Vaaaai, ce-am facut ... :))
Raspunsuri - Pagina 4
andacos spune:
Viviana,uite ca mai sunt si de astia nu chiar asa desteptzi si care asteata explicatzii sa intzeleaga si ei ceva!
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Despre ce e vorba in subiect? Despre chestii haioase: ce-am facut, fara sa ne dam seama ca facem ceva . Cam asa ceva... :)). Tu, Dana, ai facut vreodata pe DC ceva care sa te amuze acum? :) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Ah,acum am intzeles Denizel,multzumesc de explicatzie!
Am sa ma gindesc si daca imi amintesc sa fi facut ceva care acum sa ma amuze(in afara de a ma autoraporta la moderator in perioada mea de moderare))ma intorc si scriu!
De fapt uite ca acum in timp ce scriu imi amintesc ca la inceput "m-a enervat"tare de tot Xio(chiar am raportat-o la moderator si a luat si avertisment,pentru afirmatzia ca iubeste mai tare ciinii decit oamenii),uite, declar public ,ca nu mi-e rusine sa-mi recunosc greselile dc-iste(Xio nu stiu cu sigurantza daca datorita mie sau mai bine spus doar mie tzi s-a dat avertismentul ala,dar eu am marturisit)ca acum imi place de Xio,mai sare ea gardul,dar...cine nu-l sare,si da,tare mi-as dori sa fie muuultzui tineri ca si Xio!
Dana
viviana spune:
Andacos:
Hai, mai ca eu am glumit! M-am autopersiflat!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
J_G, de cand nu te-am mai vazut... !
Viv, nu au fost lovituri sub centura. Aia chiar a fost proasta sincronizare :).
Citat: |
m-am ciriit si io simbata seara cu unii la un bar care nu voiau sa faca vin fiert finca "n-aveau in meniu" se pune? |
Doar daca nu ai repeta caraiala, Buli :)).
viviana spune:
Denizel, eu am stiut de la inceput ca a fost proasta sincronizare . Dar, din cate imi amintesc, am facut pe niznaiul, imi doream sa te fac sa-ti para rau, sa ma dau lovita... Si cred ca am reusit.
Cand am zis de lovituri sub centura m-am referit la altceva. O sa scriu mai tarziu. Acum am treaba cu Iorga.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
pitzinuca spune:
eu cred ca doar impotriva noideei mi-am aratat cuiul.
sorry
de altii nu mai tin minte
noideea , ai grija de voi!
zelule, dragut subiect!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
b.nica spune:
Heiii fetelor v-ati indulcit atat de tare ca ma fortati sa schimB atmosfera!
Iti amintesti tu draga Denizel ce ne mai ciondaneam noi, virtual, in alte vremuri?
Vedeti voi, Denizel are o personalitate aparte:azi este acra precum otetul, maine scrie un eseu despre mierle de te face sa te emotionezi pt. ca ai si tu niste mierle care te-au facut nostalgica si poimaine iti declara ca te place!
E!Aveti voi asa CV pe DC?
denizel spune:
Bnica, ce sa fac si eu?! Incerc pe zi ce trece sa devin tot mai buna :)). Vad ca imi si reuseste .
mirela.d spune:
Fara suparare, dar acest subiect pare doar o alta varianta a celor referitoare la cei mai iubiti respectiv cei care merita zmeura rosie. Nu mai stiu denumirile exacte ale acelora si mi-e lene sa caut acum. Dar.... variatiuni pe aceeasi tema (o sa-mi spuneti ca este diferit, dar esenta este aceeasi: cat de mult va placeti sau nu unii pe ceilalti). Si persoanele care scriu sunt aproximativ aceleasi.
Si uite cum ajung eu la cei cu zmeurica. Dar nu m-am putut abtine.
Va pup si va doresc o zi buna in continuare!
Lali_mete spune:
Mirela,o poti lua si asa,numai ca aici fiecare isi da singur zmeura sau premiul pentru cel mai iubit,si ne spune si pentru ce il merita.Fiecare vorbeste despre el prin prisma "faptelor" sale de pe DC..
Gresesc?
Eu sunt relativ noua pe acest forum,nu am apucat inca sa imi arat coltii sau sa imi impart imbratisarile si pupicii,dar nu e timpul pierdut,eu defel recuperez repede.Desi nu am postari foarte multe mi-am format deja stime si antipatii,dar la antipatii sper sa fie doar o prima impresie gresita,mi se intampla des in ultimul timp sa apreciez gresit personalitatea unor oameni. M-au mancat degetelele si am avut reprosuri in taste de nenumarate ori,am scris mesajele de mai multe ori,dar nu am raspuns rautacios decat lui popescudora,inca nu mi-am schimbat parerea despre ea,si nici nu cred ca o voi face. Mie oamenii mincinosi nu imi plac,fie ei si virtuali.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian