Clubul Cucelor Nauce 4* -Adunarea ratacitelor
Raspunsuri - Pagina 20
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas azi briose cu bucatele mici mici de ciocolata, iar vineri fac briose cu carne |
Fata tu nu esti la cura? Ne umfli tzatzele cu asa bunatati,mie chiar imi trebuie ca ma zboara vantu...
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
violeta69 spune:
bey,a batut vantu' cucu'?!
sau invers?
e pustiu aici de parca a plecat Kokyleasa cu cucu' la munte si voi muriti de invidie?
violeta69 spune:
....asta daca nu cumva Delphinuta v-a dat prea multe briose si zaceti pe undeva!
Vero pe mine nu m-ai invitat la birose?!
ralualexandrei spune:
Auzi tu ti cura,da?!Sau vrei sa te disciplinez ?
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Auzi tu ti cura,da?!Sau vrei sa te disciplinez ? Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
pi mine ma intrebi?!
io doar intrebam asa ..altfel sunt fata cuminte
sau te refereai la cuc?
ralualexandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violeta69
pi mine ma intrebi?! io doar intrebam asa ..altfel sunt fata cuminte sau te refereai la cuc? |
Da da la tine ma refeream si cucu nu ingrasa asa ca d-ala ai voie
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
misha71 spune:
Cu vadra de in mana va poftesc la
CUIB PROASPAT
editez sa vada si delfina
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Delphinas spune:
bey pana vineri cand imi vine cantarul incerc sa ma ordonez. dar sunt om si imi permit si eu ceva bun.