MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
Androix spune:
Cu peste si cu grasimi poti manca branza de orice fel. Cu paste, orez integral sau alte glucidice trebuie sa mananci branza cu 0% grasime, nu stiu care o fi aia, o fi vreo branza de vaci de la quark degresata total sau aproape total.
Bine ai venit si sedere placuta si cu folos! 
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
Somleac spune:

ma mai primiti? Am o multime de scuze pentru absenta de mai bine de o saptamana. Fost bolnava lata la pat cu viroza respiratorie ( nu stiu daca a fost
sau nu), apoi gramada peste noi zile de nastere a mea, a Dariei , a lui taica-meu, a fetitei prietenei mele care pur si simplu nu mi-au mai lasat timp nici sa respir.
N-am fost Monti aproape de loc dar surpriza azi dimineata aveam cu 500 g mai putin, adeca 67,5.
| Citat: |
| PUISORULE atunci se numeste ca esti norocoasa...si eu vreau |
Puisorule sa inteleg ca vine bebe, sau mai tre sa citesc din urma c-am pierdut firul pe undeva?
Felicitari fetelor care au scazut, multa rabdare celor care stagneaza.
Andanii iesi afara din butoi. Nu-i bine sa stai acolo ca iei forma lui

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
andanii spune:
offffff

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
anelize spune:
buna ziua,doamnelor.
eu raportez 63,5 in loc de 64,desi nu am fost cumintenia intruchipata in week end.
in rest treaba multa si stare de spirit proasta.
acusor spune:
Hello,
Vin si eu la raport cu 77.7. Azi am cam luat-o pe aratura, ca a fost ziua unui coleg
. Nici n-am avut de mancare la pranz asa ca tentatia a fost mare. O sa fac mai mult pe bicicleta.
Andanii
. Stiu cum e butoiul tau
am fost si eu in el, dar era mai adanc, eu nu am avut servici 6 luni. Tu incearca sa gandesti pozitiv 
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ninha Ceau Am si eu o intrebare(sunt proaspat intrata, in faza I). Branza pe care o mananc cu peste, de ex., trebuie sa fie degresata sau normala? Cum se poate manca branza de casa, normala? Multumesc |
Io's dintre fetele mai lipsite de experienta, dar stiam ca in faza 1 nu se mananca branza normala, numai degresata si numai cu wasa sau alte glucide.
Tot de-aia, Puisorule, nu am mancat orez pana acum - citisem ca in faza 1 niet orez. Bine, in cartea pe care o aveam eu zicea si niet paine, fie si integrala, in faza 1. Si ma mir ca dau jos asa incet

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Andanii
lasa butoiul sau mai bine umple-l cu vin ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
monabella spune:
AM 85 kg mari si late. Of... nu pricep de ce nu am dat jos. orez nu am mincat dar am cam dat iama in cioco si migdale caci deh la job mai am si zile proaste si la nervi... inainte ma duceam si luam cite un Snickers sau miky way de la automat. acum am cicoc neahgra si amigdale in birou. sa fie de la astea? sa vedem. sper sa ma tin de dieta saptamina asta mai mult.
totusi eu am o intrebare; cum rezistati fara cafea?
inapreda spune:
Saluti,
Nu m-am cintarit azi.
Saptamina trecuta am mincat conform da' mult
ka am avut 3 evenimente "soldate" cu iesiri in oras unde a mincat ori porcine cu ceapa, ori porcine cu usturoi ![]()
Sper ca stagnez
si
pentru fetele care au reusit sa miste acul cintarului.
De
,
toata gasca.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Bee spune:
Buna fetele.
SI eu la spartul targului, a zicem 72,5. Dar inca nu ma pot mobiliza complet. Ar trebui sa am ceva mai multa mancare conforma in casa, dar asa......Sa tin regimul foarte strict, inseamna sa mananc prea putin, deci sa ma infometez. Iar kg pe care se dau jos prin infometare, se pun prea repede inapoi. Asa ca in asteparea unui frigider mai plin cu niste combinatii pe gustul meu: cascaval, spanac, mazare, carne, ma consolez cu varza, ciorba de sfecla; acum seara: 1 carnacior-care nu m-a inspirat deloc, niste branza....
Maine: lapte+ cafea si o felie de paine neagra
P: supa de sfecla
C: probabil spaghete cu suc de rosii(si niste ardei iute)
gustari: lapte degresat (iar nu am un fruct in casa
si mi-e tare dor de ele)
si sa va tineti tari pe pozitii!
http://www.dropshots.com/dochia