Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata burtici,
o noua zi "glorioasa" la servici

Gaby iti zic si eu cu intarziere felicitari pt printesa Joy, sa creasca mare, sanatoasa si fericita si sa va bucure.

Corina la multi ani pt sotul tau!

Bumbitza am vazut pozele f frumoase. Si eu te intreb acelasi lucru, esti sigura ca ai fetita, ca ai burta exact ca a mea, tuguiata si purtata jos si parca am vazut ca si linea negra iti urca mai sus de buric spre stern ceea ce e semn de baiat. cine stie poate o sa ai o surpriza la nastere

in weekend l-am dus pe cavalerul meu la primul lui concert (la Vaya con Dios) si o ora jumate intr-una s-a agitat, cred ca nu stia ce se intampla cu toata galagia aia. apoi dupa concert a dormit dus, cred ca s-a extenuat de la atata muzica.

ieri am facut si noi niste poze "artistice" cu burtica, o sa le pun pe picasa si va arat.
va pup pe toate. toti iepurasii sa mai stea la caldurica ca sunt friguri mari, nu e de iesit!

Ina 31+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Oana ai vazut tu in ambient ceva masuta, scaunele pt. copii? Ca acolo n-am ajuns.
Delia 2 ani jumate e fabulos. M-as multumi foarte bine si cu 1 an. La prima nastere mi-a venit dupa 5-6 luni cand am inceput diversificarea si s-au imputinat alaptarile. Dar pe mine m-au tinut lohiile 6 saptamani de am crezut ca fac cu nervii.

Merg sa vad ce gasim prin frigi de papa, ca n-am facut nimic azi.

Mihaela30+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ina -- io am avut linea negra pana sub sani la sarcina cu Jodie, si burtica tzuuiata. Acum nu am linia mai deloc, abia-abia a inceput sa se contureze acum, tot pana sus, si burtoiul tot tzuguiat, asa ca tare curioasa sunt sa vad ce se ascunde in burtica.

Mihaela -- nu eu, ci Andira a avut 2.5 ani fara ciclu. As fi vrut eu, la ambele nasteri mi-a venit in cateva luni :(

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu nu am linie deloc..si bebeloiu sigur e un putzoi, ca doar ce ii vad mereu la ecografie, dotarile..Asa ca nu e regula

Ieri bebeloiu meu a fost tare agitat, a miscat tot timpul, si cum burta ma tot doare asa ca la ciclu...parca intru unpic in panica. Daca nu ar fi asa de frig, m-as duce pana la dr...desi parca il vad "e normal", asa mi-a zis si data trecuta cand m=am dus speriata ca simteam ca imi "pica" burta cand merg...Si e asa aiurea ca acum nu am nici laptopul ca sa stau cumintitca in pat..... Sutn singurica si ma plictisesc, asa ca fac ce fac si ma mai ridic la calculator

28+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ina, Bumbitza, e adevarat ca surprize pot aparea la oricare dintre noi la nastere, dar nu are legatura cu forma burticii...
Ina , burtica mea arata ca un balon rotudNu am zis minge, pentru ca e mai mare ca o mingeSi dr m-a asigurat 100% ca e baiat..
Desi eu nu prea cred in "100%" ca n-or fi eu Dumnezeu, nu?

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

babyangel asa cred si eu, ca totul se poate schimba, dar oricum fara legatura cu forma burtii sau linie, cu toate ca la ivan am avut o linie neagra si lunga exact ca oana :) iar acum nimic , si chiar eram ingrijorata ca nu am dunga aia....
mie de exemplu nu.mi intra in cap ca am fata...eu tot la hainute bleu sau cel mult neutre ma uit

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

fetelor multzam pt clarificari. eu ma luam dupa astea babesti cu forma burtii si linea negra pt ca in cazul meu chiar s-au potrivit cu ce am. insa vad ca nu e o regula, cred ca depinde de fiecare femeie. Delia si eu sunt f curioasa ce bebe o sa ai, eu inclin spre fetita, nu stiu de ce.

va pup pe toate si o zi cat mai buna.

Ina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

greenfrog, irinabobe, multumesc pentru raspunsuri dupa ce intru in prenatal, adica de lunea viitoare ma mobilizez

Vroiam sa va mai intreb, caci am o lista mare cu lucruri de cumparat, dar la unele sunt un pic in ceatza (pe sistemul, sunt la primul bebe)
- daca iau torsoane, nu ma mai car cu vata si fase sterile la spital nu? ca-s acelasi lucru...
- comprese sterile imi trebuie pt buricul lui bebe, ce alta intrebuintare mai au? sunt si plasturi speciali pentru asta?
- ce fel de burtiera si de unde v-ati cumparat-o?
- pt bebe, care produse sunt mai ok, Nivea sau Sanosan (exceptand uleiul, pt ca la spital imi cere sanosan cu siguranta)

cam atat momentan. multumesc

29+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Bumbitza am vazut pozele f frumoase. Si eu te intreb acelasi lucru, esti sigura ca ai fetita, ca ai burta exact ca a mea, tuguiata si purtata jos si parca am vazut ca si linea negra iti urca mai sus de buric spre stern ceea ce e semn de baiat. cine stie poate o sa ai o surpriza la nastere

Ina 31+

Dupa babesti ar iesi baietel intr-adevar, dar dupa eco e fetitza Dr meu, dr de la morfo de trim 2 si inca unul mi-au zis acelasi lucru...acum, un 1% tot o fi, mi s-a spus sa nu ma apuc sa vopsesc peretii camerei in roz ca pana nu-l tin pe bebe in brate nu putem fi siguri 100% Acum, sanatosi sa fie, desi eu as avea un mare soc sa se schimbe ceva, nici nu m-am gandit la asta pana acum Si linia intr-adevar e destul de lunguta..

Asteptam pozele

29+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Bumbitza nuuu ,nu cred ca se schimba nimica, daca au vazut clar doctorii, altfel nu iti ziceau ca e fetita. si acuma la 29 de saptamani sigur nu se mai schimba ceva. eu nu am vrut sa te bag in ceata, numai mi se pare burtica ta f aseamanatoare cu a mea de aia am reactionat.

Ina 31+

Mergi la inceput