MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9

Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Primim orice...ca doar primim. ![]() Ia sa ne zici tu ceva mai multe despre tine. Si acum ca am facut rezumatul...azi am fost..hmmm...ok.Nu am facut sport ca m-am dus in vizite la scoli sa vad unde inscriu copilul.Ne-am hotarat asa ca ![]() De mancat am mancat decent.Dar sa nu uit sa va zic...mi-e foameeee.Acum beau apa si astept un film. O zi buna maine. |
Le urez si eu bun venit fetelor noi si... sa zboare kilele!
Melany, toate ca toate, da' fara fum, da???
Monica mami de

(7.03.2009)

Catalishka spune:
scriu scurt ca mi-e somn de crap, detaliez maine.
doar atat: pe monnvas o mai primim??? io zic ca n-are ce cata la noi decat ca poza pe frigi de exemplu "asa da"...esti foaaarte slaba..hai sa traiesti!
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Monnvas spune:
Nu ma demobilizati! Ca azi am scapat niste cioco 85% (cum zice o fata de la odisee, "amara ca viata lu' Fefeleaga").
No, is si haine care ascund bine. Dar la mare ce ma fac???
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

maya_m spune:
mai fetelor ce mai cautati p-aici-MOONVAS MELANY PUISORUL-v-am vazut pozicile sunteti numai bune de ''almanahe''..ANDANII sa nu mai aud ca esti suparici ca sincer nu ai de ce..mai ai foarte foarte putin...am pus si eu ceva poze da' sa nu va uitati seara sa nu cumva sa aveti cosmaruri..plec la

anelize spune:
Am facut decat exercitii pe langa pat.Al meu sot cade lat dupa ora 11:30 si singurica nu ma bag
Draga mea,maine voi face si eu supa de brocolli pt ca mi-e pofta tare de tot,dar nu am prea avut timp sa fac azi.
VA ROG,ARE CINEVA O RETETA DE MANCARICA DE VARZA MONTI?? Vad ca voi ii dati bine de tot cu varza.Chiar slabeste asa de mult?
Si acum a venit vremea de LAUDA: AZI AM FACUT 85 MIN DE BANDA.Sunt tare fericita.
Meniul de azi:
md-2 biscuti diet
p:salata verde+2 oua fierte
g:cioco 90% cacao
c:peste la cutor cu 1 felie de wasa pt ca era gras si mi se facea greata.
g2:1 mandarina mica,mica,mica
Eu inca nu ma cantaresc pt ca nu vreau sa fiu dezamagita sau sa ma bucur prea repede,asa ca poate luni dau si eu raportul.

maya_m spune:
ALINAM si MELANY dati va rog frumos detalii la retetele cu broccoli ca vreau sa incerc sa gatesc in toate modurile posibile leguma asta

andanii spune:
catalinska in pozele puse de tine nu se vede f bine cat esti de mare, as spune ca esti normala pune poze cu totul , nu de alta , da sa ai cu ce compara cand slabesti
maya putin colacel acolo si esti miss .... esti tare faina, imi place cum iti sta cu parul mai lung si piticul e un frumos ... seamana cu tine
monnvas actualmente arati super , esti slabaaaa, super , super ... da nu trebuie sa ne parasesti , stai cu noi sa ne sustii ... si piticul e dulce foc, ti-am mai spus ? ce l-as pupaci putin
multumesc fetele de aprecieri, da nu-i chiar asa cum spuneti ... mai am mult de slabit, muuuult , cel putin 10 kg si cel mult ,nici nu spun ca oricum nu-s in stare
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

roxanaz spune:
buna dimineata ambitioaselor
zise ambitioasa din mine, care dupa ce m-am vazut cu 3kg minus azi am inceput ziua cu o bezea si niste crontanele ca e ziua unei colege. dar promit ca e singura abatere!
Citat: |
citat din mesajul lui anelize dar m-am culcat la 2 si am facut si 2-3 exercitii pe langa pat. Se pune?? ![]() |
nu se pune

Bee, se pare ca asta e saptamana de varza si broccoli, toata lumea mananca

Maya, ai vazut ca nu e asa rea supa de broccoli?

Melany, scuze, incurcasem borcanele ieri

sa aveti o zi excelenta

Rrraluca spune:
multumesc de uncurajari...pai acum 70.8 kg si 1,71m, si 24 ani impliniti nici de o luna...da,vreau in tabel,asa stiu ca ma tin de treaba...eu am mancat lapte cu fulgi(simpli,cei mai simpli), si pe dupa masa mi-am propus mamaliga cu lapte sau branza...pentru sot fac alta mancare, la el "orice cu carne"..din fericire pentru el nici nu are probleme, are mai multe kg decat mine,si pare tras prin inel...se pare ca are "oase grele"...cantaream la fel,doar ca eu eram in luna 5a si va dati seama ca este o diferenta..asa ca lui alta mancare, din care nu mananc chiar deloc, nu sunt pofticioasa,si m-am saturat de carne cat am fost gravida, ieseam jumatate de saptamana la gratare, ceaunuri,si alte mancaruri cu carne care m-au "marcat"...asa ca am zis ca 3 ani nu mai vreau sa o vad...ee,nu credeti ca nu mananc deloc, poate o carne de pui la gratar,peste, dar nu mai vreau crne in mancaruri grele...si pentru Sarah(bebe) alta mancare:sun tem la stadiul de supica si pireuri de legume-aici ma tenteaza sa mananc cu ea
o zi buna!