Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974
Raspunsuri - Pagina 4
ukume24 spune:
Cosminutza imi cer scuze cu Franta
. Zici ca am luat-o razna. Mi mistake. Sorry inca o data si sper ca nu te-ai suparat.
cos_minutza spune:
Paula pai tu ai 2 zile de intarziere
Nu bagi tu un test???

Andreea te-ai mai incalzit?
Tanamera,Corina 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
cos_minutza spune:
Ukume stai linistita ca nu am nici un motiv de suparare
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
PaulaFrida spune:
Cosminutza,mai astept 2-3 zile sa fie sigur,ca poate vin invadatorii
intre timp.daca nu vin in 3 zile si tot asa ma dor tzitzi sau poate mai tare si se mai si coloreaza,atunci fac test.cand sunt aproape sigura ca o sa fie II,ca ma deprima liniutza aia amarata si singura.am rabdare.data trecuta cand am fost
am facut testul dupa 4 saptamani de intarziere,deja colegele de lucru nu mai puteau de curiozitate si se ofereau sa-mi cumpere ele test numai sa-l fac si pana la urma l-am facut
.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Katy82 spune:
Buna fetele!
Ukume si Paula sper sa veniti repede cu cele II la raport. Hai sa facem putina galerie sa incurajam barza sa ne lase macar cate un
pe saptamana, ca sa apucam toate sa fim mamici de 2010-2011.

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
ukume24 spune:
Multumim mult Katy
.
Sper din suflet sa venim amandoua cu vestile bune.
Pe mine ma cam doare burtica de ieri dar vad ca nu vin rushii. Eu am zis ca daca nu vin pana miercuri atunci fac test. Te inteleg perfect Paula. Urasc sa vad o linie pe test.
cos_minutza spune:
Revin cu intrebarea daca stie cineva :in cate zile dupa terminarea pastilelor roz din ac Yaz vin uratii?????Azi e deja Z28 si nici urma de ei

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
ancadragoman spune:
Avem si noi cateva poze de aici incolo http://family.webshots.com/photo/2440231170101626593TKqqQd si 2 filmulete
http://good-times.webshots.com/video/3021044300101626593QwYTHV
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
happymum spune:
buna fetele.
vesele? sau inghetate?
tare mai e ger.
felicitari noilor gravidute.
anca pup la fata mica si frumoasa. mai bate copiii?
cosmi nu zice in prospect nimc? nici pe net nu gasesti? eu nu stiu nimic de ac. 
andreea scuza-ma ca vin mai tarziu. LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE IN VIATA!
Blog
PaulaFrida spune:
Ukume tin pumnii sa fie
si la tine si la mine.pe mine sanii ma dor de numa.
Haideti fetelor sa prindem toate barza.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi