Clubul Cucelor Nauce 4* -Adunarea ratacitelor

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Ce s-a intamplat Delphi ???

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

nu mai tuseste max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Ce s-a intamplat Delphi ???

nu mai tuseste max

da-i una dupa ceafa, poate-si revine

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Neatza. aaaaa.... Sunt praf... Aseara l-am sarbarorit in avans pe Al, la 4 l-am extras de acolo cu greu... Si cu toate ca n-am baut nimicuta sunt praf... Abia am deschis un ochi... Si fi-mea alearga cu o perna prin casa... Ce mi-a aterizat in cap acum. Va , ma duc sa deschid si ochiu alalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,

ce e linistea asta pe-aici?!

Dev,unde ai disparut? tot cu virusii te lupti?

Vero,ce-ai patit?

Oana

eu ma duc sa ma mai intind putin...ca de vreo 2 zile tot la pat stau....imi conserv energia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Seara buna si de pe la rusnaci.
Recunosc ca m-am simtit neputincioasa in fata virusilor si am dezinstalat mess-ul. La o anumita perioada de timp trimitea la toata lista din mess acel mesaj cu virus. Am trimis atentionarea si scuzele de rigoare la toata lumea, dupa care am dezinstalat mess-ul. Saptamana asta fac rost de CD-uri cu programe si reformatez totul. Dupa ce am dezinstalat mess-ul nu a mai mers calculatorul. Deloc. In ultima vreme isi ia liber o zi dupa doua de munca. Nu-i prost deloc. Azi merge
In rest... ma tin de cura (desi uneori mai calc stramb, la modul ca mai amestec A cu V). Am fost la patinoar. Sara se pare ca a crescut caci nu mai incape in patinele ei. Patinele de inchiriat au fost un adevarat cosmar. Ne-am uitat la un film... si cam atat.
Week-end placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu gogosesc ceva, numai bun pt curele voastre
dev.. am crezut ca te-au rapit rachetii. voiam sa plec in misiune imposibila
oana...sanatate soniei.
vio...sunt ok. nu am nimic. plangeam de bine, sau nu
misha...nu am cum sa ii dau dupa ceafa ca apoi mi-e ca nu-l mai opresc din tuse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Bine v-am gasit...sper sa ma iertati dar sunt obosita si am dat copy-paste de la subiectul lui Bodo.
Am ajuns azi acasa...de la Bucuresti
Vestile sunt:
-Isabella Nu are nimic ,e sanatoasa a fost doar eroare medicala
-Bodo ...uff Bodo dr Carstocea a zis ca dumnealui l-ar opera dar....(iar dar)se teme din cauza celorlalte diagnostice(mai exact nu stie ce va gasit in ochi),daca el va sta la masuratori( care-s destul de chinuitoare si pentru un adult si nici adultilor nu le iese din prima)...A constat ca in noiembrie s-au gresit "citirile" la aparate si astfel a purtat ochelari cilindrici cu minus iar lui nu-i trebuiesc absolut deloc minus
Acum trebuie sa ateptam 3-4 luni sa se reobisnuiasca ochiul fara ochelari,sa poata aparatele sa faca "citirile" corecte..sa poarte o perioada corectia(ochelari)...apoi vom vedea...
Asa cu ochelarii nepotriviti a vazut cca 60%(in conditiile unor asistente care nu au stiut sa-i vorbeasca(mai aspre chiar dure) si el nu a fost ff cooperant)

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Offf Dodo nici nu stiu cum sa zic imi pare rau si imi pare bine
Imi pare rau ca micutul a purtat altceva decat trebuia si ca tu ai trecut prin furcile caudine si cu Isabela din cauza unei erori
Si imi pare bine ca fata nu are nimic.

Delphi lasa-te de gogoseala ca ne strici planurile.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Mama lor de gogosi si cu cine le-o mai face ca tare bune mai sint! Delfino, daca te mai pune mama Zmeilor sa mai zici ce faci te alerg pina la Timisoara si inapoi pe jos!

Asa care va sa zica, devo era cit pe ce sa ne dea rusnaci la kil de bit pe secunda Macar ai scapat de "musafiri"?

Dodo ma bucur mult ca e bine printesa insa in acelasi timp m-am intristat auzind de erori din astea strigatoare la cer Bine ca macar s-a observat eroarea si ca nu e prea tirziu sa remediati.

vio sic! sic! sic! ca ai ramas si tu fara energie

kokiyleaso sa stii ca-s invidioasa pe tine si ca te plimbi, nu numai ca esti manechina Pacea fie cu voi!

Andra

Adrianoooooooo da' unde esti soro? Ai reactii adverse de la vaccin? Vin' incoa ca te rezolvam noi!

Nici Irina n-a mai dat pe aici, nici profa, Oana ori bate tot Orange-ul ori se resimte acut dupa chiolhan

hai va tzuc de nu va vedeti! si ma duc la nani ca-mi pica ochii in gura de somn

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Misho,vroiam sa te pup, sa-ti treaca supararea si invidia ,dar m-am razgandit

Mergi la inceput