wholesale-dress cumparaturi din China?

wholesale-dress cumparaturi din China? | Autor: babyyy

Link direct la acest mesaj

De curand am gasit siteul asta: /www.wholesale-dress.net
Foarte ieftine , dar nasol cu transportu (iesi mai ieftin prin DHL ptr pachete mari,dar trebuie sa aiba coletul intre 31-50 kg ) si ma gandeam cam ce taxe vamale va trebui sa platesc ptr un astfel de colet venit din China?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Noi am cumparat un telefon mobil de aici http://www.lightinthebox.com/ Coletul a fost usor si nu am mai platit nimic la primire. Transport in jor de 20 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tonia Antonia

Noi am cumparat un telefon mobil de aici http://www.lightinthebox.com/ Coletul a fost usor si nu am mai platit nimic la primire. Transport in jor de 20 euro.

Unde a sosit coletul, la posta sau l-a adus curierul?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Coletul a fost livrat acasa de catre DHL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Dar de pe situl acesta
http://www.cct-fashion.com/index_main.php
a comandat cineva? Sunt hainute dragute , ieftine , pot spune super ieftine si vin tot din Asia (parca Hong-Cong)
Livreaza oriunde in lume insa trebuie sa fie 12 bucati intrun colet 2 de fiecare model(pot fi marimi si culori diferite) .
Am aflat de sit de pe forum , in urma cu ceva timp , si nu imi aduc aminte daca a comandat cineva si cum sunt hanele.
Pentru Asia se mai plateste vama ? Sau trebuie sa depasaca coletul o anumita valoare pt a plati vama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Citat:

Coletul a fost livrat acasa de catre DHL.

Tonia Antonia ai ales standar la modul de livrare? Daca aleg AirMail ca e mai ieftin, unde imi ajunge coletul? Tot acasa?

ms

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploies_ti spune:

Citat:

buna poti da mai multe detalii despre comanda facuta pe acest site; cum ai platit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 34759384 spune:

am comandat www.asia-fashion-wholesale.com
toate hainele erau foarte proasta calitate, nu ca fotografii!!!
m-am aruncat direct tot de ei la recicla ben.

Recomand www.shop-pretty.com din Turcia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Buna, poti da mai multe detalii? alte persoane care au comandat de pe Asia spun ca sunt ok. doar hainele groase (geci, paltoane) sunt de fapt mai subtiri decat par in poza.
merci.

Citat:
citat din mesajul lui 34759384

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Buna Babyyy. eu am avut un colet de 20 si ceva de $ cu tot cu transport (l-am dat ca proba) si n-am platit vama si nici tva. oricum, cei de la wholesale mi-au scris pe colet o valoare mult mai mica, sub 10$.

daca comanzi prin curier, vin acasa. cu posta vin la oficiul postal al sectorului de care apartii.

Citat:
citat din mesajul lui babyyy

De curand am gasit siteul asta: /www.wholesale-dress.net
Foarte ieftine , dar nasol cu transportu (iesi mai ieftin prin DHL ptr pachete mari,dar trebuie sa aiba coletul intre 31-50 kg ) si ma gandeam cam ce taxe vamale va trebui sa platesc ptr un astfel de colet venit din China?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 34759384 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Buna, poti da mai multe detalii? alte persoane care au comandat de pe Asia spun ca sunt ok. doar hainele groase (geci, paltoane) sunt de fapt mai subtiri decat par in poza.
merci.

Citat:
citat din mesajul lui 34759384

am comandat doua jachete lungi
am primit foarte scurt foarte slab#259; calitate jachete mici
fabric a fost cel mai r#259;u-am vazut vreodata
materiale nu sunt acelea#351;i cu fotografii

Mergi la inceput