LMA licurici ian -feb2009(82)
Raspunsuri - Pagina 21
cami_antonia spune:
feteleeeeee
ce frumos scrietiiiiiiii
aryia eu chiar am plans la ce ai scriossssssssss ... si eu vreau 3 bebiciiiiiiiiii ... dupa post ma apuc imediat ... sper sa ma ajute Dumnezeu .... sa iti cresti sanatoasa bebicii si sa fiti fericiti ...
eu maine merg la cumparaturi si la dentist si o las pe fata cu cineva care ma mai ajuta prin casa .... caci maine face 1 an si finuta mea de aici .... si mergem la ea ... vom lua motul dupa post da macar suflam in lumanareeeee ... ahahaha
va pup
multa santate tuturor
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
IRA_LIZA spune:
Pupam cu drag!
Uff, iar ii apare Elizei iritatia aia urata, de la o schimbare de scutec la alta vad cum se rupe pielicica nu numai pe suprafata din ce in ce mai mare, ci si in profunzime!
Bineinteles, plange cand o spal. Am cumparat azi Triderm, sper sa functioneze k data trecuta, sa ii treaca in cateva zile fara recidiva de data asta. In afara de plans la spalat zona nu are nici o alta reactie, e vesela, merge de n-are treaba, ce s mai zic in seara asta dupa baika, la uscat & masaj, m-a "fugarit" prin tot patul (de prin septembrie am mutat tot ritualul in dormitor, in patul mare). O fi vreo intoleranta/alergie la ceva, dar la ce?? k nu-mi amintesc sa fi schimbat ieri ceva in alimentatia ei astfle incat sa nu-i priasca.
App de schimbari in alimentatie: ma tot innebuneste bunica Elizei sa ii dau si broccoli, k nush ce-a aflat ea k ar contine si k tre sa-i dau de minim 2-3 ori pe saptamana. Povestea e cam asa: bunica cea nazdravana e "crescator" profesionist de bebei (fetita de care are grija acum e, cred, al treilea copil pe care il creste in ultimii 7-8 ani). Well, vazandu-se in parculetz cu tot felul de mamici vine cu o gramada de idei in toate privintzele - unele idei sunt OK, altele complet nepotrivite stilului in care o crestem noi pe Eliza. In principiu, argumentul ar fi "pai cum?? asa face toata lumea!" in plus, va inchipuiti ca e greu sa ma lupt cu convingerea k ea are experienta cu caru' in materie de crescut copii (dealtfel, nu contest faptul k e in cunostinta de cauza intr-o multime de privintze) pe cand eu, aflata la primul copil, de un' sa stiu? habar n-am! nu mi-a spus niciodata asta in fatza insa imi ofera constant ocazia sa inteleg dincolo de cuvinte acest fapt. Diferentele si problemele apar atunci cand nu vreau sa preiau unele idei, o simt k se amaraste toata si, partial, imi pare rau. Mai stiu k o iubeste maxim pe Eliza si k, in momentul in care ma voi intoarce la munca, o s-o las pe cea mica pe maini f f bune - care maini, insa, vor trebui strunite. De ex atunci cand va fi tentata sa-i dea Elizei biscuitzi "k asa face toata lumea". Sau sa-i puna cizmele alea subtiri (desi mi-o aduce de afara cu piciorusele reci) doar pt k alea sunt mai frumoase si tre' s-o admire lumea. In fine...va sa zica, voi cum faceti cu broccoli ala? printre altele eu una nu ma omor dupa ruda asta a verzei, si mirosul si gustul imi amintesc de varza fiarta care mie nu-mi place de nici un fel. Da' poate am noroc si-i place Elizei tampenia asta de broccoli stimuit si uite-asa toata lumea va fi fericita.
Daca imi aduc aminte ce voiam sa mai intreb, revin...
Ira, mamica Elizei
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI ROBERT!! 

LA MULTI ANI ANA!! 

LA MULTI ANI IOANA!! 

LA MULTI ANI MAYA!!

Ai implinit 11 lunite!!
Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici!!
Multumim frumos pentru toate comentariile si complimentele facute la pozici!!
M-am uitat si eu...ce mai, nu e nici o indoiala, avem niste copilasi (ca aproape ca nu mai sunt bebelusi) tot unu' si unu', cei mai frumosi copii ai nostri sunt!!

Miere, ma bucur ca se simte Aidan mai bine! Las' ca-i revine pofta de mancare si apoi sa va tineti!
Cristi, nu-ti fa probleme (desi stiu ca e tare greu sa nu-ti faci "ganduri"). Toti copilasii merg pana la urma nesprijiniti si nesustinuti...fiecare in ritmul lui. Oricum, figura mare "Caca" 
Ariya, m-ai facut sa-mi dea lacrimile!
Ce mi-ar place si mie 3 copilasi... dar ar fi trebuit sa ma apuc mai devreme de "sportul" asta.
Maine mergem si noi la vaccinat impotriva lu' swine flu. Ne-am tot gandit... si am decis sa i-l facem lui Mister. Mai multi prieteni de-ai nostri si-au vaccinat copilasii si totul a fost OK, sper sa fie bine si la noi.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Ira, uite aici http://www.wholesomebabyfood.com/broccolibabyfoodrecipes.html zice ca e bogat in vit. C si fibra solubila (care face kk mai moale), trebuie gatit la aburi ca altfel isi pierde mare parte din vitamine. Carlei i-am facut doar o dat a si nu prea i-a placut, o sa mai incerc. Sa treaca iritatia repede!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
anca_ spune:
dark, bafta la vaccinat maine! Noi am facut vaccinul pt swine flu si a fost totul bine, nici o reactie.
IRA_LIZA, pe aici broccoli e f popular, copiii sunt indopati cu broccoli de mici si ajung sa-l urasca cand sunt mari. Copiii americani mananca broccoli zilnic. Are multa vitamina C si A si fibra. In general se da crud, prin fierbere se pierd din proprietati, dar poti sa-l pui putin la aburi daca ai sau poate fiert doar putin. Sau il poti pune la cuptor cu alte vegetale. Poti sa i-l dai bucatele sau pasat si amestecat cu altceva daca nu ii place simplu.
cris30 spune:
Arya, frumos ai mai vorbit de puiutii tai!!!! m-ai emotionat
.
Dark, bafta la vaccin
.
Ira, eu ii dau fetei mele mai mereu broccoli, ori il amestec cu ou si mai pun si o lingurita de smantana, ori il amestec cu carne.Chiar si pediatra mi l-a recomandat, datorita continutului bogat in fier.Poti incerca sa vezi daca ii place.
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png