Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *56*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Deliasi Luto multumim frumos pentru urarile de .Ai dreptate Luto,pana la urma momentul de la biserica este cel mai emotionant si important...
Elle ma bucur ca-ti place rochita .
A scapat puiul de bubite..bine ca m-am uitat eu la gingiute,ca cine stie de cand le avea saracul copil.Noroc ca nu intelegeam eu ce-i cu mainile alea in gura asa rau....Pediatra ii verifica gurita,dar la gingii nu s-a uitat niciodata .
Acum isi baga manuta,dar muuuuuult mai putin.Si o scuipa si suzeta,preferata lui.Acum a revenit la prima lui prietena Suzi (sper sa nu se supere Ama ca sunt doar amici )
Uka multumim pentru clatite
Crissbebe felicitari pentru examen si bafta la cele care ti-au mai ramas
Maria ma bucur ca Aidan este bine.Sa vada si doctora ca n-are nevoie de nimic baiatul,doar de mami .
Techila ce bine de tine ca poti sa mergi la cumparaturi...eu numai cu gasca dupa mine,care ma steapta in masina(intre timp ei se plimba...)
Andra ai gasit ce aveai nevoie pentru botez?
Hai ca m-am intins...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza fetelor
m-ati impresionat de dimineatza cu mesajele voastre de sambata, aveti mare dreptate cu sentimentele astea de mamica...

Blankar imi pare rau de vestile rele, multa sanatate ii doresc puiului, sper sa se rezolve..

Liliac, Techila noi ne intelegem bine cu pantalonasii aia cu talpita, nu ii ies deloc de pe ea...si din aia intregi, cu bretele, sunt si cu capse intre picioare, pt verificat lucruri mai putin mirositoare

Elle ce dragutza Eva, cum imita ea emoticoanele si cum te ajuta la baitza

Mada CAT TE INVIDIEZ!! bravo mami ca te-ai distrat!
eu zici ca-s nebuna, cand vad bowling la TV intru in sevraj, imi place tare mult si n-am mai jucat de cand am ramas insarcinata...cred ca asta imi doresc cel mai mult, mai mult decat shopping sau club....sa se topeasca o data zapada asta, sa termine si Edi cu examenul si sigur acolo va fi prima iesire!

Uka sa stii ca de aici din Cumpana nu se simte diferenta foarte mare vara, cred ca faceam 5, maxim 10 minute in plus pana la munca, iar de cand au facut si sensul giratoriu e si mai bine (pana atunci era greu de iesit pe soseaua principala...)...in schimb chiar din eforie s-ar putea sa simti diferenta mai mare, noi am fost o data pana la selgros, era vineri si cred ca am facut vreo ora

trimit ca ma duc sa-mi fac cafeluta

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi! Eu va ofer un ceai cald sa ne dezghetam dupa o noapte geroasa!

O zi buna va doresc la toate!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna ziua, mamici dragi!
Intru si eu sa va salut ca am mai prins cateva momente libere.
Nu am reusit decat sa spicuiesc din ceea ce ati scris si sunt un pic pe dinafara, asa ca o sa ma iertati daca posturile mele vin ca nuca in perete.

Raluk, mi-a sarit in ochi ce ai zis tu despre canini. Esti sigura ca nu sunt chisturi gingivale. Zice Spock despre ele la pag 126. (Vezi ce documentata sunt, cu citarea in text a referintei bibliografice. ) Multumesc pentru reteta de lapte de migdale si pentru aia cu crema de avocado. Am facut ieri si mi-a placut numai mie. Am papat-o toata. Baietii s-au cam strambat ca nu vor avocado. Cred ca era mai bine daca nu le spuneam ce e in ea.
Cat despre Alexutul, de asta suntem aici, ca sa vorbim deschis despre noi si copii nostri fara mofturi, fara ingrijorari cu privire la aparente, fara temeri ca am putea stresa pe cineva. Pe toate astea le lasam pentru societatea simandicoasa. Aici suntem noi insine. Si ne e bine asa impreuna.

Iar am scris o gramada. N-am nici o limita.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata gagici

ati vazut ce ger a fost azi-noapte? si ce ger e acum afara .. azi nu iesim, clar ..

clau am inteles ca isa ta are un hemangiom .. la cine ati mers s-o vada? si anna are unul tare urat pe burtica ..

diana wow .. ce precoce e nicholas! e un copilas tare istet si frumos!

aiduk draga mea, imi pare rau sa aud ca esti suparata. eu sper sa nu fie ceva de netrecut .. te pup dulce!

suede sa va fie de bine plimbarica! si annei ii plac copiii .. sa vezi ce rade la eva si ce o urmareste cu privirea ..

selen

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mary felicitari! nu mai conteaza cu ce nota l-ai luat, oricum tu esti de nota 10+

Raluk multa sanatate tatalui tau. eu sunt sigura ca te vei descurca cu bb Alex si singura, mai greu, dar va fi bine

Uka tare frmoasa Carina cu cercei si ca de obicei pozele tare inspirate

Santo bine ai revenit si ma bucur ca a trecut starea de blue! sa-ti traiasca micutzon!

de fapt, LA MULTE LUNITE le doresc tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi!

SI SA VA ARAT SI EU CUM SE DISTREAZA MAI NOU DUFFY DUCK

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Am citit mesajul Luciei si m-am cam simtit vinovata ca am ales de multe ori sa stau cu voi pe forum in loc sa lucrez cu spor sau sa gatesc ceva bun. E foarte bine ca poti sa te controlezi. Pana una-alta, eu inca ma inscriu in categoria DC-dependenta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Blankar multa sanatate micutului Marc!
Mada n-ai treaba,cluburi,munte ...bravo!Si il iei si pe Irinel?Aveti grija cu gerul asta .
Raluk multe lunite si multa sanatate !Ce mari v-ati facut...noi mai avem vreo 3 luni .Sper sa avem o nunta frumoasa
Ai luat-o pe Sophie?M-am uitat si eu acum cateva zile lung la ea (cand i-am comandat baiatului un saculet din bumbac organic).Daca merita,o sa-i iau si eu baiatului .
Maria multumesc pentru urarile de .Deci si tu zici tot muzica este foarte importanta...Sper sa gasim niste buni!
Multumim si pentru raspunsul care ma intereseaza foarte mult legat de vineteala de la gurita.Ai dreptate,l-am urmarit si eu pe Mihnea si tot cam in aceleasi momente se intampla.
Nela ce jale?Pana la urma tot amintirile raman...
Ma bucur ca vine tati...cand ma gandesc ca urmeaza si pentru noi astfel de momente...
Raluk draga mea,ce te-a apucat cu gandurile alea negre? sa-ti treaca...
Elle vad ca se practica si la voi indicatiile pe mail,ce sa mai zic...noi i-am ales
Tare faza cu sticla...
Dana_n ce sa zic de preturile rochiilor?Sa-i ia naiba,ca cica e criza .Cea care-mi place mie este 1100 euro...bine ca nu-i mai mult,ma gendeam la vreo 2000.Ramane de vazut la targ,week-end-ul viitor,poate vad ceva mai frumos si mai ieftin.Si foarte important...probez.
Dana15 multumim de urari.Chiar ma gandeam ieri ce print o sa aiba mama la nunta
Santorini la multe lunite pentru Andrei si numai bine!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am vazut ca vorbeati de scaunele de masa .. eu am unul super simplu si util. sincer, cred ca nu e nevoie de cine stie ce sofisticatura ptr ca bb nu doarme in el. eu l-am luat din dragonul rosu cu 200 ron .. acum doi ani si ceva. e de la pilsan. are centura de sigurnata in 5 puncte, spatarul are 3 pozitii, husa se da jos sa poata fi spalata si scaunul se lasa pana jos de tot ..

acesta este scaunelul in care eva mananca si acum ..

pe internet se gaseste www.littlebaby.ro/252-scaun.html" target="_blank">aici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Si daca tot povestea Liliac pe blog-ul ei (pe care vi-l recomand cu toata caldura!!!! Reclama gratis!) despre seri cu poezii, sa va zic si eu una dintre ultimele creatii artistice ale nazdravanului cel mare:
"Mama, tata, frati, bunici
Aveti caca in opinci?"

Sa murim nu alta cand l-am auzit. Daca se gandeste sa o faca publica prin vecini, il reneg.

_

Mergi la inceput