Clubul Cucelor Nauce 4* -Adunarea ratacitelor
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Vazut poze cu bubulina sicand vi la Bucale ,oricand cu placere va astept . Anca ai pm. Aproape-i gata painea asa ca ma duc la si la nani. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Acum am vazut si iti dau add
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
misha71 spune:
ruxule tu baga bancurile alea, n-o mai da cotita
sal'tare la tot boboru' muncitor si noapte buna!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
kay spune:
Neatza de la muciosi.
Eu sunt pe antibiotic deja ca am dezvoltat cultura purulenta pe amigdale adica am puroi .
Fiica-mea azi noapte a dezertat, a emigrat pt prima data in viata ei, s-a mutat la ea in pat. M-a trezit acu (ca doar dorm de la 9) si da-i si cauta odorul... Oha... Am gasit-o la
ea in pat ... Asa trista sunt ca s-a mutat... Maine poimaine vrea independenta si-mi cere bani de buzunar sa mearga la film/cico...
Va pup, aseara ama picat cu S, nu vreti sa atiti cum arata maison acum...
rhoneea spune:
citat din mesajul lui kay Neatza de la muciosi. Eu sunt pe antibiotic deja ca am dezvoltat cultura purulenta pe amigdale adica am puroi . Fiica-mea azi noapte a dezertat, a emigrat pt prima data in viata ei, s-a mutat la ea in pat. M-a trezit acu (ca doar dorm de la 9) si da-i si cauta odorul... Oha... Am gasit-o la ea in pat ... Asa trista sunt ca s-a mutat... Maine poimaine vrea independenta si-mi cere bani de buzunar sa mearga la film/cico... Va pup, aseara ama picat cu S, nu vreti sa atiti cum arata maison acum... |
Yuhuu,Sebi inca n-are de gand .El inca doarme cu mami si tati.In timpul noptii il boxeaza pe tasu de nu se vede
Hai neatza cucelor!!
La jogging cu mine,sunny day
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
kay spune:
ah, si Sonia se catara pe ta-su si il impinge de ajunge aproape pe jos saracu ... o mai iau uneori si o trag spre mine, dar se intoarce ca masina de scris .
a inceput sa mi se desfunde nasu. si incerc sa imi dau seama cu ce e imbracat al meu ... nu-i recunosc bluza aia de pe el :)) cred ca e ce i-am luat eu de Craciun, da nu sunt sigura.
Delphinas spune:
citat din mesajul lui kay ah, si Sonia se catara pe ta-su si il impinge de ajunge aproape pe jos saracu ... o mai iau uneori si o trag spre mine, dar se intoarce ca masina de scris . a inceput sa mi se desfunde nasu. si incerc sa imi dau seama cu ce e imbracat al meu ... nu-i recunosc bluza aia de pe el :)) cred ca e ce i-am luat eu de Craciun, da nu sunt sigura. |
eu am facut ochii cat cepele cand a venit acasa imbracat altfel de cum a plecat.
kay spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
eu am facut ochii cat cepele cand a venit acasa imbracat altfel de cum a plecat. |
cine? Al meu ?
kay spune:
gata, m-am lamurit.
mi s-a desfundat o nara intreaga !!! yuuuhuuuu !!!
cine-o alearga pe irina mai? lasati fata in pace ! dupa ce ca are 15 kile pe-un picior mai si alearga...
ma duc ca ma buzz-uie al meu,nush ce vrea .