Clubul Cucelor Nauce 4* -Adunarea ratacitelor
Raspunsuri - Pagina 6
kay spune:
Va anunt solemn ca in bucuresti este atat de frig incat tremur ca o cuca nauca in masina de 20 min incercand sa o incalzesc... Pe jos luneca asfaltul ca la patinoar, iar eu zici ca-s Suraly Bonaly... Mi-e sa nu-mi cada un dejt la curbe...
Va
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Va anunt solemn ca in bucuresti este atat de frig incat tremur ca o cuca nauca in masina de 20 min incercand sa o incalzesc... Pe jos luneca asfaltul ca la patinoar, iar eu zici ca-s Suraly Bonaly... Mi-e sa nu-mi cada un dejt la curbe... Va |
da tu ce cauti la -20 de grade in masina? te-o dat afara cucu??
treci mai repede langa soba
kay spune:
E un frig de nici cucul sa nu-l dai afara...
Maine ma duce cucu la film . D-ala smecher, in 3 dimensiuni, Imax si alte smecherii... Sper din suflet sa nu adoarma in scaun la cinema.
Ma intorc, mai puneti lemne pe foc, va rog
misha71 spune:
Atit sint in stare sa scot din mine azi:
Mi-am sunat seful in dimineata asta sa-i spun ca azi raman acasa, ca nu ma simt bine .
- Ce s-a intamplat? intreaba el.
- Am o criza de glaucom anal, raspund eu cu o voce stinsa .
- Da' ce naiba e glaucomul anal?
- Nu-mi vad fundu' venind la munca azi...
Sorana hai ratacito! Bine ai revenit!
Oana, la multi ani bunicii tale
Si bunica mea face 85 de ani anul asta si e mai lucida ca mine Sintem niste norocoase ca le avem!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
kokiy spune:
'Neata ...
Unde-i cafeaua bre ? Pai eu s-o dau,care ma culc la 2 noaptea ...nici macar n-o fac eu,o bag la filtru ...am sters poza aia cu monstrul ...poate gasiti voi ceva mai cool, sa punem sa ne pazeasca cuibul de farmece,blesteme,voodoo
Aseara vorbeam pe mess cu o lady, si-mi spunea ce linistit si tacut il vede pe al meu sot pe langa zuza de mine,i-am spus ca habar nu are ,pe cat de tacut e el,pe atat de vorbaret e cucu lui ...si de suparare si invidie mi-a urat sa rup cucu'n doo
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy 'Neata ... Unde-i cafeaua bre ? Pai eu s-o dau,care ma culc la 2 noaptea ...nici macar n-o fac eu,o bag la filtru ...am sters poza aia cu monstrul ...poate gasiti voi ceva mai cool, sa punem sa ne pazeasca cuibul de farmece,blesteme,voodoo Aseara vorbeam pe mess cu o lady, si-mi spunea ce linistit si tacut il vede pe al meu sot pe langa zuza de mine,i-am spus ca habar nu are ,pe cat de tacut e el,pe atat de vorbaret e cucu lui ...si de suparare si invidie mi-a urat sa rup cucu'n doo ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Dev,multam de cafea
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
kokiy spune:
Delphino,pana am scris eu trei cuvinte ai si bagat cafia ...daca ma misc greu si in reluare ,ca ma rupse pe mine cucu'n doo azi noapte
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)