Oradea(50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse intra in contul lui Alex!va multumesc!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

codruta-stiu ca mai demult mai era o dna dr pe dacia fata in fata cu profi la acel cabinet medical dar am inteles ca s-a mutat de acolo dr georgescu in rest nu stiu.

gabi-totala faza de fapt ca si a mea inainte de bia doar ca se intampla la ginecologie.

Ce fain ca aveti majoritatea doar copilasi mai mici macar nu aveti ganduri de scoli mai inalte inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, carece faceti ?
Noi, eu si Marius si Iris, am avut mini-intalnire DC jos la bloc Se pune, da ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

nuuuu, nu-s de acord!Iris nu-i membru! Am zis!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Daca ati vedea-o cat e de dulce sigur ati face-o mascota pe langa blanoasa mea, ea e o lady cocheta si finuta.
Sela e rockeritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Numai nu apuc sa scriu.Si-acum tot pe fuga
Daria-catelusa aia mica, pe care stiam ca o aveti, e Sela asta??Adik rockeritza??Wow cat a crescut!!
Giulia se ocupa de ea?

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Da, e blanoasa noastra mare de 4 kg si nu o tundem ca asta e tot farmecul ei
Giulia, da. O iubeste tare mult si e si geloasa pe ea in acelasi timp.
Pt ca Sela se lasa hartuita, in schimb Giulik nu.
Asa ca se mai lasa si ea acum
Ea ii duce apa, ii pune boabe, o periaza cate un pic, o tine cand o uscam sau cand am de descalcit.
Ne e tare draga patrupeda asta , sa stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Iris este tunsa la 2 luni maxim.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Acum depinde si de rasa, la havanese (bichon havanese se pare ca e Sela pana la urma) se poarta parul lung

Restu` de oradence pe unde va lucesc ochii de nu dati o semnatura de prezenta ??? ...

Cine vrea sa vada cei mai cei bichoni havanesi:
http://video.usanetwork.com/features/westminster_dog_show/toy_group/v1201775

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daria - culoarea rosie este data de infectii ale ochilor (care curg) datorata parului lung. Consulta un veterinar.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput