desculti sau incaltati in casa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Selene, si baietelul meu de un an plangea de cate ori il incaltam (el a inceput sa mearga de la 9,5 luni)dar cu timpul s-a acomodat cu ghetutele iar acum cand ii spun ca mergem pa imi aduce singur ghetele pentru a-l incalta. Deci in casa numai in sosetute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Delia,descult,daca se poate fara nik...dar na acum ca e frig in casa cu sosete. nu tu botosei,nu tu tenisi,nu tu nik...

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Descult!!!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Delia, si eu tot desculta o tin prin casa, adica doar cu sosete antiderapante. Am incercat cu niste botosei textili acum vreo doua luni, dar mi se parea ca nu calca bine cu ei si am renuntat

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadassa spune:

Si noi tot desculti stam in casa, cu sosetute antiderapante.atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Clar descult vara sau in sosete antiderapante iarna.Si eu asa am tinut-o pe fetita.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu ii pun mocasini din aia din material textil pt ca stam la casa si e f frig pe jos. I-am mai pus, la sfatul kinetoterapeutului, sandalute. Noi faceam atunci masaj pt tal valg. Desi mi s-a parut atunci aiurea, m-am convins ca e o metoda buna pt fetita mea.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Si eu am fost sfatuita de medic sa o tin descult sau cu sosete si asa o tin pe Alice doar in sosete.

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

multumesc mult fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Descult este cel mai bine, de ce sa chinui copilul.Nici nu cred ca este indicat, de-aia sunt ghetutele sau adidasi de iesit afara nu de stat in casa cu ele.

alexia_07

Mergi la inceput