America (189)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ok, am inteles :)

Cu rochita eu nu am sfaturi ca nu merg la biserica dar ultima data cand am fost la botezul lui Aidan am purtat o rochie lunga, mai de gala ea asa, in care explodam la sani! :)) Mi-a fost rusine sa apar asa(pt ca eu de obicei sunt foarte mica la capitolul boobies), de familie nu de altceva si m-am acoperit cu o esarfa ca efectiv puscam pt ca alaptam si orice as fi pus pe mine eram Lolo Ferrari :)).
Rochita imi place foarte mult dar nu pot sa iti spun sa o porti/sau nu la citire, eu as purta-o dar eu am gusturi deocheate si port orice ma face sa ma simt frumoasa si sexi indiferent de unde sunt. Ce ma enerveaza putin insa e ca mereu sunt overdressed ca americanii nu sunt foarte tare pt elegant pe unde m-am dus.

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ah ! Pardon, am dat impresia ca m-am enervat ? Scuze ...

De fapt m-am amuzat copios - n-am nimic cu stilul vostru de viata, chiar inteleg ca trebuie facute niste sacrificii din punct de vedere al costului. Ce m-a amuzat este cum incerci tu sa ne explici noua ce rau si plictisitor este sa calatoresti "normal" si ce aventura mirobolanta, inaltatoare la ceruruile (militare), pe care nu oricine o poate trai, este sa dardai de frig, sa joci fotbal in avion si sa zaci 10 ore pe podea in sacul de dormit Mai sa te invidiez ca eu nu am posibilitatile voastre

De fapt, daca stau bine sa ma gandesc - si mie cand mi-a refulat canalizarea in basment - pe langa ca evenimentul in sine a fost cu totul inedit si special - am experimentat in seara aia niste esente si arome, am facut cu barbatul niste aerosoli romantici care ne-au unit si mai tare in dragostea noastra, mult mai deosebite decat orice parfum frantuzesc care, serios acum, chiar mi se par plictisitoare si extrem de comune, se impart fix in 3 mari categorii - dulci, dure si florale ... ai, ai, ai - sa vedeti cum mirosea la noi in basement, ce combinatii, se duceau asa pe nas si mangaiau traheea de ne dadusera lacrimile (de placere) - si curatatul dupa aia, ne-am pus masca pe fata, si sa vedeti ce bine ne statea, ca era masca asortata cu maieul transpirat si aveau si masca si maieul un flavor special care accentuau si mai tare aromele imbatatoare ... imi pare rau fetelor ca nu intelegeti ce am trait noi in momentele alea, imi pare rau de voi ca nu stti ce inseamna sa ai rahat in basement si cum sudeaza asta relatia cu partenerul ... Dar daca plezniti de invidie, va invit data viitoare . De asta imi place mie casa mea, ca nu te plictisesti niciodata in ea - mereu, mereu ne ofera cate o surpriza, pai ce ar fi sa stau intr-una de 1 milion, noua, unde nu se strica niciodata nimic si am veni acasa de la serviciu si ne-am plictisi din lipsa de activitate. Zau asa ...

Carmen, pup si eu - (ai grija pe ce aeroport iti aterizezi tatal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Anamaria . Rochita mistooo de tot! dar nu stai dupa ceva ascunsa cand citesti??? Daca nu un sal, ceva?! mama da' ce v ati mai dat pe schiuri, ce fain :))

Hai Pantorutzo nu te necaji ca nu face bine la bb. Fiecare face ce si cum stie ca i este bine pana la urma. Ca doar cand cineva face ceva doar nu ma pune pe mine la risc.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Draga mea,putin imi pasa mie ca tu crezi ca suntem cretini ca (,) calatorim on a low budget ceea ce ne-a permis sa vedem mai mult din lume la 27 respectiv 29 de ani cat altii intr-o viata intreaga.
Ca imi place la nebunie sa ii arat copilului lumea? Da, ador sa "il trag" dupa mine, calatoritul in lume, chiar si asa cum o facem noi tot bate statul in gradinita 12 ore pe zi.
Ma bucur ca tu iti permiti sa vezi lumea numai in business class si hoteluri de 5 stele, asa si trebuie sa nu se rupa unghiutele dar te rog nu te uita de sus daca noi alegem altceva, cum am zis nu iti cer tie nimic.
Da avioanele normale sunt niste conserve si niciodata nu m-am simtit comfortabil in ele.

Mai mult nu mai spun ca am altele mai bune de facut si refuz sa fiu obiectul razbunarii tale.Te rog sa nu mi te mai adresezi si sa iti vezi de viata ta, las-o pe a mea in pace!

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pantero eu sigur as profita de ocazie. Fiu-meu ar fi over the moon, dar lui ii plac aventurile ar pleca si la 2 noaptea in pijama!
Cea mai fericita noapte a fost cind avea febra si l-am luat in pat voiam sa-l tin treaz si ne-am uitat ca jackass pina la 4 dimineata, era singurul program care ii tinea ochii deschisi...:)
Mie nu-mi plac burberry sau coach ca sint proprietary la design, adica scrie pe tine de unde cumperi. La naiba si parfumul lor e in patratelele, e adevarat ca patratelele noi sint misto ca-s mai estompate (gagica din harry potter face reclama la burberry).Vai ce copii frumosi ai anamaria in prima zi de scoala, sint asa haiosi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ocebine- pantaloni/
e superba rochita si felicitari tie, ca iti permite silueta
m-am uitat la pozele voastre din vacanta si simteam zapada , frigul ....parca eram eu pe partie.

carmen - bafta cu biletul si sunt putin geloasa pe tine as vrea eu sa am problema taai mei nu vor sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- te-ai mutat ? pe unde esti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

wow ce de gioale aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Pumba nu ma invidia. Daca aveam alta optiune, nu-l aduceam. Pt mine va incepe o perioada de stress maxim. daca iti mai aduci aminte, stressul mi-a cauzat criza aia de vertigo. Si sincer, nu a fost placut deloc, chiar foarte rau as zice. Dar eu nu ma asteptam sa nu ia matusi-mea viza si acum din scurt nu am gasit alta optiune. Nu se acomodeaza, chiar daca zice ca vrea si e un stress maxim pt mine. Din fericire, Eric e ok. Si asta e tot ce conteaza in final.

Hilde, mersi de sfat. O sa le scriu si eu si o sa o trimit pe matusa mea inapoi in vara cand sunt eu acolo, poate are noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hai ca m-ai facut nostalgica, Andrada:

Prima zi
2005 Alex si 2005 Nick (au avut inceput scoala in zile diferite).

2007
2008

Nu gasesc 2006...(cred ca nu le-am postat niciodata dar in fiecare an le-am facut poza in fata casei).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput