Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sa fiti sanatoase, GABI si sa va refaceti cat mai repede!!!

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

GabyHila si Joy, multa sanatate!!! Doamne ajuta ca totul e bine! gaby, n-ai sa citesti ce-ti scriu, desigur, darsper sa fii fata desteapta si sa dormi cit poti de mult ca sa terefaci repede. Si sa-ti pazesti sinii sa nu se intareasca si infierbinteze, sa nu faci febra laptelui, saraca de tine... Pune mina des pe sini sa vezi daca o iau razna si, daca s-au incalzit mai tare, eu zic pac niste gheata pe ei si un pic masaj... Sper sa ai asistente bune pe acolo sa aiba grija sa depasesti cu bine momentul venirii laptelui....Pofta buna , Joy, cit de curind !! S-o faci pe mami mindra de tine!

Dianami, sint extrem de impresionata de cit de inteleapta esti tu la o virsta asa de tinara !! Imi place foarte mult cum gindesti, cum scrii, cum te exprimi... model de femeie esti, bravo tie! Acu' si una rece pt tine: ce tot cauti matale pe forum, aaa??? Pune mina si intinde-te in pat, dormi si 30 minute daca ai vreme, nu mai fa pe superwoman care si alapteaza, si organizeaza familia pe acolo si ne mai poarta si noua de grija! Uite ce e, ca doar esti doctor dar vad ca iti place sa tragi de tine, sa vezi pina unde poti... Tocmai ai trecut printr-o cezariana, cu anestezie generala. Esti medic, stii ce efort e pt corpul tau acum sa se refaca. Plus alaptat, plus grijile cu copilul mic... Nu se compara cu nasterea naturala, eu stiu asta, ca am mai trecut printr-o cezariana. Doare mai putin dar te extenueaza fizic, iti lasa 10% din eneria obisnuita in urmatoarele 2 saptamini... TREBUIE SA DORMI, oricit, oricind. Sa nu faci ca mine la prima nastere, cind m-am dat superwoman (cum faci si tu acum), eu le faceam si le descurcam pe toate, ca nu simteam somn sau oboseala... Am tras de mine 2 saptamini, n-am realizat ca am ajuns la epuizare, dar am ajuns: am facut o depresie grava si mi s-a oprit laptele intr-o buna zi, dupa ce tocmai trecusem prin niste durerei cumplite cu alaptarea... Ei, abia oprirea laptelui m-a facut sa inteleg ca nu mai am resurse, si i-am dat copilul lui soacra-mea in grija sa-i de alapte praf cu lingurita, iar eu am luat un somnifer si m-am culcat instantaneu... Am dormit 6 ore in miezul zilei si m-am trezit doar ca pusesem ceasul, altfel cred ca ma trezeam a doua zi... Cind m-am trezit am masat sinii etc si , din fericire, a venit laptele la loc. De atunci, timp de vreo 2 luni, somnul a devenit priorittaea nr 1 si mi-a trecut si depresie si tot imediat. Asa ca: sa nu te mai prind ca stai pe forum, pune mina si DORMI!!! Cit inca nu ai luat-o razna de tot inca si mai esti rationala

Si chestia asta sa o faceti toate care veti face cezariana, sa nu va dati grozave (chiar daca va veti simti pline de energie, nu veti fi asa cu adevarat, vi se va parea!) si sa nu dormiti, ca nimic nu e mai important decit asta in prima luna, ok?

Gata cu pisalogeala, dar de cind ma tineam sa va zic concluzia cezarienei mele ... :)) Pup pe toate!

21+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Dianami, am uitat sa-ti zic: eu am avut tot asa fire care se scot la taietura, si la mine s-au cam incarnat, dar le-a scos doctorita fara probleme - n-a durut, un pic numai - ca la un epilat inghinal sa zicem :))
Cit despre faptul ca nu te doare deloc burta si gata lohiile... hmmm, sa-i zici doctorului tau sa se uite bine daca esti curata pe dinauntru, ca nu ai contractii deloc... Eu am avut contractii ca se stringea uterul si dadea afara lohiile, erau nist edurerei ca de crampe, nu f mari, dar nu puteai sa nu le bagi de seama. Si stiu ca normal e sa ai acele contractii de stringere a uterului , contractii care totodata "dau afara" si lohiile... Eu am avut mai mult de o saptamina sigur, dar nu mai stiu exact cit... mai intereseaza-te, ca mai bine sufli in iaurt decit sa treci ceva cu vederea... Gata, la nani cu tine!!!

31+ cu Tudor Florian

PS: Paps, tu mai esti sau nu pe la noi la odisee?? ca de multa vreme nu te-am mai vazut pe aici... Sper ca esti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

BRAVO GABY !!! BINE AI VENIT VERONICA JOY !!!
CE FETITA MARE AI TU ACOLO GABY !! MA BUCUR PT VOI, DESI ZAU NU MA ASTEPTAM...SINCER MA GANDEAM CA LUNA ASTA NU MAI APAR IEPURASI...DAR UITE ..O IEPURICA... SA TE REFACI REPEDE GABY, SA PAPE BINE PUIUTA, SI VA ASTEPTAM ACASA !!

Ioana, 33+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bine ai venit pe lume Joy !!!! Era timpul sa apara si o ierurasa.

Gaby refacere usoara si mult laptic pt minunea voastra

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

FELICITARI GABY!

Sa va traiasca minunea,sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa, sa aveti mult laptic, sa fiti papacioase.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 36+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Noi am fost un pic afara in zapada
Daca nu as fi fost frig am fi stat mai mult dar asa nu am stat decat o ora.
Dupa care am fost la o tura de cumparaturi.
Am luat cadita pt bebeluna, un pachet de pampers new born, doua bluzite, si tac-su i-a luat asta

Acum ma simt bine, nu ma mai doare nimic. Ma duc sa ma jos cu jucariile bebelunei (hihihihi)

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Acum am vazut ca sint o multime de fete "inscrise" la 2 odisei - si la noi si la Pufuleti... Ioanact, Rebiana, Dianami, Greenfrog etc... Voi chiar cititi si postati la 2 odisei??? Ca eu abia ma pot tine de 1 singura :-)) .......

Am fost pe afara pe la ora 6, era un frig... -12 grade arata in masina mea... Altfel, frumoasa iarna! N-am mai vazut zapada asa curata si frumoasa de cind eram insarcinata cu Vladimir (adica de acum 5 ani :))... Ceea ce e un semn bun, dupa mine! Tin minte ca atunci am avut o sedinta foto pt o revista si, la 7 dimineata, cind am coborit din masina in fata studioului foto, am intrat in nameti pina peste genunchi... si eram in luna a 7-a deja...
Acum am iesit un pic ca sa dau de pomana la niste catei rebegiti de frig... Azi mama mea ar fi implinit 76 de ani daca ar mai fi trait (s-a dus saraca acum 9 ani, n-a apucat sa vada nepoti d epe urma mea... Dumnezeu s-o odihneasca in pace!) mama era tare miloasa cu animalele, toata viata a strins oase si resturi de mincare si le-a dat ciinilor si pisicilor strazii... Nu exista zi sa nu alerge dupa mine pe scari, cind ma duceam la joaca, cu vreo punguta sau ambalaj de Fafgaras, ceva, cu oase si din astea... sa dau la pisicile sau ciinii de pe linga bloc... Am ramas si eu cu asta de la ea, nu suport sa arunc mincare la gunoi, il trimit la rindul meu pe Vladimir cu oasele dupa el, sa dea la ciinii din parc :)) Iar azi m-am dus pian pe linga kaufland, ca prin zona mea nu prea sint ciini amariti... si am gasit unul singur, alb si latos, care dormea pe zapada si l-am ospatat in memoria mamei mele cu conserva de carne pt ciini, la farfurie de plastic, organizat :)) si am mai lasat pe linga gard inca 4 farfurii pline, daca or mai veni si altii...

Ei, gata, ca am batut cimpii rau... iertare!
Pupici si somn bun la fete! Si un gind bun pentru cei 3 iepurasi ai nostri, sa aiba somnul lin si sa creasca mari

31+ cu Tudor Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

hai ca am intat sa vad ce mai ziceti ca azi nu am putut ca am avut socri in vizita si ce sa vad, mai naste cineva, mie nu-mi vine sa cred mai ales ca noi am intrat oficial in 9 luni.

vroiam sa mai spun mai multe dar nu mai pot acum ,am mari emotii, parca as naste prima data.

va pup si sa aveti o noapte linistita si fara probleme, da, ca vreau sa fiu si eu alaturi de voi la nasteri nu sa aflu mereu dupa eveniment.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 36+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa frumoase pozele in zapada, tare bune de admirat :)
intr.adevar e o zapada foarte frumoasa, dar eu tot de la distanta o prefer
sa poarte maya sanatoase bluzitele si sa se bucure de baita si lego

vladi exact asa e mama, in afara de faptul ca hraneste toti catelusii fara stapan, nu suporta sa vada animal batut de stapan sau trecator, sau copil, striga de sus de la geam cand vedea mamici sau altele care plesneau copii, s.a certat mereu cu cei care loveau caii de la caruta sau ii incarcau mult, de caini nu mai zic, efectiv nu se mai gandeste la ea si la consecinte, de multe ori era sa manance bataie

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput