Pesti Acvariu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alevin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Insa inainte sa cumpar acvariul, am cumparat cartulia albastra a acvaristului

Asa cum ar trebui sa faca orice persoana responsabila, posesoare sau viitoare posesoare de acvariu. Este absolut normal sa stii cate ceva despre animalul de companie pe care ti l-ai ales, altfel risti sa chinui sau sa omori inutil un animalut.

In privinta vanzatorilor din pet-shop, cunosc si eu vreo doi absolut senzationali, dar ei reprezinta exceptia, nu regula. D-aia zic ca un bagaj minim de cunostinte este absolut necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Care cartulie?Ca eu am tot cautat carti de acvaristica, pana cand la o librarie mi s-a spus ca nu se mai tiparesc carti de acest gen de multi ani si ca ar trebui sa caut pe la anticariate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alevin spune:

Da-i search pe gugal "carti acvaristica"...
In plus exista revista Aquarium&Terrarium...o gasesti de cumparat in pet-shopuri.
Nu mai vorbesc de site-uri de acvaristica romanesti si straine..

Mergi la inceput

O pestica mi-a ramas borti, am acvariu-maternitate, am lasat-o singurica acolo, dar vad ca-i stresata, nu-i convine, nu mananca, mr mascul o cauta disperat in tot acvariu, chiar am fost impresionata. Cand aseara ea s-a retras intr-un coltisor al acvariului, el statea numai langa ea.

Mergi la inceput

Pestica(platy) a nscut asa pestisori frumosi....ca ea. Pestica xifo de culoare rosie era si ea borti, dar mi-a murit azi, 1 martie,cred ca nu a reusit sa faca puiutii

Mergi la inceput