Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Multumesc fetelor
Joy bineinteles ca o sa intreb medicul,deja stim la ce medic mergem,stie deja situatia mea cu cealalta sarcina(bebe,fetita a supravietuit numai pana la 27 de sapt pt ca nu avea nici un rinichi).
Precis o sa-mi dea sa i-au de toate ca sa fie sanatos.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Nici nu-mi pot imagina prin ce-ai trecut.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Katy multumim.

Cosminutza?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu declar Z1
Multumesc ca v-ati gandit la mine!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bravo BraveGirl!! Eu sper sa nu o declar

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALBINUTZA24 spune:

Buna ziua fetelor,
ma alatur si eu aspirantelor cu credinta ca vom reusi ceea ce ne dorim.
gravidutelor le doresc sarcini usoare si copii frumosi si sanatosi.
si nu in ultimul rand ( cu putina intarziere) pentru sarbatoritele de luna aceasta.

ALBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Albinutza bine ai venit! Spune-ne cate ceva despre tine, de cat timp incerci?

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png
http://www.youtube.com/watch?v=HkL-irK2kU0&feature=PlayList&p=96FA560B1BEEB4AB&playnext=1&playnext_from=PL&index=10

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Albinutza bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Joy nu doresc nimanui,mi-i s-a provocat nastere.Sper ca de data asta sa avem un sanatos .
Macar acum stiu ce ma asteapta la nastere si nu ma deranjeaza durerea pt ca stiu ca o sa fie sotul meu cu mine si o sa ne tinem in brate copilul sanatos mult dorit.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALBINUTZA24 spune:

Multumesc pentru primire.
As putea sa zic ca incerc de o vesnicie cu probleme ce au venit una dupa alta.
am luat aprope 5 ani anticonceptionale ca tratament pentru ovare polichistice. dupa ce le-am intrerupt la aproape 1 an eram fericita...imi intarziase, ma dureau sanii, eram balonata... credeam ca sunt insarcinata. de fapt era un chist sangvin si doctorita pe mana careia am ajuns s-a speriat si mi-a scos si ovarul (stang). se intampla in primavara lui 2004.
peste 3 luni mi-a mai aparut un chist si pe ovarul drept si-am ajuns iar la cutit in iulie 2004. am urmat si un tratament pentru endometrioza pana in vara lui 2005 deci nu aveam cum sa raman ... si-am tot facut tratamente pentru a-mi regla menstrele...
a mai durat pana in primavara lui 2008 si de atunci am incercat fara tratament, toate analizele hormonale ,,beton,, spermograma ,,buna,, dar nu s-a lipit.
am fost iarasi la control zilele trecute Z13 si doctorul nu a vazut nici un folicul mare ci doar cativa mici. acum trebuie sa astept Z11 pentru un nou control.
urmatorul pas pentru mine va fi o IA.
am un doctor nou ION IONUT de la Giulesti. A urmat careva cu el ? Stiti daca a mai facut IA?
va multumesc ca ati avut rabdare sa-mi cititi ,,oful,,
va dulce pe toate si sunt alaturi de voi.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput