Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974
Raspunsuri - Pagina 6
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ukume24 Fetelor am si eu o intrebare? E normal sa am dureri de burtica ca si cum mi-ar veni sau asta e semn ca se apropie rushii? Faza este ca am durerile astea deja de 3 zile si nu a aparut inca nimic dar ma si ingrijoreaza. |
'Neata! Cand tb sa vina CM? Eu tin minte ca aveam dureri de burtica la prima sarcina la inceput de tot, ca ma gandeam sa nu fie extrauterina (inca nu se vedea sarcina la ecograf).Tin pumnii. Daca e sarcina cred ca e fetita
Cat despre autosugestie, stiu... eu o tot observ la mine dar incerc sa o "tin in frau".
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
ukume24 spune:
Cm ar fi trebuit sa vina in 24-25. Inca nu e mare intrazierea.... stiu..... dar cum spuneam ca de 3 zile ma iau asa crampe musculare si ma lasa. Om vedea... m-am saturat sa ma duc la baie ![]()
Joy21 spune:
Cosmy, in max. 5 zile de la intreruperea pastilelor ar tb sa vina CM.
BraveGirl,
Sper ca ai pe cineva sa te ajute zilele astea cu Arianna.
Andreea,
burtica!
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ukume24 Cm ar fi trebuit sa vina in 24-25. Inca nu e mare intrazierea.... stiu..... dar cum spuneam ca de 3 zile ma iau asa crampe musculare si ma lasa. Om vedea... m-am saturat sa ma duc la baie |
Ooo, deja ai intarziere!

Eu as face un test maine, de sa mai aman momentele de bucurie? Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
cos_minutza spune:
Neatza!!!
Declar Z1
,gata cu AC
dau de beut
,ieri ma apuca deja paronia
Deci de luna asta dam bataie

,vorba Paulei(cred) rupem patul![]()
Joy,Ukume,Paula,Andreea multi 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
PaulaFrida spune:
Ukume crampe in burtica,ca si cum ar trebui sa vina rushi,am avut si eu cand am fost
,asa la inceput de sarcina pana pe la vreo 3 luni,nu puteam sa umblu prea mult,sa stau in picioare prea mult si pe scaun stateam asa mai relax,nu erau intense deloc,erau enervante.la tine cum sunt?
Da.e nasol sa tot trebuiasca sa vizitezi toiletul,sa vezi cand o sa fie mai mare burtica cum o sa fie,ca o sa apese vezica,dar nu-i bai ca rezultatul final face ca toate astea sa merite din plin.
Abia astept sa ma vad cu
sanatos in brate.La noi si taticul o sa asiste la nastere.
Cosminutza
spor la treaba
.
Fetelor
pe toate.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
nikolici spune:
bravegirl sanatate multa!imi pare rau!
cosminuta rupet patul odata, sa cumparati un pat nou de bb sa stiti o treaba![]()
ukume te doare burta sau ovarele?
paula hai sa facem testul, nu vrei???
Am emotii pentru tine!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
PaulaFrida spune:
Nikolici mai stau un pic,vineri sau sambata fac testul
Joy foarte frumusica printesa voastra,si voi,are cu cine sa semene.
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
ANDREEA84 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
'Neata! Cand tb sa vina CM? Eu tin minte ca aveam dureri de burtica la prima sarcina la inceput de tot, ca ma gandeam sa nu fie extrauterina (inca nu se vedea sarcina la ecograf).Tin pumnii. Daca e sarcina cred ca e fetita Cat despre autosugestie, stiu... eu o tot observ la mine dar incerc sa o "tin in frau". Victoria, mami de Anna Sofia mA fAc MaRe ![]() Sofia, 1 an si 5 luni ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
la mine stiai ca va fii putoi?
COSMI,ai grija ca mai trebuie patul

12+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.youtube.com/watch?v=CPDBNEYYWeA
http://www.youtube.com/watch?v=E0IkVGdXx1w
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png