America (189)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan a facut febra brusc in seara asta.
Oare e vreo legatura cu Prednisolonul? Dupa ce i l-am dat a facut brusc febra.

Va rog daca stie cineva? In rest e bine, mananca, se joaca...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Eu n-as putea sa spun daca e de la prednisolon, eu ii dadeam la al meu cand era mic prednison in Ro (cred ca e acelasi lucru, contine acetat de prednisona). Stiu ca doctorita zicea sa-i dau sa manance fara sare pe perioada tratamentului.
Sper sa nu va suparati ca mai trag si eu un ochi pe la voi cand am un pic timp, se pare ca ne atrage ceva acolo, prevad ca urmatoarea mutare o sa fie in State, insa inca nu ne-am hotarat.
Noi suntem cetateni romani si canadieni, ar fi o posibilitate sa mergem cu viza de lucru- sotul ar avea o oferta si tot stam sa intoarcem pe toate partile, salariul, chiriile, cheltuielile pt sanatate, gradinita si scoala. Cel mic are aproape 3 ani iar cel mare 13. Am putea sa ne descurcam cu un singut salariu? Nu e nici mic dar nici mare.
Am vazut ca sunt multi copii bolnaviori, eu am ceva experienta cu cel mare care a avut o forma de astm cu complicatii, laringite cu febra. Sa aveti grija sa nu vomite si sa aiba febra in acelasi timp, iar la febra facut orice ca sa scada febra, eu am facut si impachetari cu cearsaf ud cu apa rece, sosete inmuiate in otet... Cel mic in schimb e zmeul zmeilor e nascut aici, in Canada si nu mi-a fost bolnav decat o singura data cu febra mai mult de 2 zile, o singura data a luat antibiotic in viata lui. Poate am si eu mai multa rabdare, sau mai multa experienta la crescut copii?
Ma gandeam, as putea sa o fac pe bona, si asa cred ca nu-mi permit sa platesc la gradinita si stau si eu cu cel mic acasa. Tare mi-i drag, de fapt amandoi, dar cel mare e flacau de acum, nu-l mai pot alinta, il alinta fetele de acuma incolo.
O zi buna si sanatate la puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, e febra mare??
Nu ar trebui sa fie de la predison...
Ati primit rezultatele de la sange??? Mai are petele rosii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

putin probabil sa fie de la prednison, la cit timp dupa ce i l-ai dat?
oricum suna doctorul, febra de prednison e un side-effect care trebuie discutat cu doctorul.
prednisonul e imunosuppresant ar trebui sa reduca febra nu sa o produca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irina, nu e bine cind ii revine febra!!! Eva a avut swine flu acum citeva luni, apoi la vreo 7 zile febra i-a revenit, plus dureri de cap, nimic altceva; dar stiam ca nu e bine, asa ca am sunat la Childrens Hopsital after hours (era vreo 12-2 noaptea) si m-au trimis la ER imediat! Acolo au verificat-o de meningita (asta a fost primul concern!), infectie urinara, sinuzita, ascultat la plamini, tot felul de teste. Pina la urma cica a avut sinuzita, dar ce-o fi fost numai D-zeu stie.
Nu stiu daca ai citit la mine pe FB (pe la mijlocul lui noiembrie).

Suna imediat la spitalul de copii, la after hours si spune-le simptomele.

Oana 26+sapt si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, nici eu nu cred ca-i de la prednison febra. Suna neaparat la medic. Sanatate multa!

Corina, felicitari pentru crestina mica!

Carmen, ma bucur ca ai vesti bune despre Eric.

Ciuf, nu ne-ai mai spus nimic despre Eva. Sper ca e OK acum.

Carmencita, succes cu mutatul daca va hotariti. Teoretic se poate trai cu un salariu, depinde cit e de mare, unde va mutati si de stilul vostru de viata, ca trebuie sa renunti la unele lucruri fata de atunci cind sint doua salarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere, ce vedsti ai? Cum e Aidan?

Mai iau sau nu Tamiflu de pe prescritie? E bine sa il am in casa sau mai bine nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Andrada: nu am nevoie de foarte multe. Am tinut prima fata cu noi in camera si acum o sa pun bebe in alta camera ca nu mai vine bunica si am o camera disponibila.
am pat, masa de infasat si un pat undevoi alapta sau voi sta cu bebe sa nu mai deranjez sotu. fiindca trebuie sa pun perdele si draperii ar mai fi ceva sa se potriveasca: lampa, ceva basket, lenjerie, de lipit pe pereti sau tablouri, as face o camera girly ca nu am avut pina acum. dar totul e usor cind ai un buget cit de cit.

de asta merci Alintaroma pt link, o sa merg si la magazinul ala e la 17 mile, mai sunt o serie Kid to Kid, ca asta cam urmaresc ceva second hand dar sa fie in set.

am fost la cineva si am vazut facut la masina de cusut de soacra si am ramas uimita. dar asta e alta mincare de peste.

Lucasmam: pai cam asta am incercat si eu on line dar la Target, Babiesrus si nu am gasit ceva pina acum mai ieftin. ce alte linkuri mai sugerezi? eu cumpar diapersi de la costco ca acolo zic eu e cel mai avantajos. uite am facut comparatie la size 4 , dar la huggies si iese acelasi pret la ambele site-uri: costco si amazon (dar cu subscribe si save)0.249 bucata. la costco ueori au cuponul de 9 usd dar e rar si trebuie sa cumperi si babywipes. ia sa facla size 1 ca acusi o iau dela capat: 0,148 buc tot marca huggies, la amazon ar fi... ups nu au size 1 la costco. size 2: 0.193 usd/bucata
scriu astea aici poate va folosi viitoarelor mamici!

Carmencita: noi traim dintr-un singur salariu. nu e usor. dar nu e imposibil ca in RO.trebuie sa te restringi la cheltuieli foarte mult dar tot ai destula mincare si imbracaminte.era mai usor cu doua salarii, dar acum ne restringem si merge treaba asa. mai intrebi ca mine peste tot pe unde gasesti reduceri si pina la urma afli! inainte luam organic dar acum am mai renuntat.

Carmenbr: eu il tin in casa Tamiflu, nu stiu de ce. i-am dat prima doza si apoi m-am speriat ce am citit pe net. efecte adverse: delirezi, confuzie etc. am mai scris de fapt. daca nu platesti, poti sa il ai in casa.

Mihutza: mai este un magazin consignatie Other Mother e pe I17 cu Bell. dar e saracutz. numai haine si nu foarte bune.

in legatura cu match -uirea decoratiilor din camera lu bebe imi place la target ca iti arata si setul. sotul zice ca is mofturi. asa e mofturi de gravida dar bine ca am pe cine da vina!pe hormoni

Miere: nici eu nu cred ca ar fi efect advers de la predninson. ar face la prima doza, poate si la a doua. sau nu am fost atenta? sotul meu ia acum pt o alergie urita, zice ca se simte umflat, ca are greutate in plamini cind respira, am zis sa reziste 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Miere,multa sanatate va doresc. E greu de crezut prin ce treceti voi acolo. Oricum,esti foaret puternica

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Voiam sa va intreb si eu ceva...
Amalia de cand avea un an ii miroase gurita a infectie. PE toti doctorii i-am intrebat si au zis ca probabil e nimic, ca sa o spalam pe dinti. Inca nu am ajuns la ENT dr, dar probabil daca iar raceste nasol in viitorul apropiat o sa o duc sa vedem poate e ceva in gat. Acum am obs ca si lui Andrei la fel ii miroase putin din gurita a infectie.
Intrebare: se poate sa fie de la raceala mirosul asta, de la mucisori?Iar la Amalia sa fi ramas asa de la o raceala ce a avut pe la 9 luni?
Multumesc!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput