Oradea(50)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius 25-26-27 martie - marcat! Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Apoi sa-nteleg ca se vine cu cortu'??
Ar fi fain sa ne vedem cat mai multi!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
adi2003 spune:
Moni, urata aventura cu pozele.
Ce-i drept, dupa vizita de ieri, m-au cam dezamagit, ca lipseste organizarea.
M-am dus la magazin dupa 2 zile de la anuntarea finalizarii comenzii si mi-a trebuit 15 min sa gasesc persoana potrivita pe care sa o intreb de poze. Apoi a intrebat numele si a plecat...am stat 20 minute in asteptare cand aveam impresia ca stau degeaba, ca nu mai stiam daca se intoarce cu raspunsul sau nu.
Dupa 20 minute am primit raspunsul ca pozele nu au sosit in magazinul lor...asa ca azi nu m-am mai dus acolo, ca daca dureaza atata numai sa intreb de ele, imi pierd toata vremea numai pt poze.
Eu le-am comandat online si a durat cam 20 min.
Maine merg din nou si va spun daca am reusit sa le ridic.
P.S. Promotia este pana in 16 martie, asa scrie pe site-ul lor.
Album 1 + Album 2
adi2003 spune:
Am fost dimineata dupa poze, am fost servita in 10 minute, per total sunt multumita, mai ales ca am prins promotia lor de primavara. Calitatea pozelor e ok.
Nota: Ca sa mi le printeze la 10X15, le-am redimensionat eu.
Daca le lasam in formatul original, le printa un pic mai mici la 10X13.
moni_or spune:
SIMI, ma bucur ca ai reusit cu pozele, in care Carrefour ai fost? Si ca sa ti le faca 10x15 nu a fost mai scump? tot 0.19 ron? care e linkul de la site-ul lor, unde poti sa incarci poze? ca daca s-au mai luminat cu codurile de bara si alea alea poate mai comand si eu, daca apucam sa stam cu Cristi sa convenim ce poze, avem cateva sute bune pe care vrem sa le printam.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 27+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
adi2003 spune:
La Carrefour Era am fost pentru poze, ca asa am ales eu in comanda.
http://www.carrefour.ro/serviciul_foto/
Eu iti propun sa faci comanda prin net, daca te hotarasti. Le-am comandat joi seara pe la ora 23 si azi dimineata, dupa o saptamana, le-am putut ridica de la magazin. DE fapt au fost gata de luni, insa mai dureaza vreo 3 zile pana le expediaza prin curier in magazin.
Pretul de 0.19 lei.bucata +3 lei taxa de prelucrare comanda e la format 10X13, dar daca le trimiti gata redimensionate la 10X15, asa ti le face.
10X13 ies cam mici, mie mi-au scapat 2 bucati sa le redimensionez, asa ca mi le-au printat la 10X13, dar pretul e acelasi si la 10X15, numai ca trebuie sa le salvezi asa. (dintr-un soft de prelucrare foto)
In total am platit 24 lei pe 110 poze format 10X15. Un pret foarte bun.
Dupa ce le comanzi si mergi in magazin sa le preiei, trebuie sa intrebi de ele la receptie clienti, va trimite un angajat dupa ele in depozit si ti le aduce in 10-15 min, daca au sosit. Plata am facut-o pe loc, langa receptie clienti, acolo la raionul unde se comercializeaza tigari.
Comanda minima este de 75 bucati la pretul de 0.19lei/poza format 10X13 (10X15). - calitate standard.
Daca alegi calitate premium preturile sunt mai mari.
moni_or spune:
SIMI, multumesc de informatii... Eu patania o aveam cu Carrefour Lotus, deci poate astia din Era sunt mai informati. Clar pe site o sa incarc pozele, nu mai merg cu cd la ei si daca zici ca e la fel pretul la 10x15 asa o sa le fac, ca stau mai bine in album. Acum sa vedem cand avem timp sa alegem din sutele de poze neprintate pe care le avem...
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
adi2003 spune:
Deci tu trebuie sa-ti modifici pozele la formatul 10X15, printr-un soft de poze, inainte de a le incarca pentru comanda.
Eu am folosit programul FastStone Image Viewer.
Uite ce scrie pe site-ul lor:
Citez:
"Information
Aparatul dvs. de fotografiat fotografiaza si salveaza imaginile de regula în format 3:4 (2:3 este în cazul filmului normal pentru poze mici).
Indicatie:
Daca ati pregatit deja imaginile în format 2:3,
acestea vor fi livrate în formatul obisnuit (ex. 10x15)."
Si-ti da acolo exemple concrete, pe poza.
De aceea ziceam ca trebuie sa le transformi pe fiecare in parte pe 10X15 si apoi sa le trimiti.
Si ai grija sa le trimiti pana in 15 martie, ca se termina promotia.
moni_or spune:
Da, stiu ca trebuie sa le transform, dar eu nu ma pricep, doar sotul iar el n-are chef, asa ca le vom face 10x13. Acum le incarcam, sper sa nu dureze f. mult.
adi2003 spune:
Azi m-am "indragostit" de planta "dicentra spectabilis".
I se mai spune "cerceii doamnei". O vreau ori la mine pe balcon ori in gradina la frate-meu. Trebuie doar s-o gasesc. E atat de frumoasa!