Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Nastere usoara Gaby. multa sanatate tie si bebelinei.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 34+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

greenfrog asa mi se intampla si mie in centre mari, inainte stateam toata ziua, acum cum ajung ma apuca dracii, daca e si aglomerat gata s.a terminat, ultima data au tusit doua si.am luat.o la fuga :))))
niciodata n.am fost asa

si cu toate astea cand am auzit de gaby , m.am cam speriat asa ca o sa ma apuc sa aranjez lucrurile si saptamana asta sa cumpar ce.mi mai trebuie...multe nu.s , caruciorul si patul il cumpar respectiv montez dupa ce nasc, sau in timp ce nasc se ocupa sotul

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

dayanara iti dau dreptate, trebuie sa ma mobilizez. In cel mai rau caz iau ce am cumparat deja cu mine in spital si apoi mai aduce sotul restul. sa simta ca vine mostenitorul

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vai...Gabi naste?!!!! Asa m-au apucat emotiile ca nici nu mai stiu ea in cate saptamani era...Acum e unu si un sfert, deci probabil ca operatia ori s-a terminat ori e pe sfarsit! Doamne ajuta fetele, sa fie bine amandoua!

Si eu ma vait de durere de burtica ca la ciclu, si de usturime, simt asa cum se intinde ceva prin burta (probabil ligamente), dar cum am zis mai mult ustura asa..nu stiu cum sa descriu senzatia. Vad ca si la mien incep hormonii sa isi faca de cap, am plans o ora dupa laptopul ala zici ca cine stie ce se intamplase. Sotul zicea sa nu mai plang ca atunci se imbraca si pleaca sa imi ia altul numai sa ma potolesc..si eu si mai rau dadeam apa la soareci..

28+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eu ma duc decat seara la cumparaturi in supermarketurile mari. Pe la 8 seara ok, si avem timp destul pana la 10 cand inchide de cumparaturi.
Ziua cand e aglomerat ba ma lovesc cu cosul peste picioare, ba cu carutut, zici ca sunt toti choiri si grabiti.
In cursul sapt cand sunt singura si imi trebuie ceva ma duc pe la 1 cand e iar liber.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Acelasi mesaj l-am primit si eu de la GabyHila.Acum doua zile vorbeam cu ea pe mess si i-am cerut nr si i l-am dat pe al meu pt cand o fi sa fie.Chiar imi zicea ca bine ca nu o mai doare burtoaca,blabla.Uite ce surpriza sa ne faca!
Gabitzule sa ai grija de printesuca si de tine.Doamne ajuta!
Honey ce spuneai ca ai dureri ca la ciclu?Pfff!Te rog eu las-o mai moale cu deszapezirea si patinajul viteza .
Pe mine m-au apucat trepidatiile cand am vazut-o si pe Gaby "pe treaba".Eu am iesit nitel la aer asa intr-o plimbare in jurul blocului si acum am program de vrajeala cu fii-miu sa nu cumva sa-l prind afara din "a lu'ma-sa" ca nu-i de el acum:ger,viscol,nameti,zapada.Sa astepte ghioceii .Asa zic eu si daca nu o ia la bucishoare!

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella da si eu cand am vb cu ea era ok, mai ales ca a fost si la brasov la eco , apoi la urgente cu durerea aia...oricum totul va fi bine sunt sigura

eu tac chitic :))) dar acum o saptamana am spalat toate geamurile duble de pe balcon, si acum cred ca le spal iar, ca iar a plouat
pe mobila nu ma urc ca mi.e ca se rupe

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Buna ziua fetelor!
Gabyhila, iupiiiii!Doamne ajuta sa fie totul bine! Nastere usoara!! mi s-a sburlit parul pe mine de emotie...cred ca deja a nascut la ora asta.

alinuk, ma voi gandi la ce ne-ai scris, nu am reusit deocamdata sa parcurg ce scrie acolo dar sunt sigura ca este pentru o cauza cat se poate de importanta. deocamdata ce pot sa-ti spun e ca eu nu am completat declaratia 230, se mai poate completa acum sau s-a dus automat la stat? :(

freedelia, sanatate copilasilor si sotului!

miria, eu nu prea sunt in masura sa dau sfaturi despre cum ar fi bine sa procedati cu cresterea/educarea copilului, deocamdata. dar ce stiu eu e ca n-ar trebui sub nicio forma sa va faceti observatie unul altuia de fata cu copilul, pt ca va va fi mult mai greu sa va impuneti o oarecare autoritate in fata lui.

Of Jeni, imi pare rau ca nu te simti bine! Pupam sa iti revii si bafta la examene in continuare!

Azi vin nasii pe la noi asa c anu voi mai zabovi mult.
Vreau sa fac si o varza calita ca m-a terminat vecina de dedesubt face sarmale...
Azi am pus pe hartie ce mai avem de cumparat, m-am demoralizat instant cand am vazut cate cheltuieli...dar om iesi noi la liman!

29+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

A nascut Gaby o fetita de 2900 gr si 51 de cm , sunt bine amandoua,Gaby spunea ca are niste frisoane probabil de la anestezie.A zis ca afacut cezariana si ca acum este bine.A vazut bebelina cateva secunde si cica e taaaareee frumushica!Va pupa pe toate!Sa va traiasca si sa va bucurati impreuna unii de altii!

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bravo Gaby!!!! Bine ai venit, bebe Joy, sa le umpli viata parintilor tai de "joy".

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput