Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Va multumesc frumos. Sa dea Dumnezeu. Si va doresc si voua sa vi se implineasca dorinta cat de curand. Eu mai stau pe aici pana imi fac curaj sa merg la odisee Vreau sa ii aud si inimioara .
Eu am incercat de un an de zile si am postat mai mult la PCOS pentru ca eu aproape luna de luna stiam ca nu am ovulat si nu puteam sa ma gandesc la teste si la sfarsitul lunii ca nu avea rost. Dar citeam si ma bucuram cand mai aparea un . Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

felicitari cori_mic

eu am vrut sa merg azi sa-mi fac analizele hormonale (Z3) dar am ajuns tarziu si am si mancat

am si uitat ca astea se fac de obicei pana in 10-11 si pe nemancate.
eu le aveam mai vechi (2-3 ani) si homeopata mi-a zis sa le actualizez inainte sa-mi dea altceva.

asa ce merg luni. maine e inchis.

o sa-mi fac asa :

Z5: estradiol. FSH, LH, prolactina, progesteron, TSH
Z14: FSH, LH, estradiol
Z21: estradiol, LH, prolactina, progesteron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

andreea felicitari!!!!!!!! am vazut filmuletele! ce clar se vede "cuculetzul" dintre picioare!!!! nu e risinos deloc printisorul tau!!!

cori felicitari si sarcina usoara!!

paula iti doresc sa fie cu ochisori! cand faci testul???

la mine azi z 2...:(((( dar macar e a doua luna in care vine cum trebuie la 29 de zile.... oare de la mastodynon??? pe care il iau de o saptamana..

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Woow Andreea... ce emotii. f frumoase filmuletele. si mie mi se pare ca se vede f bine cuculetul

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor,

felicitari Burticilor!!!!

ma bucur sa vad aici vesti bune!!!
io ma gandesc deja la vacanta de vara, desi daca ma uit pe geam e zapada in gradina de vreo 20 de cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!

Va pregatesc o si un ceiut cald ca tare frig mai e!Brrrr
O mica intrebare pt cele care au luat Yaz sau sunt stiutoare.Cat timp dupa ultima pastila roz trebuie sa vina urati????Azi e ultima zi de pastile albe si inca nimic....

O zi frumoasa si usoara!!!

Multi

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineatza dragele mele,

Va astept aici cu o si.

Andreea imi cer scuze ca nu am apucat sa iti spun La multi ani de ziua ta dar niciodata nu e prea tarziu sa urez unei persoane dragi tot ce-i mai frumos si bun: sa fii fericita alaturi de familia ta si sa va iubiti mereu. sa ai un bebe sanatos si la termen si sa ii duci Alexandrei fratiorul acasa . Felicitari si pentru cuculetz.
Cosminutza ce faci tu prin franta ia zi?Speram sa ajungi cu bine acasa si sa ne povesteti tot cu lux de amanunte .
Cori mic felicitari din suflet. Ma bucur enrom pentru tine si iti doresc sarcina usoara si la termen.

Yasmi sorry pentru z2 :(.
Leonardo sper din suflet sa iti iasa bine analizele,

Paula iti doresc ce imi doresc si mie: sa nu vina uratii si sa ne iasa testul cu 2 liniutze. eu sunt in z31 si nu a aparut inca. Luna trecuta mi-a venit la 29 de zile dar de obicei imi vine cam la 30-31 asa ca inca satu ca pe ace.Ma tot duc la baie cum simt ceva si parca mi-i groaza sa ma si uit :(. Doamne ajuta-ne pe toate sa avem bebe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ukume24
].
Cosminutza ce faci tu prin franta ia zi?Speram sa ajungi cu bine acasa si sa ne povesteti tot cu lux de amanunte .

Iubito mi-ar place mie sa ajung in FrantaCred ca ai facut o confuzie
Tin pumni sa nu vina uratii

www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

pupicei de molipsire cu bebe pt toate fetele.
la noi bebita face greturi,insomnie si dureri de cap, dar mami il iubeste ffff mult si deja ii e dor de el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

pupicei de molipsire cu bebe pt toate fetele.
la noi bebita face greturi,insomnie si dureri de cap, dar mami il iubeste ffff mult si deja ii e dor de el.

FelicitariSarcina usoara si bebe sanatos!!!!

Mergi la inceput