Clubul Cucelor Nauce 4* -Adunarea ratacitelor

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

'Neata ...
Unde-i cafeaua bre ? Pai eu s-o dau,care ma culc la 2 noaptea ...nici macar n-o fac eu,o bag la filtru ...am sters poza aia cu monstrul ...poate gasiti voi ceva mai cool, sa punem sa ne pazeasca cuibul de farmece,blesteme,voodoo

Aseara vorbeam pe mess cu o lady, si-mi spunea ce linistit si tacut il vede pe al meu sot pe langa zuza de mine,i-am spus ca habar nu are ,pe cat de tacut e el,pe atat de vorbaret e cucu lui ...si de suparare si invidie mi-a urat sa rup cucu'n doo

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Dev,multam de cafea

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

tu vezi decupat de acum? ai probleme de citire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:

Dev,multam de cafea

Buey,ma lasi ...tie ti-a intrat in ochi aseara ...adevaru' e ca de la Delphina pana la Devoska e doar o aruncatura de bat

Mergi la inceput

Citat:

Delphino,pana am scris eu trei cuvinte ai si bagat cafia ...daca ma misc greu si in reluare ,ca ma rupse pe mine cucu'n doo azi noapte

eu doar l-am bagat sa se incalzeasca....tu daca ai vrut sa-l rupi, uite ce greu te misti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Mi-e sooomnnn. Si vreau sa ma duc la culcare nu sa m-apuc de munca.
Oana si eu am patinat ieri cu masina pe strazi.
Azi o fi mai bine? Sau mai bine ma las de sportul asta?
Kupilu' e racit, ii curge nasu' rosu'. Si noi plecam in wee la munte ... Om ajunge pana acolo? Sau patinam un pic si ne intoarcem?

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:

Citat:

'Neata ...
Unde-i cafeaua bre ? Pai eu s-o dau,care ma culc la 2 noaptea ...nici macar n-o fac eu,o bag la filtru ...am sters poza aia cu monstrul ...poate gasiti voi ceva mai cool, sa punem sa ne pazeasca cuibul de farmece,blesteme,voodoo

Aseara vorbeam pe mess cu o lady, si-mi spunea ce linistit si tacut il vede pe al meu sot pe langa zuza de mine,i-am spus ca habar nu are ,pe cat de tacut e el,pe atat de vorbaret e cucu lui ...si de suparare si invidie mi-a urat sa rup cucu'n doo

Dev,multam de cafea

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

tu vezi decupat de acum? ai probleme de citire?

Sunt cu capul in nori e clar!!

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

O fi bine ?uni muncesc si alti pleaca la munte
De suparare saptamana viitoare cred ca-mi iau concediu ...spuneti-mi si mie unde sa merg pentru 3-4 zile...o pensiune normala,nu ponosita ,dar sa fie ok pentru puradei ...in afara de Bran si Cheia ...in zona Sibiu eventual sau la Ranca daca fuserati ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:

O fi bine ?uni muncesc si alti pleaca la munte
De suparare saptamana viitoare cred ca-mi iau concediu ...spuneti-mi si mie unde sa merg pentru 3-4 zile...o pensiune normala,nu ponosita ,dar sa fie ok pentru puradei ...in afara de Bran si Cheia ...in zona Sibiu eventual sau la Ranca daca fuserati ...

Am fost noi la Gura Raului in Marginimea Sibiului. Foarte,foarte mishto acolo. Au si partie de schi cu tot cu nocturna . Au si baraj cu lac de acumulare - foarte frumos. Au si "cetate saseasca" in satul de langa daca te apuca istoria si vizitatul . Una peste alta sunt numai pensiuni noi si fatoase si la preturi rezonabile. Daca vrei la aia unde am stat noi iti dau pe mess dar este foarte departe de partie, in celalalt capat al satului. Compenseaza curtea foarte mare (vreo 5000 m), gazdele foarte primitoare, mancarea foarte buna, etc.
Noi de data asta mergem la Azuga.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

v-ati impotmolit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sa dau si eu cu subsemnatu' chiar daca am baut cafeaua demult.

Eu una nu m-am impotmpolit insa de azi dimineatza stau cu telefoanele la ureche,alternativ,fireste,si am ajuns la concluzia ca mi-am gresit cariera trebuia sa ma fac ceva de genu psiholog ,consultant in probleme de suflet si burti,nu de alta dar tot imi place mie sa dau sfaturi si sa sprijin si cum datorita gastii mari m-am scolit vrand nevrand in varii domenii,e si pacat,mah da ce modesta am fost.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pot accesa iar DC!

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput