America (189)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

io am luat robitussin.
mai greu cu Robert ca pe cel de copii l-au scos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

mersi, liris! Am sa ma opresc sa iau de la mag in drum spre casa, am aproape o sapt de cand cu tusea si deja cedez. Sper sa vad results soon, pana nu ma incepe soacra cu leacuri de-ale ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Io la culcare ii dau triaminic cough night si ii bag si lampa d'aia de noapte cu vapori si aia ajuta fff mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Honey, dar daca mergi cu pasaportul expirat ce are? Doar n-o sa te tine pe Otopeni, sau sa te intoarca inapoi

Si noua ne-au expirat toate.. si la copii.. nici gand sa mi le fac aici...

Nu intri in tara!!! iti trebuie bilet de calatorie ca sa poti intra cu pasaport expirat.

Corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Fetelor a nascut Alina (Baly) un baietel. Ma gindeam sa va zic si voua ca ea nu cred ca are timp acu taman de noi Eu am vazut intimplator citind asa aiurea tot pe la alte rinduri cum citesc mai nou la tot felul de ore mici

Alina sa iti traiasca baietelul si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_
buflea, vad ca si tu rulezi bunici. Cum rezisti? Noi sarbatorim acusi 10 luni de cand avem bunica (ba una, ba alta) fara pauza si sper sa mai rulam asa vreun an Am inceput sa avem imunitate la bunici, ne-a crescut gradul de toleranta, cum zice frate' meu facem improvement la leadership skills de cand cu bunicii astia ..Am mai adus pana acum bunici, dar cateva luni pe an, dar astea 10 luni au fost fara pauza, ce sa zic, nu-i chiar usor..cred ca nici pt ele..

Anca, abia 10 luni ? Sa fii sanatoasa, eu ii rulez de 5 ani . Cum este, huh ... pai primele 3 luni este ok, apoi urmeaza calcarea pe coada si ultimele luni infioratoare. Este greu dar n-am grija de copii. Si ai mei si soacra sunt total dedicati copiilor si eu nu sunt o mama pretentioasa, adica ii las pe mana lor chiar daca mai primesc prea multe dulciuri sau mai mananca vraiste prin casa sau la TV ...

Trebuie insa sa recunosc ca experienta asta a zdruncinat puternic relatia dintre mine si sot, a stricat definitiv relatia mea cu soacra si a racit relatiile dintre ai mei si barbat.

Ce sa spun, cand o sa ii am pe amandoi copiii in scoala o sa incerc varianta cu after care. Vara trecuta am stat 3 luni singuri si nu a fost rau deloc, a fost doar foarte scump, ca ii aveam pe amandoi in daycare si ne costa $1,800/luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Citat:

Nu intri in tara!!! iti trebuie bilet de calatorie ca sa poti intra cu pasaport expirat.

Corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Corina, nici daca intru cu Green Cardul? Sau copiii cu pasaportul american???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Alina, felicitari pentru baietel!!! Sa fie sanatos, mincacios si sa doarma bine. Cum au reactionat fetele?

Honey, imi pare fff rau pt tatal tau. Ce situatie incurcata ... nu stiu nimic despre asta.

Irina, you rock!

Andrada, cre' ca eu eram cea care o baga in sperieti pe Irina, cu toate nebunelile mele de mama stresata la orice tuse.

Numai sanatate copilasilor si mamicilor de aici.

Oana 27+sapt si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sanzi, de unde ai luat costumasul de botez pentru Aidan? caut si eu un costum frumos si sa fie de lanita/bumbac.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

miereamara, iti multumesc foarte mult....wow, nu ma asteptam sa se ofere cineva asa de repede sa ma ajute.
Nu e nicio problema sa iti trimit banii prin paypal.

Am o perioada cam agitata la birou dar in cateva zile te contactez pe pm si iti dau adresa de email sa vorbim direct.

Inca odata mii de multumiri si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti.

Cristina & Alexia 31.10.2004

Mergi la inceput