Mesaje private - outbox
Am trimis putin ma idevreme 3 mesaje private... si nici unul nu apare in outbox. E prima data cand patesc asta.
Pana acum chiar obs. ca erau bolduite pana le citea destinatarul.
Acum nu sunt deloc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">Scrisoare pentru Mos Craciun (ely1)
Raspunsuri
elyanne spune:
Revin... de trimis, s-au trimis... pt. ca am primit raspuns la unul dintre ele...
Dar tot nu sunt in outbox.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">Scrisoare pentru Mos Craciun (ely1)
Deianira spune:
Eliana, si eu am patit-o si am deschis subiect la un moment dat. Cand dadeam pm din bara de deasupra de mesaje de pe forum, nu apareau in outbox (dar se primeau) si cand dadeam pm din optiunea de mesaje private, apareau. E un hocus pocus de la forum .
elyanne spune:
Am incercat si asa, si asa... acelasi lucru ... nu exista in outbox... tot e bine ca se primesc
miki-miki spune:
Nu mai apar pt ca pers care le-a primit le-a sters. Chestiune verificata.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
kid spune:
Asa este, cum spune Deianira, cred ca este o setare a forumului, cand dai PM selectand optinuea PM la mesajul unui membru din topic, nu apare in outbox.
Daca vrei neaparat sa vezi mesajele in outbox, selectezi intai membrul, apoi trimiti PM.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
elyanne spune:
Nu se putea sa le stearga atat de repede... pt. ca am verificat out-boxul imediat dupa ce le-am trimis.
Intre timp s-a rezolvat problema... mesajele trimise de a doua zi sunt in out-box.
marius spune:
Ok.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa