Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *56*
Raspunsuri - Pagina 13
selen80 spune:
Nela ce mi-a placut mesajul tau catre Raluk 
si 16 grade???
eu vreau macar 1 grad sa fie, numai sa fie cu plus!!
Liliac mi te si inchipui...cu chiloti de blana
mie mi-au inghetat ceapa si cartofii.. in garaj!
Raluk sunt de acord cu Liliac, cred ca toate citim si nu stim ce sa mai zicem sa te facem sa te simti mai bine...in nici un caz nu deranjezi, pai se poate?! si eu ma gandesc tot timpul la tine noaptea, cand se trezeste Ebru si nu mai adoarme la loc vreo ora, mor de nervi ca nu pot dormi si eu (io-s tare somnoroasa de fel..) si dup-aia ma gandesc, pai Raluk cum reuseste sa ramana calma cu atatea probleme, ia sa-mi revin si eu! deci tu esti un exemplu de rabdare pt mine 
Santo pe unde ai de gand sa alergi?? mai stii ca in sarcina ne faceam noi planuri sa alergam impreuna dupa ce nastem?
Monique e o scumpa Teodora 
Manga si eu mor de frica in fiecare zi cand cobor sau urc scarile cu Ebru in brate, am tot felul de scenarii in cap, cum ma impiedic si cad si cum sa fac s-o protejez pe ea
de aia calc pe trepte ca pe oua de fiecare data...
Andra mi te si imaginez...in stilul Hepburn....o sa fii superba
aveti niste gusturi tare rafinate, sunt sigura ca si Sophie va fi o papusica minunata!
tin pumnii sa iasa bine amnio prietenei voastre...uf, ce ne omoara astia cu testele lor statistice, mama lor!
Diana ca de obicei, cu sfaturi utile
cam asa zice si Spock, sa nu fortam iar masa sa fie ceva distractiv pt ei, sa fim relaxate, sa nu ne enervam, etc...si ce avansat e Nicholas, zici ca vorbesti de un bebe de 7-8-9 luni 
Biaz 
Aida
Monikus imi pare rau sa aud de probleme, sper sa nu fie nimic...si nut-i face probleme ca nu raspunzi, e de inteles 
si gata! nici daca ma cronometram nu reuseam isprava asta, imi propusesem ca pana la 12 sa termin si este 11.59
mai intru in pauzele de adormit Ursulica, in cele de masa si cele de odihna 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Monikus imi pare rau, nu stiu ce sfat sa-ti dau. As vrea sa pot ajuta. Vreau doar sa-ti spun ca ei iau mare parte din papica in primele minute. Sper sa se linisteasca puiutul. Ai incercat sa-l scoti un pic pe balcon? Poate ajuta. ![]() mami fericita de Alex ![]() |
Nu am curaj sa-l scot la -15 grade. Grav e ca nu stiu daca e asa urlacios de la roseata aia sau de la altceva. Imi vine sa imi dau una in cap.

Selen

Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui monikus Buna fetele, Va spuneam eu intr-o zi ca am mari probleme. Nu reusesc sa le dau de cap. Am fost la nenumarati dr si am facut o groaza de analize si nimic. Copilul meu refuza mancarea, nu mananca mai mult de 4 minute si urla intr-una, chiar si in brate. Am vazut ca i s-a inrosit varful la putzulica dar dr mi-au zis ca nu pare a fi nimic. Analizele la urina sunt ok. Mamicile de baietei, ma puteti ajuta cumva ca nu mai pot. de dimineata nu fac altceva decat sa plang cu el urland in brate. Ati patit vreuna asa ceva? Multumesc frumos. Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE POZE BOTEZ povestea nasterii puiului de om Rares Andrei |
Monikus, imi pare tare rau sa aud ca ai necazuri cu bb. tare greu atunci cand nu poti sa-ti dai seama ce are. Eu nu am pregatire de specialitate, dar pot sa-ti dau cateva idei pe care le incerc atunci cand il apuca urlatul pe puiutul meu.
Caut in grita sa nu aiba vreo afta. Daca da, glicerina boraxata.
Caut gingiutele si incerc sa-i dau cu un pic de calgel.
Poate fi rosu in gat daca ii vine sa plabga dupa fiecare inghititura. Cred ca au controlat medicii asta.
Uneori e un cerc vicios de oboseala si foame. Atunci incerc sa-l linistesc si sa-l adorm cu o suzeta si apoi i-oscot usor din gurita si ii bag sanul.
Daca plange dupa ce mananca putin, poate ca are crampe, indigestie.Incearca putin ceai pt bebelusi sau simplu de chimen. Nu mai stiu daca il alaptezi. Daca da, incearca sa bei si tu mult ceai calmant.
Iritatiile de scutec la varful penisului sunt frecvente, ca si cele de la fundulet. Curata bine si da cu un unguent (eu folosesc Bepanthene) si trece!
Sper sa treaca repede. Uneori bebelusii au perioade mai plangacioase._
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui monikus Buna fetele, Va spuneam eu intr-o zi ca am mari probleme. Nu reusesc sa le dau de cap. Am fost la nenumarati dr si am facut o groaza de analize si nimic. Copilul meu refuza mancarea, nu mananca mai mult de 4 minute si urla intr-una, chiar si in brate. Am vazut ca i s-a inrosit varful la putzulica dar dr mi-au zis ca nu pare a fi nimic. Analizele la urina sunt ok. Mamicile de baietei, ma puteti ajuta cumva ca nu mai pot. de dimineata nu fac altceva decat sa plang cu el urland in brate. Ati patit vreuna asa ceva? Multumesc frumos. |
Monikus ma bucur ca ai revenit si ne-ai impartasit baiul tau..sincer, cand ai intrat saptamana trecuta si ne-ai spus ca te confrunti cu ceva problema, mi-am facut tot felul de scenarii in cap (nu la modul ca problema ta mi-a acaparat viata, dar asa..) si ma intrebam de ce nu ne spui ce s-a intamplat;
uff..nu stiu ce sa zic...avand in vedere ca l-au vazut medicii si i-ai facut si analalize..poate ca nu este nimic grav cu el..poate are o perioada in care nu prea mananca (Ana asa este de vreo 2 saptamani..imi este si groaza cand o pun pe cantar si ma rog doar sa nu-mi arate mai putin decat data trecuta..pt buna functionare a psihicului meu am decis sa nu o mai cantarim decat lunar);
te imbratisez!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Monikus imi pare rau sincer pentru problemele care le ai...Nu stiu ce sa zic
.
Gurita o are ok?Mihnea a avut o stomatita dar norocul meu este ca el e mancacios.Din cate am citit si eu pe net si durerea din gurita ar putea sa-l incomodeze la papat.Verifica-l zic eu si in gurita
(daca doctorul zice ca n-are legatura cu putulica).
Multa sanatate!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
monikus spune:
Biaz multumesc tare mult. In gurita totul e ok. Ne-am uitat si noi si dr. El mananca numai san. Ii mai dau si ceai babycalm cateodata pe care il bea pe nerasuflate. Azi a mancat la 7.10 vreo 5 minute si de atunci tot incerc sa-i mai dau san, poate vrea, poate se calmeaza dar nimic. Acum doarme la mine in brate de asta si pot sa scriu. Nu stiu insa cat il tine. Sa vedem.
M-ai mai linistit cu iritatiile de scutec. Nu m-as fi gandit ca poate fi de la asta. Il dau cu bepanthen cum se trezeste. 
Monica, mami fericita de
POZE BOTEZ
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui raluk16 .... sa stii ca orice femeie am intrebat ce e cu pacaleala asta ca alaptatul slabeste, mi s-a spus ca slabim tare usor dupa ce terminam cu alaptatul. Acuma nu stiu cat de mare pacaleala e si asta |
Neata fete dragi!
Ralukule, asa sa ne ajute DD!!!!!

Acum serios..am o problema
carinu meu se trezeste de 2 nopti si papa ca sparta..ea care de la 2 luni jumate dormea cate 10 ore fara pauza..si ziua cere la 1-1,5 ore, desi inainte de Craciun manca la 4 ore..Azi noapte de 2 ori s-a trezit

Sa insemne asta ca.... mi-e si frica sa scriu, nu vreau

Nici nu am luat in calcul varianta cu lapte praf..of, sunt praf myself

Eu laptic cred ca am la greu, sunt sanii mari si se vede ca papa, nu e altfel decat inainte procesul in sine, in sensul ca nu trage in gol...
Un sfat, o parere ?

Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
monikus spune:
Suede,
. Dr spun ca nu pare sa aiba nimic. Exact asa au zis: nu pare. Imi venea sa-i omor ca am dat si o groaza de bani la particular ca sunt mai tari. Niste incompetenti.
Dana
.
Iar urla. ooogffffff
Monica, mami fericita de
POZE BOTEZ
suede spune:
Monikus nici Mihnea nu papa mai mult de 6 minute,dar ia bine in greutate.Poate atata papa al tau,nu trebuie sa te sperii.Asa eram si eu cu baiatul pana m-am convins ca ma agit degeaba.
Poate plange ca-l obligi sa manance si el nu vrea.Nu stiu,zic,pentru ca Mihnea asa face.
Numai cand e mort de foame sau de somn sta la san 10-15 minute.
Succes!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
mary_07 spune:
Monikus,imi pare tare rau ca nu stiu cum sa te ajut,ce sfat sa-ti dau ![]()
Cred si eu ,ca si Bia ca roseata poate fi de la iritatie...si Razvi mai pateste asa,cand are pampersul prea plin si il apasa cumva acolo...nush ce sa zic...sanatate multa

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau