Pericol de inec cu mar?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Madanic, fructele astea mai moi le mananca de mult.
Ziceam ca ea stie sa mestece foarte bine, doar ca mie mi-e frica sa nu fie marul cam tare.
Oricum, o las sa manance si stau cu ochii pe ea

Andra, mami de leoaica Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Andrei, care este mai lacom si nu mesteca bine de fel, s-a inecat de cateva ori cu mar deci am renuntat sa i mai decat supravegheat si bucatele mici.Si cu morcov s-a inecat cand avea 2 ani , era cu ai mei si a trebuit tata sa il tina cu capul in jos, noi nu eram de fata dar a fost la un pas de moarte.Ingerasii lui l-au vegheat si atunci ca in fiecare zi!
E de ajuns sa se intample o singura data!!!
La fel si cu mazarea si porumbul, mare atentie.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MAREA INGHETATA IAN 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

eu i-am dat marul, morcovul...fructe tari...taiate cubulete...mi s-a parut mai sigur asa...in schimb a mea s-a inecat fff tare cu covrig...la 1 an si 7 luni...avea dinti si maselute, stia sa mestece f bine, dar s-a inecat..nu i-a isit decat tinuta cu capul in jos si lovita in spate...ce spaima am tras...astfel ca putem sa ii ferim de una si sa o pateasca cu alta...trebuie sa fim atenti mereu;

Mergi la inceput

da, ellis , asa e, mi-e groaza numai cand ma gandesc. dar am si eu o nelanurire. am tot auzit, ca in caz ca ti se ineaca copilul il bati pe spate si il tii cu capul in jos. adica, pur si simplu,il iei de glezne si il tii cu capul in jos, sau poti sa-l pui, de exemplu pe burtica si cu capul mai in josul corpului?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

eu pecial am intrebat dr cm se procedeaza, prima data se face in felul urmator:
pui capul(fatza ) copilului in palma ta, e cumva cu trunchiul intins spre antebratul tau, tu stai pe un scaun, pat, ceva, deci ai mana sprijinita pe genunchi, dai 3 lovituri scurte, in spate..intre omoplati; daca e cazul se intoarce apoi copilul cu fatza in sus pe cealalta mana(se face ca un sandvis ca sa il intorci repede) si se face respiratie; la noi nu a iesit covrigul in pozitia asta, in momentul urmator am prins-o de picioare(nu neaparat de glezne), am lovit-o in spate si am si impins-o usor inainte...cum agiti o sticla de sampanie...cu asta am reusit...in pozitia asta nu trebuie sa lovesti tare copilul, e o pozitie periculoasa, poate ramane cu sechele;
desi par manevre complicate, in momentul in care se intampla(Doamne Fereste!) le executi in cateva secunde...ca nu ai alta sansa.
Dr. noastra(e medic de spital) mi-a zis dupa eveniment, ca le-a murit un copil in spital, internat pt altceva, inecat cu covrig...nu au reusit sa faca ceva pt a-l salva...asa ca noi la covrigi am renuntat, astia sunt si periculosi ca se umfla cu saliva...asa am si vazut la fata cata bucata se facuse...
Doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nu vreau sa sperii pe nimeni dar am auzit tragedia unei mamici a carei fetita de 2 ani a murit inecata cu mar.Ziua,linga mama care intindea rufe si a crezut ca fetita a adormit asa cum se mai intimpla citeodata.Culmea tragediei e ca,desi nu si-a revenit niciodata complet,acum 3 saptamani i-a murit si celalalt copil de 16 ani,de data asta de gripa...

Eu am ramas socata dupa povestea aceasta asa ca eu copiilor le-am dat tot timpul,marul feliat f subtire .Cind au mai crescut,a "crescut" si felia de mar in grosime De ce neaparat bucatele sau cubulete?Mi se par mai periculoase .
Apoi aici se mai practica si un lichid caldut in cazul inecului cu bomboane.Nu stiu exact daca e buna solutia,ma gindesc la alte dandanele ..cert e ca atunci cind am patit-o cu bomboana,am uitat de toate sfaturile,chiar am bagat si degetul pe git copilului care deja se invinetise la fata(nu iesea nenorocita de bomboana nicicum,desi o pusesem in toate pozitiile) Pina la urma ,Slava Domnului,a inghitit-o!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Groaznic

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput