar un PM sau mail de la persoana Basandicaion....si sa stitit ca nu am avut deloc casuta postala plina de mesaje, chiar ieri am vazut ca imi trimisese un pm un din voi....
Va rog din sulfet citit regulamentul si respectati-l ca sa mearga lucrurile bine!!!
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
ionik spune:
citat din mesajul lui ionik fetelor,am mare nevoie de ceva incaltari mas 33-34 asa ceva de gradi gen espadrile sau asa ceva,si cev apntaloni mas 122-128 noi acum am iesit din spital,fetitza cea mare a cazut la sanius si un alt copil a lovit-o cu sania si si-a rupt manuta in 3 locuri.... acum avem tije metalice pt o vreme.si gips-ul pt ceva vreme..... va multumesc frumos!!!cred ca din primavara am sa fac si eu "revizia "si ma inscriu si eu cu ce ne ramane mic.,ca sa putem ajuta in egala masura in care suntem ajutati!!! |
danielac spune:
citat din mesajul lui ionik fetelor,am mare nevoie de ceva incaltari mas 33-34 asa ceva de gradi gen espadrile sau asa ceva,si cev apntaloni mas 122-128 noi acum am iesit din spital,fetitza cea mare a cazut la sanius si un alt copil a lovit-o cu sania si si-a rupt manuta in 3 locuri.... acum avem tije metalice pt o vreme.si gips-ul pt ceva vreme..... va multumesc frumos!!!cred ca din primavara am sa fac si eu "revizia "si ma inscriu si eu cu ce ne ramane mic.,ca sa putem ajuta in egala masura in care suntem ajutati!!! |
te-ai uitat in lista de pe prima pagina daca are cineva de donat de iti trebuie tie? daca da, da un semn...din pacate eu am 2 perechi pantaloni dar pana in masura ceruta de tine 110... la incaltari nu te pot ajuta ca Diana poarta 31-32...
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!