Clubul Cucelor Nauce 4* -Adunarea ratacitelor
Raspunsuri - Pagina 18
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Deci am vandut patutzul pe beutura si saracu' copil nu mai are unde sa doarma **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
si daca aveai macar 3 ce faceai cu ei? vai de mine si de mine...halal mama
misha71 spune:
Delfinico, tu parca bucatareai, nu?
Mari pai io si cu tine bag de seama ca rupem craca Cucelor daca ramineti fara cuib, sa stiti ca noi sintem de vina [:)))]
Adriana este extraordinar ce spui tu acolo. Sa stii ca marea mea problema este cum sa-i spun lui Alex ca este adoptat, fara ca el sa perceapa asta ca pe ceva rau. Cred ca intelegi ce vreau sa zic. Mi-eteama de reactii negative din partea lui. El este un introvertit de fel si mi-e teama ca daca va percepe asta ca pe ceva rau sa nu ia o cale gresita in viata numai din razbunare. Parintii lui sint declarati necunoscuti. Mama lui, dupa ce a nascut a fugit din spital, a lasat adresa si nume fals, a fost cautata cu politia, dupa cum e procedura si abia la 1 an a fost declarat adoptabil. Probabil va fi mai greu in cazul asta, ca la un moment dat va vrea sa-si caute originile, cum, de altfel fac toti copiii, insa eu ce sa-i spun? Nu vreau sa o pun pe mama lui intr-o lumina proasta. Eu ii multumesc ca nu l-a aruncat sau nu l-a omorit si ca, fara sa vrea, poate, a facut o familie disperata sa fie cea mai fericita si implinita din lume.
hai ca m-am intins ca o placinta
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
ADRIANKA spune:
Misha, eu am stiut dintotdeauna ca aveam o mama naturala si o mamam care m-a crescut. Nu stiu cum mi-au zis, dar stiu, si am primit ca pe ceva natural. Era si greu sa imi ascunda pentru ca mama naturala este verisoara a mamei adoptive si o vedeam mai mereu cand eram mica, plus ca dupa mine mai facuse trei copii si pe care ii stiam ca fiind fratii mei, dar ca nu cresteam impreuna.
Daca tu vrei sa ii spui, eu zic sa o faci. Natural...Dar poti alege si sa nu ii spui niciodata avand in vedere ca parintii lui naturali nu sunt cunoscuti. Daca insa iti e teama, ca poate cand va fi mare, va afla de la copiii prietenilor vostri sau a vecinilor...stii tu cum sunt copiii, vorbesc si ei ce aud in familie.....ii zici. Alegeti voi momentul. Acum, in nici un caz, pentru ca nu intelege...Sunt sigura ca iubirea lui pentru voi nu se va schimba, poate va fi si mai puternica. Spre exemplu eu ii spun mamei naturale pe nume, iar mamei adoptive MAMA si asa a fost dintotdeauna.
Hai ca din cuce nauce, am devenit cuce serioase....
Delphinas spune:
misha am terminat de bucatarit. acum ma duc sa bag un film...vreau sa ma binedispun
ancadragoman spune:
Neata
Misho e mortal baiatul asta al tau
Chiar zilele trecute vb cu Adi de copilul pe care vrem sa il adoptam si ne gandeam sa ii spunem ca este adoptat cand o sa faca 4-5 ani .Ne gandeam ca desi nu o sa constientizeze el f multe se obisnuieste cu ideea si nu o mai ia ca o mare drama cand o sa fie mare.
Pup cucele
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
violeta69 spune:
citat din mesajul lui misha71 beyyyy da' ce-i aici? Ati dat navala peste starile civile sau e vorba de alte stari date de codul galben de afara? N-ai plecat fata? Vrezi ca te apuca ninsoarea pe drum! Hai distractie placuta la munte si sa vii incarcata cu energie violeta, roza, cum oi vrea Daca nu ai destula mai fura de la vio nitel **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
deci,cine vrea energie roz/mov/violet trebuie sa faca abonament
violeta69 spune:
citat din mesajul lui misha71 Deci am vandut patutzul pe beutura si saracu' copil nu mai are unde sa doarma **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
Mishaaaa,super Alexutzul
imi aminteste de o poza cu un copil care adormise mancand
rhoneea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violeta69
deci,cine vrea energie roz/mov/violet trebuie sa faca abonament Alaturi de SONIA si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA si nu in ultimul rand donu'Bodo Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte. Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni. Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri. Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai. Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau. Mahatma Gandhi |
Ori stati in sir indian
Misho dementiale poze
Iulia acu' e pe busteni
Dev e virusata si Vero cucinareste
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
violeta69 spune:
Misha,are dreptate Anca...tb sa-i spui cat mai devreme ca sa nu i se mai para ceva nemaipomenit....
dupa parerea mea(si fara a avea pretentia ca e si corecta!) cu cat mai tarziu cu atat mai greu si mai grav pt el.....
eu zic ca va tb. sa incepi sa inchegi o povestiora...de genul(cam cum i-am spus eu lui Mihnea):
"mama se ruga zi si noapte la DD sa-i dea un baiat frumos si destept asa ca tine....dar DD a zis ca mama nu poate sa duca un BB in burtica pt ca ...ceva....
asa ca DD s-a gandit sa-l puna pe Alex in burtica unei alte mamici....mamica asta nu se descurca prea bine cu....(aici gaseti tu)....
si iata cum mama si tata au avut un BB, pe cel pe care si l-au dorit atat de mult si pe care il iubesc atat de mult...
ca nu tb sa-i spui lui ca nu l-ai luat din prima zi(nu inca)....
pt inceput copilul va intelege asta si e suficient....
nici nu stii ce imaginatie bogata au.....si ce o sa inceapa sa intrebe, dar nu de mama lui naturala,ci de DD
Mihnea imi povestea ca el statea acolo langa DD si se ocupa cu zburatul si s-a gandit sa vina la mine(cred ca am mai povestit asta!)
acum m-am intins eu la vorba